Beauty and the Beast / A szépség és a szörnyeteg (2012–)
2013. június 04. 21:19
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.06.04. 18:40)
mi ez a szinkron ??

Na mert most miért, mit vártál? Amúgy tapasztalat, ha eredeti hanggal nézed sosem lesz megfelelő a szinkron.
Amúgy az utolsó részben Reynold asszisztense tényleg Peter Mooney volt, istenem ez a sorozat egyre jobb és jobb lesz, remélem állandó szereplő lesz...
2013. június 04. 21:43
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (Minimanó94 @ 2013.06.04. 21:19)
Na mert most miért, mit vártál? Amúgy tapasztalat, ha eredeti hanggal nézed sosem lesz megfelelő a szinkron.
Amúgy az utolsó részben Reynold asszisztense tényleg Peter Mooney volt, istenem ez a sorozat egyre jobb és jobb lesz, remélem állandó szereplő lesz...
Mondjuk a két főszereplő még oké, de a többiek. Szerintem olyan várható volt ez a borzalmas szinkron..én személy szerint maradok az erdedetinél...
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2013. június 05. 16:31
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (kurrek @ 2013.06.04. 21:43)
Mondjuk a két főszereplő még oké, de a többiek. Szerintem olyan várható volt ez a borzalmas szinkron..én személy szerint maradok az erdedetinél...
Csatlakozom!
2013. június 06. 21:01
Valamilyen szinten úgy gondoltam hogy azért ennél jóval jobb szinkron hangokat találnak ki..Vincent-nek pl mélyebbet , v Cat nek egy jobban hozzá illőt, Tess-é / aki alapjában egy nagyon jó karakter /, egyszerűen borzalmas, és emiatt sokkal kevésbé szerethető
Természetesen én sem tervezek áttérni a magyar változatra, de ezekkel a hangokkal már nem is merem ajánlani többet a sorozatot..és hát úgy látszik ezúttal csak egyedül én számítottam vmi jobbra
Természetesen én sem tervezek áttérni a magyar változatra, de ezekkel a hangokkal már nem is merem ajánlani többet a sorozatot..és hát úgy látszik ezúttal csak egyedül én számítottam vmi jobbra
Minimanó94
2013. június 07. 13:54
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szinkronokat szinte mindig elcseszik.
Vagy a fordítást.
Minimanó94
2013. június 07. 16:53
Idézet (Bessie @ 2013.06.07. 13:54)
Szinkronokat szinte mindig elcseszik.
Vagy a fordítást.
de én ezt komolyan nem értem hogy miért. hát nem igaz hogy nem látják ami kiböki a szemüket :egyáltalán nem illik a karakterhez a hang, távolról sem
és ezáltal maga a karakter is ellenszenvesebb, legalábbis nálam igen, és vszínű h magyarul nem fogom nézni
a kínos sorozatot is sztem pl jól magyarosították, ha jól emlékszem az tetszett , de nem tudom a Pretty LL-nél mire számítsak majd
2013. június 30. 14:35
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Most már én is nézem. Az elején a gyilkosságok nem nagyon érdekeltek és ahogy haladok kezd a háttérbe szorulni szerencsére,Cat és Vincent kapcsolata meg előtérbe.
Most fog jönni nálam a 13. rész. Vincent akkora egy marha volt, mikor megjelent Alex.
2013. október 07. 21:04
Néhány perce néztem meg a 2x01-et és hűha
Nagyon jó volt,sokkal jobb, mint amilyenre számítottam és a rész nézése közben jöttem rá,hogy mennyire hányzott.Az hogy Vincent nem emlékszik Catre és szinte semmire/senkire az életéből hát wow,csak így néztem
Cat beszéde nagyon megható volt és olyan aranyos volt az a jelenetük Vincent-tel
.Jajj, alig várom a következő részt van egy olyan érzésem,hogy egy nagyon jó évadnak nézünk elébe.
Egyébként ezen az oldalon találtok letöltési linket (egyenlőre csak felirat nélkül van fent).
Nagyon jó volt,sokkal jobb, mint amilyenre számítottam és a rész nézése közben jöttem rá,hogy mennyire hányzott.Az hogy Vincent nem emlékszik Catre és szinte semmire/senkire az életéből hát wow,csak így néztem
Egyébként ezen az oldalon találtok letöltési linket (egyenlőre csak felirat nélkül van fent).
2013. október 08. 12:34
Az első epizód.. atyaisten. Egyetértek FashionGirllel, sokkal jobb volt, mint azt vártam, azt hittem, hogy nyújtani fogják ezt a szerelmi cuccot és mást sem látunk, mint őket egymás szájában, de ez az epizód jól pofánvágott, amikor Cat és Vincent először találkozott, már sírtam. Gabe jelenlétét nem értem, tök felesleges, nem tudom, miben tudna segíteni Catnek. Cat igazi apja pedig egy douche, valószínűleg MINDENT tud Cat és Vincent kapcsolatáról, egészen a kezdetektől, hát nem látja, hogy ez nem egy tinédzserlove, hanem igazi? Hogy mennyit megszenvedtek azért, hogy együtt legyenek? Mégis szétszakítja őket, milyen apa már? Nem hiszem, hogy valaha is kedvelni fogom. Örülnék, ha Tess nem lenne ennyire kétkedő, mert nagyon bírom a csajt. És a vége.. ott aztán eltört a mécses és potyogtak a könnyeim, mikor Cat sírni kezdett, három hónap után végre kiengedte az érzelmeit, hát az rendesen megtört engem is. Kíváncsi vagyok, mi lesz Vincenttel, és kiderül-e és mikor, hogy mit tettek vele. Az első epizód fantasztikus volt. És az a dal a végén...
2013. október 08. 17:43
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Hát nekem annyira bejött ez az első rész, hogy kétszer is megnéztem
Annyira sajnáltam Catet, de közben mégis tiszteltem, hogy ennyire elszántan kereste Vincentet. Enyhén szólva sokkot kaptam, amikor kiderült, hogy Vincent nem emlékszik semmire és nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, amikor azt hitte, hogy JT Cat férje, vagy az "Okay, look, you seem like nice people, honestly, you really do, and you are smoking hot..." mondatánál. De legalább egy csók is elcsattant és látszik, hogy Vincent nem közömbös Cat iránt, hiszen mégiscsak kétszer futni hagyta a murfieldes csávót. Megleptek ezzel a fordulattal, mert nem gondoltam volna erre és kíváncsi is vagyok, hogy pontosan mi történt abban a három hónapban, de azért hiányzik a régi felállás.
Cat apja meg tényleg egy igazi s*ggfej, meg szegény Heathert is sajnálom
Cat apja meg tényleg egy igazi s*ggfej, meg szegény Heathert is sajnálom
2013. október 14. 22:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jó magamnak is sikerült végre bedarálni az egész sorozatot, és, had ne mondjam, hogy az első évad nézése alatt mekkora extázisba voltam állandó jelleggel.
Imádtam, faltam minden egyes epizódját, és bár évadzáróra nagyobb csattanót vártam, mégis azt mondom, hogy az is kellemesre sikerült. Na, így álltam neki még ma sajtos tészta evés közben a második évadnyitó epizódnak, és hát élményeitek alapján úgy látszik csak nekem nem tetszett. Értem én, hogy szünet volt, izé, meg hozé, meg Vincent eltűnt a retekbe, de nem erőltetett mán' az egy kicsit, hogy nincs meg az emlékezete?
Számomra ez az egész tucattá és gagyivá tette, hiszen annyi filmben, annyi sorozatban lelőtték már ezt a "Nem emlékszem semmire sem." dumát. Akkor kezdjük Gabe-el! A csávót elvileg kinyírták a helikopterről (vagy háromszor hátbalőtték) és Catnek valahol hirtelen terem csak úgy a semmiből egy defibrillátora, amivel még hagyján, hogy újraéleszti, de még a szörny identitása is csak úgy elszáll a fenébe.
Most mi van?
Biztos csak én vagyok rigolyás tényleg, hisz simán dobálóztak a sorozatban olyanokkal, mint DNS, mutálódás, DNS-szekvencia és akkor hirtelen egy elektromos sokk hatására a csávónak eltűnik a szörny énje. Jelenleg a genetika az egyik főtantárgyam, és pusztán lehetetlennek találom ezt az egészet. Akkor a másik, amin kiakadtam az Cat apja, akivel kapcsolatban pozitív híreket hallottunk - meggyógyul és rendbe jön az autóbalesetet követően. Ám az évadnyitóban már vagy egy hónapja eltemették. Itt is csak néztem, hogy mi van?
Imádom az összeesküvés elméleteket és nagyon is tetszik, hogy úgymond az amerikai kormány áll az egész mögött, ahol kreáltak valami úton-módon Catnek egy biológiai apát, de ez az egész pocsék és kukába való. Teljesen mást vártam, pláne, hogy azt hittem, hogy a Muirfielddel való leszámolás valami hatalmas fight lesz, hisz úgy állították be az egész sorozatban. Nem tudom, lehet, hogy nézni fogom még a továbbiakban, de én csalódtam úgy az egészben, hogy őszinte legyek. Sablonos, még hozzá iszonyatosan. Így elcseszni egy egész korrekt sorozatot!
2013. október 15. 13:54
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Több oldalon olvastam az új évad első részéről negatív kritikákat,de nekem semmi bajom nem volt vele,sőt nagyon is tetszik
1-2 dolgot én is feleslegesnek tartok vagy éppen nem értek,de mondjuk úgy annyira elvoltam foglalva Jay látványával,hogy nem sok időm maradt ezeken agyalni
De ezt talán senki nem rója fel nekem,hisz lássuk be ebben az évadban még dögösebb lesz mint eddig volt
Pedig eddig sem volt semmi
Kíváncsian várom az új részt
2013. október 15. 21:02

2013. október 17. 11:00
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Anyám borogass!
A második rész teljesen új szintre tette a BatB-et.
Ennyiféle reakciót rég tapasztaltam magamon egy sorozatban, vagy akár filmben. csillagos 10 pontocskát ér.
Ma pedig jön az újabb adag. Ezt már holnap lecsekkolom. Nem várok vele ennyit.
2013. október 24. 17:50
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
|
Csak nekem jön be jobban Vincent ebben az évadban? Most sokkalta jobb, mint eddig...
2013. október 24. 20:14
|
|
BessieJung Kook |
|
Nicsak, nem írtam a múlt heti részhez.
Egy kérdéssel nyitnék: ki érzett olyan ellenállhatatlan vágyat az epizód végén, hogy felpofozza Catherine-t?
Mert én nagyon, de nagyon.
Maga az egész jó is volt, meg nem is. A vége teljesen felidegelt.
2013. október 31. 09:45
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (Bessie @ 2013.10.24. 20:14)
Nicsak, nem írtam a múlt heti részhez.
Egy kérdéssel nyitnék: ki érzett olyan ellenállhatatlan vágyat az epizód végén, hogy felpofozza Catherine-t?
Mert én nagyon, de nagyon.
Általában ha sorozatokról van szó egyet szoktunk érteni,de most kivételesen nem
Viszont mint tudjuk Jay annyira jó pasi,hogy mi sem tudnánk rá haragudni
Bár azért ne mondjam a táncos résznél kb így néztem ki:
Kellene jó pár jelenet ahol csak gatya van rajta..már ha muszáj,hogy rajta legyen
2013. október 31. 10:19
|
|
|
Idézet (SmileyZ @ 2013.10.31. 09:45)
Általában ha sorozatokról van szó egyet szoktunk érteni,de most kivételesen nem
Szerintem amit Catherine csinált/mondott az jogos volt
Nagyon mérges lettem a 3. rész végén Vincentre,a csaj helyében én szóba sem álltam volna a sráccal,erre meg még őt hozta ki ártatlanra
Oké,hogy szereti,de mindent azért ne bocsátson már meg neki
De akkor is megérdemli majd ha ő futhat kicsit Cath után
Még egy ilyen dögös pasit...Imádom
Kellene jó pár jelenet ahol csak gatya van rajta..már ha muszáj,hogy rajta legyen
Basszus kicsit elírtam
2013. november 05. 23:13
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (SmileyZ @ 2013.10.31. 10:19)
Basszus kicsit elírtam
A 2. rész végén lettem mérges Vincentre.Valamiért azt hittem a "táncos" rész volt a 4. rész,de nem mert az még csak most került fel a netre felirattal.Jay már elveszi az eszemet is

Belőlem is mindig kibukik a fangirl, ha róla van szó.
SmileyZ
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.