Starity

Beauty and the Beast / A szépség és a szörnyeteg (2012–)

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 04. 18:40 #141
- törölt felhasználó -    
mi ez a szinkron ?? ohmy.gif wtf.gif malade.gif
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. június 04. 21:19 #142
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.06.04. 18:40)
mi ez a szinkron ?? ohmy.gif  wtf.gif  malade.gif

Na mert most miért, mit vártál? Amúgy tapasztalat, ha eredeti hanggal nézed sosem lesz megfelelő a szinkron. pardon.gif

Amúgy az utolsó részben Reynold asszisztense tényleg Peter Mooney volt, istenem ez a sorozat egyre jobb és jobb lesz, remélem állandó szereplő lesz... wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Toxic, kurrek
2013. június 04. 21:43 #143
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Idézet (Minimanó94 @ 2013.06.04. 21:19)
Na mert most miért, mit vártál? Amúgy tapasztalat, ha eredeti hanggal nézed sosem lesz megfelelő a szinkron. pardon.gif
Amúgy az utolsó részben Reynold asszisztense tényleg Peter Mooney volt, istenem ez a sorozat egyre jobb és jobb lesz, remélem állandó szereplő lesz...  wub.gif

Mondjuk a két főszereplő még oké, de a többiek. Szerintem olyan várható volt ez a borzalmas szinkron..én személy szerint maradok az erdedetinél...biggrin.gif
2013. június 05. 16:31 #144
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

Idézet (kurrek @ 2013.06.04. 21:43)
Mondjuk a két főszereplő még oké, de a többiek. Szerintem olyan várható volt ez a borzalmas szinkron..én személy szerint maradok az erdedetinél...biggrin.gif

Csatlakozom! smileeee.gif Mondjuk eszem ágában sem volt áttérni majd a magyar szinkronos változatra, végtére is borzasztóan hangzik az eredeti után, szóval én maradok. Esetleg azért nézem majd meg, hogy ne felejtsem el a sztorit, meg nagyon szeretem szóval... pardon.gif
2013. június 06. 21:01 #145
- törölt felhasználó -    
Valamilyen szinten úgy gondoltam hogy azért ennél jóval jobb szinkron hangokat találnak ki..Vincent-nek pl mélyebbet , v Cat nek egy jobban hozzá illőt, Tess-é / aki alapjában egy nagyon jó karakter /, egyszerűen borzalmas, és emiatt sokkal kevésbé szerethető

Természetesen én sem tervezek áttérni a magyar változatra, de ezekkel a hangokkal már nem is merem ajánlani többet a sorozatot..és hát úgy látszik ezúttal csak egyedül én számítottam vmi jobbra
2013. június 07. 13:54 #146
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Szinkronokat szinte mindig elcseszik. rolleyes.gif Vagy a fordítást.
2013. június 07. 16:53 #147
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2013.06.07. 13:54)
Szinkronokat szinte mindig elcseszik. rolleyes.gif Vagy a fordítást.

de én ezt komolyan nem értem hogy miért. hát nem igaz hogy nem látják ami kiböki a szemüket :egyáltalán nem illik a karakterhez a hang, távolról sem
és ezáltal maga a karakter is ellenszenvesebb, legalábbis nálam igen, és vszínű h magyarul nem fogom nézni
a kínos sorozatot is sztem pl jól magyarosították, ha jól emlékszem az tetszett , de nem tudom a Pretty LL-nél mire számítsak majd
2013. június 30. 14:35 #148
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA legcsodásabb virágok árnyékban nőnek.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Most már én is nézem. Az elején a gyilkosságok nem nagyon érdekeltek és ahogy haladok kezd a háttérbe szorulni szerencsére,Cat és Vincent kapcsolata meg előtérbe. wub.gif Most fog jönni nálam a 13. rész. Vincent akkora egy marha volt, mikor megjelent Alex.
2013. október 07. 21:04 #149
- törölt felhasználó -    
Néhány perce néztem meg a 2x01-et és hűha
Nagyon jó volt,sokkal jobb, mint amilyenre számítottam és a rész nézése közben jöttem rá,hogy mennyire hányzott.Az hogy Vincent nem emlékszik Catre és szinte semmire/senkire az életéből hát wow,csak így néztem ohmy.gif Cat beszéde nagyon megható volt és olyan aranyos volt az a jelenetük Vincent-tel cray.gif heart.gif .Jajj, alig várom a következő részt van egy olyan érzésem,hogy egy nagyon jó évadnak nézünk elébe.
Egyébként ezen az oldalon találtok letöltési linket (egyenlőre csak felirat nélkül van fent). beer.gif
3 felhasználónak tetszik: mikieger, LoveNessa, Minimanó94
2013. október 08. 12:34 #150
- törölt felhasználó -    
Az első epizód.. atyaisten. Egyetértek FashionGirllel, sokkal jobb volt, mint azt vártam, azt hittem, hogy nyújtani fogják ezt a szerelmi cuccot és mást sem látunk, mint őket egymás szájában, de ez az epizód jól pofánvágott, amikor Cat és Vincent először találkozott, már sírtam. Gabe jelenlétét nem értem, tök felesleges, nem tudom, miben tudna segíteni Catnek. Cat igazi apja pedig egy douche, valószínűleg MINDENT tud Cat és Vincent kapcsolatáról, egészen a kezdetektől, hát nem látja, hogy ez nem egy tinédzserlove, hanem igazi? Hogy mennyit megszenvedtek azért, hogy együtt legyenek? Mégis szétszakítja őket, milyen apa már? Nem hiszem, hogy valaha is kedvelni fogom. Örülnék, ha Tess nem lenne ennyire kétkedő, mert nagyon bírom a csajt. És a vége.. ott aztán eltört a mécses és potyogtak a könnyeim, mikor Cat sírni kezdett, három hónap után végre kiengedte az érzelmeit, hát az rendesen megtört engem is. Kíváncsi vagyok, mi lesz Vincenttel, és kiderül-e és mikor, hogy mit tettek vele. Az első epizód fantasztikus volt. És az a dal a végén...

http://media.tumblr.com/83a861c0378a76d85125007f4ada1507/tumblr_inline_mqmdrrBido1qz4rgp.gif
5 felhasználónak tetszik: mikieger, LoveNessa, Minimanó94, Bessie, SmileyZ
2013. október 08. 17:43 #151
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
Hát nekem annyira bejött ez az első rész, hogy kétszer is megnéztem blush.gif biggrin.gif Annyira sajnáltam Catet, de közben mégis tiszteltem, hogy ennyire elszántan kereste Vincentet. Enyhén szólva sokkot kaptam, amikor kiderült, hogy Vincent nem emlékszik semmire és nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, amikor azt hitte, hogy JT Cat férje, vagy az "Okay, look, you seem like nice people, honestly, you really do, and you are smoking hot..." mondatánál. De legalább egy csók is elcsattant és látszik, hogy Vincent nem közömbös Cat iránt, hiszen mégiscsak kétszer futni hagyta a murfieldes csávót. Megleptek ezzel a fordulattal, mert nem gondoltam volna erre és kíváncsi is vagyok, hogy pontosan mi történt abban a három hónapban, de azért hiányzik a régi felállás.
Cat apja meg tényleg egy igazi s*ggfej, meg szegény Heathert is sajnálom
2 felhasználónak tetszik: Bessie, SmileyZ
2013. október 14. 22:19 #152
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Jó magamnak is sikerült végre bedarálni az egész sorozatot, és, had ne mondjam, hogy az első évad nézése alatt mekkora extázisba voltam állandó jelleggel. w00t.gif Imádtam, faltam minden egyes epizódját, és bár évadzáróra nagyobb csattanót vártam, mégis azt mondom, hogy az is kellemesre sikerült. Na, így álltam neki még ma sajtos tészta evés közben a második évadnyitó epizódnak, és hát élményeitek alapján úgy látszik csak nekem nem tetszett. Értem én, hogy szünet volt, izé, meg hozé, meg Vincent eltűnt a retekbe, de nem erőltetett mán' az egy kicsit, hogy nincs meg az emlékezete? blink.gif Számomra ez az egész tucattá és gagyivá tette, hiszen annyi filmben, annyi sorozatban lelőtték már ezt a "Nem emlékszem semmire sem." dumát. Akkor kezdjük Gabe-el! A csávót elvileg kinyírták a helikopterről (vagy háromszor hátbalőtték) és Catnek valahol hirtelen terem csak úgy a semmiből egy defibrillátora, amivel még hagyján, hogy újraéleszti, de még a szörny identitása is csak úgy elszáll a fenébe. ohmy.gif Most mi van? think.gif Biztos csak én vagyok rigolyás tényleg, hisz simán dobálóztak a sorozatban olyanokkal, mint DNS, mutálódás, DNS-szekvencia és akkor hirtelen egy elektromos sokk hatására a csávónak eltűnik a szörny énje. Jelenleg a genetika az egyik főtantárgyam, és pusztán lehetetlennek találom ezt az egészet. Akkor a másik, amin kiakadtam az Cat apja, akivel kapcsolatban pozitív híreket hallottunk - meggyógyul és rendbe jön az autóbalesetet követően. Ám az évadnyitóban már vagy egy hónapja eltemették. Itt is csak néztem, hogy mi van? blink.gif Imádom az összeesküvés elméleteket és nagyon is tetszik, hogy úgymond az amerikai kormány áll az egész mögött, ahol kreáltak valami úton-módon Catnek egy biológiai apát, de ez az egész pocsék és kukába való. Teljesen mást vártam, pláne, hogy azt hittem, hogy a Muirfielddel való leszámolás valami hatalmas fight lesz, hisz úgy állították be az egész sorozatban. Nem tudom, lehet, hogy nézni fogom még a továbbiakban, de én csalódtam úgy az egészben, hogy őszinte legyek. Sablonos, még hozzá iszonyatosan. Így elcseszni egy egész korrekt sorozatot!
2013. október 15. 13:54 #153
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Több oldalon olvastam az új évad első részéről negatív kritikákat,de nekem semmi bajom nem volt vele,sőt nagyon is tetszik blush.gif 1-2 dolgot én is feleslegesnek tartok vagy éppen nem értek,de mondjuk úgy annyira elvoltam foglalva Jay látványával,hogy nem sok időm maradt ezeken agyalni rohog.gif De ezt talán senki nem rója fel nekem,hisz lássuk be ebben az évadban még dögösebb lesz mint eddig volt spiteful.gif Pedig eddig sem volt semmi wub2.gif Kíváncsian várom az új részt laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, mikieger, Melcsi1997, Minimanó94, Bessie
2013. október 15. 21:02 #154
- törölt felhasználó -    

wub2.gif heart.gif wub3.gif
http://25.media.tumblr.com/42f1242ea23554e5dfdf028946eeecdd/tumblr_mumnw7z4us1rg5f8ro4_r1_250.gif http://31.media.tumblr.com/4dec85f5e9b28802e2fbcb7e8fb298f7/tumblr_mumnw7z4us1rg5f8ro5_r1_250.gif http://24.media.tumblr.com/5f614d0dc0867f0d0ef1dae5e71aeb0f/tumblr_mumnw7z4us1rg5f8ro6_r1_250.gif
3 felhasználónak tetszik: Melcsi1997, mikieger, Minimanó94
2013. október 17. 11:00 #155
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Anyám borogass! wub2.gif A második rész teljesen új szintre tette a BatB-et. w00t.gif meghajolo.gif Ennyiféle reakciót rég tapasztaltam magamon egy sorozatban, vagy akár filmben. csillagos 10 pontocskát ér. rohog.gif Ma pedig jön az újabb adag. Ezt már holnap lecsekkolom. Nem várok vele ennyit. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Minimanó94
2013. október 24. 17:50 #156
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

Csak nekem jön be jobban Vincent ebben az évadban? Most sokkalta jobb, mint eddig... blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, SmileyZ
2013. október 24. 20:14 #157
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Nicsak, nem írtam a múlt heti részhez. ohmy.gif Egy kérdéssel nyitnék: ki érzett olyan ellenállhatatlan vágyat az epizód végén, hogy felpofozza Catherine-t? rohog.gif Mert én nagyon, de nagyon. biggrin.gif
Maga az egész jó is volt, meg nem is. A vége teljesen felidegelt. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Minimanó94, SmileyZ
2013. október 31. 09:45 #158
SmileyZ
SmileyZ

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Idézet (Bessie @ 2013.10.24. 20:14)
Nicsak, nem írtam a múlt heti részhez. ohmy.gif Egy kérdéssel nyitnék: ki érzett olyan ellenállhatatlan vágyat az epizód végén, hogy felpofozza Catherine-t?  rohog.gif Mert én nagyon, de nagyon. biggrin.gif 
Maga az egész jó is volt, meg nem is. A vége teljesen felidegelt. biggrin.gif

Általában ha sorozatokról van szó egyet szoktunk érteni,de most kivételesen nem blush.gif Szerintem amit Catherine csinált/mondott az jogos volt blush.gif Nagyon mérges lettem a 3. rész végén Vincentre,a csaj helyében én szóba sem álltam volna a sráccal,erre meg még őt hozta ki ártatlanra blink.gif Oké,hogy szereti,de mindent azért ne bocsátson már meg neki blush.gif
Viszont mint tudjuk Jay annyira jó pasi,hogy mi sem tudnánk rá haragudni rohog.gif De akkor is megérdemli majd ha ő futhat kicsit Cath után blush.gif
Bár azért ne mondjam a táncos résznél kb így néztem ki: drool.gif wub2.gif Még egy ilyen dögös pasit...Imádom wub.gif
Kellene jó pár jelenet ahol csak gatya van rajta..már ha muszáj,hogy rajta legyen spiteful.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Minimanó94, Bessie
2013. október 31. 10:19 #159
SmileyZ
SmileyZ

Idézet (SmileyZ @ 2013.10.31. 09:45)
Általában ha sorozatokról van szó egyet szoktunk érteni,de most kivételesen nem  blush.gif Szerintem amit Catherine csinált/mondott az jogos volt  blush.gif Nagyon mérges lettem a 3. rész végén Vincentre,a csaj helyében én szóba sem álltam volna a sráccal,erre meg még őt hozta ki ártatlanra  blink.gif Oké,hogy szereti,de mindent azért ne bocsátson már meg neki  blush.gif 
Viszont mint tudjuk Jay annyira jó pasi,hogy mi sem tudnánk rá haragudni  rohog.gif De akkor is megérdemli majd ha ő futhat kicsit Cath után  blush.gif 
Bár azért ne mondjam a táncos résznél kb így néztem ki: drool.gif wub2.gif Még egy ilyen dögös pasit...Imádom  wub.gif 
Kellene jó pár jelenet ahol csak gatya van rajta..már ha muszáj,hogy rajta legyen spiteful.gif

Basszus kicsit elírtam rohog.gif A 2. rész végén lettem mérges Vincentre.Valamiért azt hittem a "táncos" rész volt a 4. rész,de nem mert az még csak most került fel a netre felirattal.Jay már elveszi az eszemet is _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
2013. november 05. 23:13 #160
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (SmileyZ @ 2013.10.31. 10:19)
Basszus kicsit elírtam  rohog.gif A 2. rész végén lettem mérges Vincentre.Valamiért azt hittem a "táncos" rész volt a 4. rész,de nem mert az még csak most került fel a netre felirattal.Jay már elveszi az eszemet is  _nevet.gif  _nevet.gif

Belőlem is mindig kibukik a fangirl, ha róla van szó. rohog.gif Szóval teljesen megértelek. Egyébként nem is azzal van a gond, amit mondott Cat, hanem azt, amikor. Jön a drága, hogy mindenre emlékszik, erre elküldi a sunyiba. blink.gif Ez az utóbbi rész is milyen jó volt már? wub.gif A Keller fiúk mind ilyenek. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian White Brian White 12504.
Jay Ryan Jay Ryan 1343.
Max Brown Max Brown 12512.