Starity

Beauty and the Beast / A szépség és a szörnyeteg (2012–)

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 30. 20:51 #101
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Idézet (Minimanó94 @ 2013.01.28. 20:21)
Ezt nem hiszem el, még mindig nincs fent feliratosan, pedig már nagyon nézhetnékem van!  rohog.gif

Nem tudnátok nekem egy olyan oldalt ajánlani, ahol rendesen elmegy a feliratos rész? Mert nem indul el a lejátszás nézz sorozatok.hu -n. cray.gif
2013. február 01. 14:51 #102
- törölt felhasználó -    
Ú, de dühös vagyok! Hülye, agyhalott idióta. Amikor Catherine kiosztotta Vincentet, megpaskoltam volna a vállát, végre! A helyében felpofoztam volna simán. És végre bevallotta a nyilvánvalót, erre az a balfék.. áh, komolyan mondom, várom, hogy Muirfield megtalálja, és szétrúgja az idióta fejét. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Vampire Lady, Adrianna
2013. február 05. 17:29 #103
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

Végre én is megnéztem a 10. részt, és hát nem tudom, nem voltam tőle elájulva.
Most ez az ex-barátnő minek kellett a képbe? rolleyes.gif Tiszta felesleges volt, vagyis felesleges volt felfednie magát Vincentnek. Mert ha Vincent mutatkozott a csaj előtt ennyi erőből már az apjának is életjelet adhatott volna. Nem?
Ami meg furcsa volt az még az, hogy Catet súlyos baleset érte, erre az apa még be se megy hozzá, oké boldog házas pasi, de akkor is hahó a lánya kórházba került, ráadásul úgy, hogy majdnem otthagyta a fogát.
4 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Bessie, Adrianna, pink_bunny
2013. február 06. 13:21 #104
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Egyet értek az előttem hozzászólókkal. Ez a rész több sebből vérzett. Remélem ez csak egy apró baki volt. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Adrianna, Minimanó94
2013. február 06. 17:40 #105
Szandii777
Szandii777
új tag

Státuszwww.beautyfans.org
Hozzászólás: 18
Csatolások: 77
Azonosító: 175101
Itt meg tudod Online nézés az összes részt feliratosan smileeee.gif

http://beautyfans.org/1-evad-online-nezes/
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. február 06. 17:50 #106
Szandii777
Szandii777
új tag

1x12 Cold Turkey hivatalos epizódképek
6 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Adrianna, Minimanó94, Cintii, LoveNessa, pink_bunny
2013. február 06. 17:52 #107
Szandii777
Szandii777
új tag

1x13 Trust No One hivatalos epizódképek
6 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Adrianna, Minimanó94, Cintii, LoveNessa, pink_bunny
2013. február 07. 22:34 #108
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
1x11 - On Thin Ice stills HQ
5 felhasználónak tetszik: zsofeeh, Vampire Lady, Cintii, pink_bunny, standoffan
2013. február 07. 22:35 #109
benyaw93
benyaw93
Hozzászólás: 3470
Csatolások: 49067
Azonosító: 126652
Idézet (Szandii777 @ 2013.02.06. 17:50)
1x12 Cold Turkey hivatalos epizódképek

HQ
7 felhasználónak tetszik: zsofeeh, Vampire Lady, Cintii, Adrianna, LoveNessa, pink_bunny, standoffan
2013. február 08. 13:34 #110
- törölt felhasználó -    
Na, ezért nem randizom én.. Még van pofája Vincentnek visszamenni Cathez, miután Alex gyakorlatilag dobta? Amúgy.. ki hitte, hogy dobni fogja? thumbsup.gif Örülök, hogy Cat a barátait választotta, szép is lett volna, ha megbocsát Vincnek, annak meg pláne örülök, hogy végre beszélget a barátaival Mr. Assről rohog.gif Az kéne még, hogy elveszítse őket emiatt az idióta miatt. Én simán leütöttem volna Cat helyében Alexet a kunyhóban, amikor hebegett a hülyeségeiről. Olyan marha irritáló az a nő, remélem, kiírják a sorozatból. Amúgy bazi nagy Vince-fan vagyok, de mióta Alex felbukkant, egy totál idióta. Megértem őt is, de ennyire elvakultan nem kéne belezúgnia egy fantáziavilágba. Nézze meg, hová jutott biztonságosan, mióta Cattel van, már szabadon futkározhat a parkban. Nem elég tíz év sötétség után? Telhetetlen idióta. dry.gif
6 felhasználónak tetszik: mikieger, Bessie, Vampire Lady, Adrianna, Cintii, pink_bunny
2013. február 08. 15:11 #111
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Courtneyy @ 2013.02.08. 13:34)
Na, ezért nem randizom én.. Még van pofája Vincentnek visszamenni Cathez, miután Alex gyakorlatilag dobta? Amúgy.. ki hitte, hogy dobni fogja?  thumbsup.gif Örülök, hogy Cat a barátait választotta, szép is lett volna, ha megbocsát Vincnek, annak meg pláne örülök, hogy végre beszélget a barátaival Mr. Assről  rohog.gif Az kéne még, hogy elveszítse őket emiatt az idióta miatt. Én simán leütöttem volna Cat helyében Alexet a kunyhóban, amikor hebegett a hülyeségeiről. Olyan marha irritáló az a nő, remélem, kiírják a sorozatból. Amúgy bazi nagy Vince-fan vagyok, de mióta Alex felbukkant, egy totál idióta. Megértem őt is, de ennyire elvakultan nem kéne belezúgnia egy fantáziavilágba. Nézze meg, hová jutott biztonságosan, mióta Cattel van, már szabadon futkározhat a parkban. Nem elég tíz év sötétség után? Telhetetlen idióta.  dry.gif

pasik. rolleyes.gif Ezt a részt még nem láttam, viszont én azért örülök, hogy újra láttam sorozatban Bridget Regant. Nagyon szerettem a Legend of the Seekerben. Amúgy értem én, hogy valaha a menyasszonya volt, szerette, de így elárulni Cat-et, azért nagyon durva. Még azt mondta, hogy ő felügyeli őt. dry.gif A heti résszel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy örülök, hogy a barátait választotta. Gondolom Alexet már nem igazán fogjuk látni. rohog.gif Most már csak az izgat, hogy a drága Evan mit fog még akciózni. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Adrianna, Cintii, pink_bunny
2013. február 08. 23:33 #112
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
A már meglévő S1 promoképek nagyobb méretben és két új HQ méretben. beer.gif
10 felhasználónak tetszik: Vampire Lady, Adrianna, Bessie, Melcsi1997, Minimanó94, zsofeeh, Cintii, LoveNessa, pink_bunny, standoffan
2013. február 15. 13:40 #113
- törölt felhasználó -    
A CW Valentin-nap előtt megkérdezte a rajongókat, mit szólnának egy csókhoz, szóval éreztem, hogy lesz valami... de fene a pofájukat. Majd kiugrott a szívem a helyéről, ökölbe szorított kézzel vártam, hogy végre megtörténjen, Vincent tök határozottan "Totally" wub.gif Cat meg menekülőre fogva olyan kis aranyos volt, zabáljam meg őket. De tuti, várhatunk évadzáróig. dry.gif Nincs kedvem a többit részletezni. biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Adrianna, Bessie, Misao, Minimanó94, Cintii, Vampire Lady, allyangel, pink_bunny
2013. február 22. 11:57 #114
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
aztarohadteget! w00t.gif Ez a rész kicsinált, de rendesen. rohog.gif
De tudtam, hogy rosszul fog elsülni ez a double date. rohog.gif Viszont én is azt hittem, hogy Darius a Muirifield vagy hogy a francba hívják embere. biggrin.gif Álszakításból igazi lesz, Evan döntését is sejtettem, de a vége az mindenért kárpótol! wub.gif meghajolo.gif Az nagyon nagyon nagyon ott volt.

Most már csak attól félek, hogy Evan mit fog ahhoz hozzászólni, ha megtudja, hogy Kat már rég védelmezi Vincentet. unsure.gif

Mik lesznek még itt az év végéig? w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: Cintii, pink_bunny
2013. február 22. 14:50 #115
- törölt felhasználó -    
**SPOILER

OMG OMG OMG OMG OMG OMG. A szentséges büdös... Hol a viharba kezdjem... én most. megőrülök. Először is,
ez a rész annyira.. zsúfolt volt, annyi minden történt, és a végére már én is ott voltam, hogy szakítaniuk kell, mert önromboló kapcsolattá vált ez az egész ebben a részben, eddig minden olyan pazar volt, de most dominószerűen dőltek az események, és úgy gondoltam, vagy azt kellene, hogy szétmennek, és mindenki megy a maga útján, vagy együtt zuhannak a szakadékba... És elkönyveltem magamban, hogy nem lesz csók, amikor a tetőn voltak a végén, azonnal arra gondoltam, hogy "ne éld bele magad, nem lesz itt semmi, csak gombolyagként játszanak az érzéseiddel", erre megtörtént w00t.gif w00t.gif Basszus, annyira tökéletes volt, sosem hittem volna, hogy PONT MOST fog megtörténni, annyira hirtelen, óó, Vincent, te tökös legény, itt volt az ideje, és nem tudok megbirkózni ezekkel az érzésekkel, annyira észveszejtő és lenyűgöző, és szentségesbüdös, most úgy viselkedem, mint egy tizenkét éves. rohog.gif rohog.gif Imádom, ahogy a The CW játszadozni bír az emberek érzéseivel. wub.gif
7 felhasználónak tetszik: Bessie, Melcsi1997, Adrianna, Cintii, Vampire Lady, allyangel, pink_bunny
2013. február 22. 15:04 #116
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Courtneyy @ 2013.02.22. 14:50)
**SPOILER
OMG OMG OMG OMG OMG OMG. A szentséges büdös... Hol a viharba kezdjem... én most. megőrülök. Először is, 
ez a rész annyira.. zsúfolt volt, annyi minden történt, és a végére már én is ott voltam, hogy szakítaniuk kell, mert önromboló kapcsolattá vált ez az egész ebben a részben, eddig minden olyan pazar volt, de most dominószerűen dőltek az események, és úgy gondoltam, vagy azt kellene, hogy szétmennek, és mindenki megy a maga útján, vagy együtt zuhannak a szakadékba... És elkönyveltem magamban, hogy nem lesz csók, amikor a tetőn voltak a végén, azonnal arra gondoltam, hogy "ne éld bele magad, nem lesz itt semmi, csak gombolyagként játszanak az érzéseiddel", erre megtörtént  w00t.gif  w00t.gif Basszus, annyira tökéletes volt, sosem hittem volna, hogy PONT MOST fog megtörténni, annyira hirtelen, óó, Vincent, te tökös legény, itt volt az ideje, és nem tudok megbirkózni ezekkel az érzésekkel, annyira észveszejtő és lenyűgöző, és szentségesbüdös, most úgy viselkedem, mint egy tizenkét éves.  rohog.gif  rohog.gif Imádom, ahogy a The CW játszadozni bír az emberek érzéseivel.  wub.gif

Én is pont így voltam vele. rohog.gif Mikor jött a random guy dumával a húgának, azt hittem beveszi, de Heather okosabb volt. Erre rájött, hogy Vinc volt az esküvőn, jön a dupla randi, ami tiszta gáz volt, sajnáltam szegény Evant is, hogy mi lesz vele, aztán a szembesítés az őrsön, Darius halála, aztán a tetős jelenet. Kész végem. wub2.gif Ez az eddigi legeslegjobb rész. meghajolo.gif

De még mindig amiatt aggódom, hogy mit fog szólni Evan ahhoz, hogy Kat tud rég Vincentről, ha egyszer közli majd vele a Muirifield. unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, Cintii, allyangel, pink_bunny
2013. február 28. 22:29 #117
LoveNessa
LoveNessa

StátuszHelló, Nyugat.hu! ;)
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1483
Csatolások: 10859
Azonosító: 153158
a betegszabadság előnye, hogy totál rákattanhat az ember egy ilyen sorozatra blush.gif na most lettem a megszállottja! amúgy is imádom az ilyen szépség és a szörnyteges cuccokat ez a sorozat pedig Jay-jel áhhh wub.gif egy ilyen szörnyeteget elviselnék tongue.gif főleg a Valentin-napos akciói után, bár az Alexes részek totál kiborítottak mad.gif
ennyire azt hiszem már régen voltam bezsongva. úgy sóvárogtam Cat és Vincent csókjáért, mint valami kis visongós tinicsaj rohog.gif
új rész ebből is csak március 14-én jön ugye, mint a TVD-ből? mi lesz velem addig? ohmy.gif sad.gif
7 felhasználónak tetszik: mikieger, Adrianna, Bessie, Vampire Lady, allyangel, Minimanó94, pink_bunny
2013. március 02. 22:19 #118
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

OMG!!! Megnéztem a 14. részt! Annyi, de annyi érzés kavarog most bennem, hogy attól tartok fogalmazni sem tudok rendesen! Tegnap kerítettem csak sort a Valentin- napos részre, de majd megörültem a végén, az a majdnem csók, teljesen kikészített, hogy miért kellett Heathernek megjelennie, pont akkor. Aztán a rá következő részben meg már ott voltam itt úgy sem lesz semmi sem, de lett. yahoo.gif A Valentin napos részben Vincent ajándékai annyira édesek voltak és mikor itt nézte a kamera felvételein Catet. OMG, hát behaltam!!! blush.gif Aztán a végén, mikor szépen lassan közeledett Cat felé, hogy végre megtörténjen az Első Csók, váh hát legszívesebben sikítoztam volna, mint akinek nincs ki mind a négy kereke, de aztán vége lett... Na ott meg a falak szerettem volna kaparni. rohog.gif Aztán a 15. rész nagyon pörgött. Mondjuk én nem írtam volna ki a Joe öcsikéjét, de hát így alakult. Járulékos veszteség, ha ez kellett a csókhoz, hát áldásom rá. rohog.gif Mondjuk nem vettem volna mérget rá, hogy megtörténik, de megtörtént!!! Az utolsó fél percben. dry.gif Na meg a nagy vallomások ott a végén. wub2.gif Már alig várom a következő részeket... blush.gif Mondjuk szerintem most Cat és Vincent sínen van vagyis azon lesznek, de Even. Ne már mit játssza is a "herot"? Oké, rendes pali, meg nekem tetszik is, és normál esetben imádnám, de nem így, hogy Vincent ellen Murfield mellett "harcol" dry.gif Mik lesznek itt!!! rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, LoveNessa, pink_bunny
2013. március 02. 22:55 #119
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hogy mik lesznek még? Nézzétek. wub2.gif

4 felhasználónak tetszik: Adrianna, LoveNessa, Minimanó94, pink_bunny
2013. március 02. 23:03 #120
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Olyan rossz, hogy nem tudunk semmit még arról, hogy lesz-e következő évad. Már illene elénk tolni valami információt. Remélem pozitív lesz, hiszen a PCA-n nyert a sorozat..
4 felhasználónak tetszik: Bessie, Adrianna, Minimanó94, pink_bunny
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian White Brian White 12504.
Jay Ryan Jay Ryan 1343.
Max Brown Max Brown 12512.