Beauty and the Beast / A szépség és a szörnyeteg (2012–)
2012. november 18. 22:11
|
|
Szandii777új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 77 Azonosító: 175101 offline
|
1x07 Out of Control epizódképek
9 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
hana001,
Minimanó94,
brylyn1979,
zsofeeh,
Cintii,
LoveNessa,
pink_bunny,
standoffan
2012. november 21. 21:55
|
|
Szandii777új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 77 Azonosító: 175101 offline
|
1x08 Trapped epizódismertető és hivatalos leírás
Idézet
JT azt gyanítja, hogy Catherine a kiváltó oka Vincent eszmélet kimaradásainak, hogy megcáfolja ezt az elméletet, Vincent megengedi JT-nek, hogy beadjon neki endorfint és különböző nyugtatókat, hogy bódító állapotba merüljön. Lesz egy visszatekintés, ahol Vincent emlékében épp azt a pillanatot láthatjuk, mikor megkapta Afganisztánba élete első szuper katonai injekcióját és arra is emlékszik, hogy ki adta be neki a DNS megváltoztató injekciót. Arra is emlékszik, hogy a többi katona, kiszámíthatatlan, szokatlan mellékhatásokat tapasztalt, beleértve a bódult állapotot, és megkönnyebbült, mikor megtudja, hogy nem Cat okozza neki a kimaradásokat. Vincent megosztja Cattel egy Murifieldes emlékét, aki tapasztalja, hogy ezek közül van ami az övé. Eközben, Tess és Cat egy gyilkossági kísérletet vizsgálnak, amit egy tini popsztár (Max Schneider) ellen követtek el, Evan pedig gyanítja, hogy Cat szándékosan védi azt a személyt, aki megmentette őt a metróállomáson.
9 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Minimanó94,
hana001,
brylyn1979,
zsofeeh,
Cintii,
LoveNessa,
pink_bunny,
standoffan
2012. november 21. 21:57
|
|
Szandii777új tag |
|
1x09 Bridesmade Up! hivatalos leírás
Idézet
ESKÜVŐI HARANG SZÓL – Amikor Catherine apja (Rob Stewart) újra megházasodik, a menyasszony és a koszorúslányai megpróbálják megtalálni a vőlegény lányát az esküvőre. Kényelmetlenül Cat bevallja Vincentnek, hogy látott valakit és bízik benne, hogy randizik majd vele. Az esküvői fogadásnál, Cat tudomást szeret a kutatási támogatásról, amelyet Evan kapott, hogy tanulmányozza azt a DNS-t, amit a bűnügyi helyszínen találtak. Mikor elmondja Vincentnek Evan elméletét, hogy a sejtek állatszerűvé változnak és kevésbé lesz emberi, egy olyan váratlan kitérővel találkozik, amely megváltoztathatja a kapcsolatukat. Eközben Tess és Joe átlépik a romantikus határt, annak ellenére, hogy Joe egy nős férfi.
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2012. november 26. 21:26
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.11.22. 12:38)
Hát nem zabálnivaló?

Dehogynem
2012. december 01. 19:10
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Idézet (Zsuzsy93 @ 2012.08.17. 17:16)
nézném de félek hogy ez is úgy jár mint a tsc ha ezt is megszeretem és kaszálják az nagyon rossz lesz
remélem szeretni fogják és nézett lesz 
Jaja, sajnos én is ettől félek. Örüljünk mert berendelték az egész első évadot, de reménykedjünk egy másodikban is. : D
2012. december 07. 21:25
karácsonyi szezonzáró!
itt tojok be rögtön!
itt tojok be rögtön!
2012. december 14. 12:02
Oh la la, ez aztán félévadzáró volt a javából
2012. december 14. 17:45
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.14. 12:02)
Oh la la, ez aztán félévadzáró volt a javából 
Most azonnal akarom az új részt, atyaég! Nagyon ütős volt.
Nem tudja valaki az utolsó jelenet alatt melyik zene ment? Állató jó volt.
pink_bunny
2012. december 14. 17:53
Idézet (Adrianna @ 2012.12.14. 17:45)
Most azonnal akarom az új részt, atyaég! Nagyon ütős volt.
Remélem azért idővel már elcsattan egy csók is, meg még nem lepleződnek le Evan előtt. Kicsit elvenné a kedvem, hogy egyből állatiasabb lenne Vincent. Úgy lenne szép, ha gyorsan visszaváltozna, mielőtt Evan túl közel ér.
Szerintem az évadzáróig biztosan nem lesz csók. Nyuszi mindkettő.
itt a dal
2012. december 14. 18:06
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.14. 17:53)
Szerintem az évadzáróig biztosan nem lesz csók. Nyuszi mindkettő.
itt a dal
itt a dal
Uhh, hát azért a remény hal meg utoljára, tudod.
A dalért meg ezer hála!
2012. december 22. 19:09
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Végre megvan feliratosan is! Már alig vártam.
Imádtam, ezt a rész. Vincent örök favorit lesz.
Istenem, Jay Ryan mosolya nagyon ott van. Külön köszönet a táncjelenet alatt futó számért, az egyik kedvencem, igaz nem eredetiben ment, de azért örültem neki.
Alig várom a következő részt. Milyen sokára lesz megint.
pink_bunny
2012. december 24. 23:01
Omájgááááád... ez a sorozat..
hát asszem én oda vissza vagyok érte
nagyon nehezen áltam neki, egyrészt a tsc bukása miatt, akk nagyon haragudtam és eldöntöttem h nem fogom ezt nézni, de hát végül még is csak,
Jay Ryan pedig eszméletleen, nem találok szavakat, be kell pótolnom az időt és megismernem mert vmi csodálatos egy színész és pasi meg minden
had kérdezzem meg milyen a nézettsége a sorozatnak? csak h képbe legyek a drága CW ezt is megakarja e szüntetni , de akkor már tényleg megkapják a magukát
egyébként egy nagyon szépen felépített története van, először a promo alapján hülyeségnek tartottam, de mint kiderült csak nekem nem elég élénk a fantáziám
és hát vincent sem utolsó szempont, egyszerűen tökéletes a karaktere, annyira aranyos
nagyon nehezen áltam neki, egyrészt a tsc bukása miatt, akk nagyon haragudtam és eldöntöttem h nem fogom ezt nézni, de hát végül még is csak,
Jay Ryan pedig eszméletleen, nem találok szavakat, be kell pótolnom az időt és megismernem mert vmi csodálatos egy színész és pasi meg minden
had kérdezzem meg milyen a nézettsége a sorozatnak? csak h képbe legyek a drága CW ezt is megakarja e szüntetni , de akkor már tényleg megkapják a magukát
és hát vincent sem utolsó szempont, egyszerűen tökéletes a karaktere, annyira aranyos
2012. december 24. 23:08
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.12.24. 23:01)
Hát, sajnos lehetne jobb is, de szerencsére első évad biztosan lesz végig! Csak reménykedem a folytatásban, mert én nagyon szeretem, simán megélhetne négy évadot is. Szerintem azért nincs ekkora nézettsége, mert tavaly a CW sorra elkaszálta a jó sorozatokat, és mindenki úgy volt vele, hogy akkor ebbe minek kezdjen bele?
2012. december 24. 23:17
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.24. 23:08)
Hát, sajnos lehetne jobb is, de szerencsére első évad biztosan lesz végig! Csak reménykedem a folytatásban, mert én nagyon szeretem, simán megélhetne négy évadot is. Szerintem azért nincs ekkora nézettsége, mert tavaly a CW sorra elkaszálta a jó sorozatokat, és mindenki úgy volt vele, hogy akkor ebbe minek kezdjen bele? 
sztem nem csak én utáltam meg a cw csatornát, meg a lehetetlen időpontjaikat
jelenleg úgy vagyok vele h még a Vampire Diaries-t is kockázatosnak látom a kövi évadra, mert egyre gyengül a nézettsége még oké úgy ahogy, de lássuk be még fél évad hátra van, és az vagy nagy izgalmakat eredményez egyenlő nagy nézettség, vagy ellenkezőleg és julie-nak hála elkaszálják azt is, bár a VD elég nagy népszerűségnek örvend, és talán nem hagyják az amcsi rajongók h hamarabb véget érjen a sorozat mint kéne
a beauty and the beast pedig nagyon bejövős , és nagyon szurkolok h még jó néhány évadot leadjanak, ez a nyomozós story is jó benne, talán az egyetlen ami idegesít de lehet h csak engem, amikor Cat előjön minden egyes alkalommal azzal a sok problémával ami közéjük áll, azokban a helyzetekben amikor már én azt várom h végre megcsókolja őt vincent, szval sztem cat miatt nem volt még ez meg, de am semmi gond a sorozattal, beleszerettem sztem
2012. december 25. 01:00
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.12.24. 23:17)
jah és nincs vmi tumblr oldal ami folyamatosan frissül? én csak a meséhez találok, és nagyon idegesít, mert már is kiakarom rakni Jay Ryan-t aviba
Én is folyton ezeket vadászom, de csak a meséről találok. Néha vannak jó képek a Facebook-oldalukon, de mozgókép nincs sajna. :|
Minimanó94
2012. december 25. 13:30
Remélem nem gond h ide írom, de próbáltam kicsit utána járni ezeknek a tumblr oldalaknak a sorozattal kapcsolatban, mindössze ennyit találtam egyenlőre, remélem mást is érdekel
Ez a 3 sztem a legjobb
http://cwbeautyandthebeast.tumblr.com/
http://catcentkeller.tumblr.com/
http://teamcatcent.tumblr.com/
http://handsalloverr.tumblr.com/
http://by-mary-ann.tumblr.com/
2012. december 26. 17:25
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.24. 23:08)
Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek veled. Én nagyon reménykedem egy több évados sorozatban. Vagy ha csak első évad lesz, és nem folytatják, ami remélem nem fog előfordulni, akkor könyörgöm zárja le. Mert most komolyan, még egy árva csók vagy puszi se csattant még el. Már alig várom.
2012. december 26. 17:29
Idézet (Minimanó94 @ 2012.12.26. 17:25)
Mert most komolyan, még egy árva csók vagy puszi se csattant még el. Már alig várom.
És Jay vagyis hát Vincent abban az öltönyben, olálá! 
Pedig már az első résztől megvan köztük az összhang. Ha ő nem, majd én megcsókolom
2012. december 26. 17:31
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
|
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.26. 17:29)
Pedig már az első résztől megvan köztük az összhang. Ha ő nem, majd én megcsókolom
De most meddig húzzák majd, mondjuk attól tartok, ha meglesz az első csók, akkor majd ott lesz kavarodás, na meg most Even.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.