Starity

Beauty and the Beast / A szépség és a szörnyeteg (2012–)

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 18. 22:11 #61
Szandii777
Szandii777
új tag

Státuszwww.beautyfans.org
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 18
Csatolások: 77
Azonosító: 175101
1x07 Out of Control epizódképek
9 felhasználónak tetszik: Adrianna, hana001, Minimanó94, brylyn1979, zsofeeh, Cintii, LoveNessa, pink_bunny, standoffan
2012. november 21. 21:55 #62
Szandii777
Szandii777
új tag

1x08 Trapped epizódismertető és hivatalos leírás

Idézet
JT azt gyanítja, hogy Catherine a kiváltó oka Vincent eszmélet kimaradásainak, hogy megcáfolja ezt az elméletet, Vincent megengedi JT-nek, hogy beadjon neki endorfint és különböző nyugtatókat, hogy bódító állapotba merüljön. Lesz egy visszatekintés, ahol Vincent emlékében épp azt a pillanatot láthatjuk, mikor megkapta Afganisztánba élete első szuper katonai injekcióját és arra is emlékszik, hogy ki adta be neki a DNS megváltoztató injekciót. Arra is emlékszik, hogy a többi katona, kiszámíthatatlan, szokatlan mellékhatásokat tapasztalt, beleértve a bódult állapotot, és megkönnyebbült, mikor megtudja, hogy nem Cat okozza neki a kimaradásokat. Vincent megosztja Cattel egy Murifieldes emlékét, aki tapasztalja, hogy ezek közül van ami az övé. Eközben, Tess és Cat egy gyilkossági kísérletet vizsgálnak, amit egy tini popsztár (Max Schneider) ellen követtek el, Evan pedig gyanítja, hogy Cat szándékosan védi azt a személyt, aki megmentette őt a metróállomáson.
9 felhasználónak tetszik: Bessie, Minimanó94, hana001, brylyn1979, zsofeeh, Cintii, LoveNessa, pink_bunny, standoffan
2012. november 21. 21:57 #63
Szandii777
Szandii777
új tag

1x09 Bridesmade Up! hivatalos leírás

Idézet
ESKÜVŐI HARANG SZÓL – Amikor Catherine apja (Rob Stewart) újra megházasodik, a menyasszony és a koszorúslányai megpróbálják megtalálni a vőlegény lányát az esküvőre. Kényelmetlenül  Cat bevallja Vincentnek, hogy látott valakit és bízik benne, hogy randizik majd vele. Az esküvői fogadásnál, Cat tudomást szeret a kutatási támogatásról, amelyet Evan kapott, hogy tanulmányozza azt a DNS-t, amit a bűnügyi helyszínen találtak. Mikor elmondja Vincentnek Evan elméletét, hogy a sejtek állatszerűvé változnak és kevésbé lesz emberi, egy olyan váratlan kitérővel találkozik, amely megváltoztathatja a kapcsolatukat. Eközben Tess és Joe átlépik a romantikus határt, annak ellenére, hogy Joe egy nős férfi.
1 felhasználónak tetszik: pink_bunny
2012. november 22. 12:38 #64
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Hát nem zabálnivaló? rohog.gif spiteful.gif drool.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdtuomaQEt1rjlv73o1_500.gif
7 felhasználónak tetszik: Adrianna, Minimanó94, hana001, Melcsi1997, zsofeeh, Cintii, pink_bunny
2012. november 26. 21:26 #65
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (Bessie @ 2012.11.22. 12:38)
Hát nem zabálnivaló?  rohog.gif  spiteful.gif drool.gif 
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdtuomaQEt1rjlv73o1_500.gif

Dehogynem biggrin.gif Imádom heart.gif Jay már régen is nagy kedvencem volt, annyira örülök, hogy a ,,Beauty and the Beast''-nek hála többen is megismerték. smileeee.gif Fantasztikus színész, igazán megérdemelt egy ilyen szerepet smileeee.gif remélem jó sokáig láthatjuk Vincentként biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: mikieger, Bessie, pink_bunny
2012. december 01. 19:10 #66
Feilla
Feilla
KoЯniac.

Státusz'The places i have ran to all my life have disappeared and i owe this to you.'
Hozzászólás: 1942
Csatolások: 0
Azonosító: 176625
Idézet (Zsuzsy93 @ 2012.08.17. 17:16)
nézném de félek hogy ez is úgy jár mint a tsc ha ezt is megszeretem és kaszálják az nagyon rossz lesz sad.gif remélem szeretni fogják és nézett lesz  biggrin.gif

Jaja, sajnos én is ettől félek. Örüljünk mert berendelték az egész első évadot, de reménykedjünk egy másodikban is. : D
2012. december 07. 21:25 #67
- törölt felhasználó -    
karácsonyi szezonzáró!
itt tojok be rögtön! w00t.gif w00t.gif
4 felhasználónak tetszik: Adrianna, Minimanó94, Bessie, pink_bunny
2012. december 14. 12:02 #68
- törölt felhasználó -    
Oh la la, ez aztán félévadzáró volt a javából beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, pink_bunny
2012. december 14. 17:45 #69
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.14. 12:02)
Oh la la, ez aztán félévadzáró volt a javából  beer.gif

Most azonnal akarom az új részt, atyaég! Nagyon ütős volt. heart.gif Remélem azért idővel már elcsattan egy csók is, meg még nem lepleződnek le Evan előtt. Kicsit elvenné a kedvem, hogy egyből állatiasabb lenne Vincent. Úgy lenne szép, ha gyorsan visszaváltozna, mielőtt Evan túl közel ér.

Nem tudja valaki az utolsó jelenet alatt melyik zene ment? Állató jó volt. rolleyes.gif
2012. december 14. 17:53 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adrianna @ 2012.12.14. 17:45)
Most azonnal akarom az új részt, atyaég! Nagyon ütős volt. heart.gif Remélem azért idővel már elcsattan egy csók is, meg még nem lepleződnek le Evan előtt. Kicsit elvenné a kedvem, hogy egyből állatiasabb lenne Vincent. Úgy lenne szép, ha gyorsan visszaváltozna, mielőtt Evan túl közel ér.
Nem tudja valaki az utolsó jelenet alatt melyik zene ment? Állató jó volt.  rolleyes.gif

Szerintem az évadzáróig biztosan nem lesz csók. Nyuszi mindkettő. dry.gif

itt a dal wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Bessie
2012. december 14. 18:06 #71
Adrianna
Adrianna
ღ music lover ღ

StátuszWish you were my first love... :) <3
Hozzászólás: 1582
Csatolások: 5393
Azonosító: 63884
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.14. 17:53)
Szerintem az évadzáróig biztosan nem lesz csók. Nyuszi mindkettő.  dry.gif 
itt a dal wink.gif

Uhh, hát azért a remény hal meg utoljára, tudod. rohog.gif
A dalért meg ezer hála! smileeee.gif
2012. december 22. 19:09 #72
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Végre megvan feliratosan is! Már alig vártam. laugh.gif Imádtam, ezt a rész. Vincent örök favorit lesz. wub2.gif Istenem, Jay Ryan mosolya nagyon ott van. Külön köszönet a táncjelenet alatt futó számért, az egyik kedvencem, igaz nem eredetiben ment, de azért örültem neki. wink.gif Alig várom a következő részt. Milyen sokára lesz megint. cray.gif
2012. december 24. 23:01 #73
- törölt felhasználó -    
Omájgááááád... ez a sorozat.. ohmy.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif hát asszem én oda vissza vagyok érte
nagyon nehezen áltam neki, egyrészt a tsc bukása miatt, akk nagyon haragudtam és eldöntöttem h nem fogom ezt nézni, de hát végül még is csak,
Jay Ryan pedig eszméletleen, nem találok szavakat, be kell pótolnom az időt és megismernem mert vmi csodálatos egy színész és pasi meg minden
had kérdezzem meg milyen a nézettsége a sorozatnak? csak h képbe legyek a drága CW ezt is megakarja e szüntetni , de akkor már tényleg megkapják a magukát mad.gif furesz.gif grrr.gif egyébként egy nagyon szépen felépített története van, először a promo alapján hülyeségnek tartottam, de mint kiderült csak nekem nem elég élénk a fantáziám
és hát vincent sem utolsó szempont, egyszerűen tökéletes a karaktere, annyira aranyos
2 felhasználónak tetszik: Minimanó94, pink_bunny
2012. december 24. 23:08 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.12.24. 23:01)

had kérdezzem meg milyen a nézettsége a sorozatnak? csak h képbe legyek a drága CW ezt is megakarja e szüntetni , de akkor már tényleg megkapják a magukát mad.gif

Hát, sajnos lehetne jobb is, de szerencsére első évad biztosan lesz végig! Csak reménykedem a folytatásban, mert én nagyon szeretem, simán megélhetne négy évadot is. Szerintem azért nincs ekkora nézettsége, mert tavaly a CW sorra elkaszálta a jó sorozatokat, és mindenki úgy volt vele, hogy akkor ebbe minek kezdjen bele? dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Minimanó94, pink_bunny
2012. december 24. 23:17 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2012.12.24. 23:08)
Hát, sajnos lehetne jobb is, de szerencsére első évad biztosan lesz végig! Csak reménykedem a folytatásban, mert én nagyon szeretem, simán megélhetne négy évadot is. Szerintem azért nincs ekkora nézettsége, mert tavaly a CW sorra elkaszálta a jó sorozatokat, és mindenki úgy volt vele, hogy akkor ebbe minek kezdjen bele?  dry.gif

sztem nem csak én utáltam meg a cw csatornát, meg a lehetetlen időpontjaikat
jelenleg úgy vagyok vele h még a Vampire Diaries-t is kockázatosnak látom a kövi évadra, mert egyre gyengül a nézettsége még oké úgy ahogy, de lássuk be még fél évad hátra van, és az vagy nagy izgalmakat eredményez egyenlő nagy nézettség, vagy ellenkezőleg és julie-nak hála elkaszálják azt is, bár a VD elég nagy népszerűségnek örvend, és talán nem hagyják az amcsi rajongók h hamarabb véget érjen a sorozat mint kéne

a beauty and the beast pedig nagyon bejövős , és nagyon szurkolok h még jó néhány évadot leadjanak, ez a nyomozós story is jó benne, talán az egyetlen ami idegesít de lehet h csak engem, amikor Cat előjön minden egyes alkalommal azzal a sok problémával ami közéjük áll, azokban a helyzetekben amikor már én azt várom h végre megcsókolja őt vincent, szval sztem cat miatt nem volt még ez meg, de am semmi gond a sorozattal, beleszerettem sztem biggrin.gif jah és nincs vmi tumblr oldal ami folyamatosan frissül? én csak a meséhez találok, és nagyon idegesít, mert már is kiakarom rakni Jay Ryan-t aviba wub.gif akit nagyon gyorsan hírhedté kell tenni, mert sokkot kaptam amikor megláttam hogy ennyire kevés rajongója van az oldalon , ez már bűn mad.gif
2012. december 25. 01:00 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.12.24. 23:17)
jah és nincs vmi tumblr oldal ami folyamatosan frissül? én csak a meséhez találok, és nagyon idegesít, mert már is kiakarom rakni Jay Ryan-t aviba  wub.gif

Én is folyton ezeket vadászom, de csak a meséről találok. Néha vannak jó képek a Facebook-oldalukon, de mozgókép nincs sajna. :|
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2012. december 25. 13:30 #77
- törölt felhasználó -    
rolleyes.gif Boldog Karácsonyt Mindenkinek és Kellemes Ünnepeket rolleyes.gif

Remélem nem gond h ide írom, de próbáltam kicsit utána járni ezeknek a tumblr oldalaknak a sorozattal kapcsolatban, mindössze ennyit találtam egyenlőre, remélem mást is érdekel smileeee.gif nem fogalkozik az összes kizárólag a Beauty and the Beast-el, de azért sztem jók

Ez a 3 sztem a legjobb
http://cwbeautyandthebeast.tumblr.com/
http://catcentkeller.tumblr.com/
http://teamcatcent.tumblr.com/

http://handsalloverr.tumblr.com/
http://by-mary-ann.tumblr.com/
3 felhasználónak tetszik: Adrianna, Minimanó94, pink_bunny
2012. december 26. 17:25 #78
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

Idézet (Courtneyy @ 2012.12.24. 23:08)
Hát, sajnos lehetne jobb is, de szerencsére első évad biztosan lesz végig! Csak reménykedem a folytatásban, mert én nagyon szeretem, simán megélhetne négy évadot is. Szerintem azért nincs ekkora nézettsége, mert tavaly a CW sorra elkaszálta a jó sorozatokat, és mindenki úgy volt vele, hogy akkor ebbe minek kezdjen bele?  dry.gif

Teljes mértékben egyet kell, hogy értsek veled. Én nagyon reménykedem egy több évados sorozatban. Vagy ha csak első évad lesz, és nem folytatják, ami remélem nem fog előfordulni, akkor könyörgöm zárja le. Mert most komolyan, még egy árva csók vagy puszi se csattant még el. Már alig várom. rohog.gif És Jay vagyis hát Vincent abban az öltönyben, olálá! w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, pink_bunny
2012. december 26. 17:29 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minimanó94 @ 2012.12.26. 17:25)
Mert most komolyan, még egy árva csók vagy puszi se csattant még el. Már alig várom. rohog.gif És Jay vagyis hát Vincent abban az öltönyben, olálá! w00t.gif

Pedig már az első résztől megvan köztük az összhang. Ha ő nem, majd én megcsókolom rohog.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lvajay9xey1qgzpbk.gif
4 felhasználónak tetszik: Minimanó94, Melcsi1997, Adrianna, pink_bunny
2012. december 26. 17:31 #80
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

Idézet (Courtneyy @ 2012.12.26. 17:29)
Pedig már az első résztől megvan köztük az összhang. Ha ő nem, majd én megcsókolom  rohog.gif 

De most meddig húzzák majd, mondjuk attól tartok, ha meglesz az első csók, akkor majd ott lesz kavarodás, na meg most Even. rolleyes.gif Szerintem sok vizet zavar majd még. dry.gif
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Brian White Brian White 12504.
Jay Ryan Jay Ryan 1343.
Max Brown Max Brown 12512.