2x09 - "Don't Die On Me" stills (HQ)
Beauty and the Beast / A szépség és a szörnyeteg (2012–)
2014. július 10. 10:38
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Elég érdekes és változatos évadon vagyunk túl.Ez nem jelent mindig jót,néha eléggé unalmas és lassú volt,Catherine szenvedése a végtelen mentsük meg Vincentet akció kissé fárasztó volt.Sőt az elején mikor Vincent teljesen kifordult magából akkor legszívesebben kővel hajítottam volna meg őt is meg Catherine-t is amiért még mindig futott utána.Aztán végül örültem,hogy ismét egymásra találtak és Vincent megint az a kedves,jó szívű fiú volt akit megismertünk,de akkor meg jött a meneküljünk együtt mert valaki mindjárt elkapja V-t rész,aztán a bocs,de menekülj egyedül vagy mindkettőnket elkapnak mert lassú vagyok című rész és ez ment váltakozásban egymás után.Nem túl izgi.
Valamiért azonban még mindig leköt ez a sorozat.Talán jó nézni,hogy a sok nehézség ellenére is ennyire kitartanak egymás mellett,mert tudják,hogy a szerelmük sokkalta nagyobb mint azt mások gondolnák.
Összességében nem volt rossz évad,de egy kicsivel kevesebb merre meneküljünk téma jó volna a folytatásban.
Plusz jól is indult csak aztán ellaposodott kissé,de úgy látom igyekszenek ezen változtatni.
Mellesleg kicsivel nagyobb akcióra számítottam az évadzáróban.Az történt amit gondoltam,de egy keményebb körítés jobban tetszett volna.
Mellesleg kicsivel nagyobb akcióra számítottam az évadzáróban.Az történt amit gondoltam,de egy keményebb körítés jobban tetszett volna.
2014. július 18. 00:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Spoiler tartalmú hozzászólás
Na jó, elsőre talán nagyon durván ítéltem meg a sorozatot és nagy eséllyel hisztis hangulatban is lehettem, amikor véleményt alkottam róla, viszont nemrégebben rávettem magamat a második évadra és bár nem azt mondom, hogy életem legklasszabb sorozatos élménye, de szórakoztatott. Örülök, hogy Vincent Jason Bourne-ös emlékezetkiesését pár epizód alatt megoldották, mert talán az szúrta a szememet a legjobban. Klisésnek gondolom. A szörny gyilkolászással egész jól elvoltam, ám meg mertem volna esküdni már az elején, hogy Tori is szörny. Akkorát ordítottam, hogy itthon megijedtek.XD Az önmagából kifordult Vincent meg nem tetszett - olyan alpári p*raszt volt és nem ehhez voltunk szokva. Gabe karakterén viszont nem csodálkozom, hogy változtattak az írók. Annyira irreleváns volt no szörnyképesség öltönyös figuraként, hogy az valami borzasztó. Mondjuk azt is sejteni lehetett, hogy előbb vagy utóbb újabban szörny lesz belőle, ám a Cathez való kényszeres, olykor-olykor már nevetséges ragaszkodása tette fel az i-re a pontot. Totál sablon karaktert csináltak belőle, pedig megjegyzem, a fazon egész vonzó volt. Ami nagyon tetszett benne számomra azaz ékköves szál - valamiért bizarrnak tűnt, olyan misztikusnak és rejtélyesnek. Talán ez dobta fel annyira a sorozatot, hogy végtére is ne kaszáljam. Amin nagyon meglepődtem egyébként az Tess és JT volt, hiszen pont róluk nem gondoltam volna, hogy összejönnek. A vendégszereplők közül néhánynak kifejezetten örültem - Anthony Ruivivar, Elisabeth Röhm, Mark Taylor, Clé Bennett etc. Nem tetszett az viszont, hogy a Muirfield eltűnt a p*csába és bejött Cat apja,ám a csaj egyáltalán nem reagált szinte semmit sem, hogy az apja nem apja, hanem egy másik ember, akiről először kijelenti, hogy nem az apja, de aztán apának szólítja.
Vannak a sorozatban - még hozzá nem is kevés - ellentmondások, ami össze tudja kuszálni a nézőt, hogy most mégis mi a f*sz van.
Kíváncsi vagyok, hogy a harmadik évadra mit találnak ki, mert már alapjáraton klisé szaga van ennek a federálos hivatalnak, akik extraübermega titkos ügynökök.
Na jó, elsőre talán nagyon durván ítéltem meg a sorozatot és nagy eséllyel hisztis hangulatban is lehettem, amikor véleményt alkottam róla, viszont nemrégebben rávettem magamat a második évadra és bár nem azt mondom, hogy életem legklasszabb sorozatos élménye, de szórakoztatott. Örülök, hogy Vincent Jason Bourne-ös emlékezetkiesését pár epizód alatt megoldották, mert talán az szúrta a szememet a legjobban. Klisésnek gondolom. A szörny gyilkolászással egész jól elvoltam, ám meg mertem volna esküdni már az elején, hogy Tori is szörny. Akkorát ordítottam, hogy itthon megijedtek.XD Az önmagából kifordult Vincent meg nem tetszett - olyan alpári p*raszt volt és nem ehhez voltunk szokva. Gabe karakterén viszont nem csodálkozom, hogy változtattak az írók. Annyira irreleváns volt no szörnyképesség öltönyös figuraként, hogy az valami borzasztó. Mondjuk azt is sejteni lehetett, hogy előbb vagy utóbb újabban szörny lesz belőle, ám a Cathez való kényszeres, olykor-olykor már nevetséges ragaszkodása tette fel az i-re a pontot. Totál sablon karaktert csináltak belőle, pedig megjegyzem, a fazon egész vonzó volt. Ami nagyon tetszett benne számomra azaz ékköves szál - valamiért bizarrnak tűnt, olyan misztikusnak és rejtélyesnek. Talán ez dobta fel annyira a sorozatot, hogy végtére is ne kaszáljam. Amin nagyon meglepődtem egyébként az Tess és JT volt, hiszen pont róluk nem gondoltam volna, hogy összejönnek. A vendégszereplők közül néhánynak kifejezetten örültem - Anthony Ruivivar, Elisabeth Röhm, Mark Taylor, Clé Bennett etc. Nem tetszett az viszont, hogy a Muirfield eltűnt a p*csába és bejött Cat apja,ám a csaj egyáltalán nem reagált szinte semmit sem, hogy az apja nem apja, hanem egy másik ember, akiről először kijelenti, hogy nem az apja, de aztán apának szólítja.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. november 02. 20:51
|
|
standoffan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 724 Csatolások: 49614 Azonosító: 208991 offline
|
2x20 HQ
Toxic
2014. november 02. 20:52
|
|
standoffan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 724 Csatolások: 49614 Azonosító: 208991 offline
|
2x21
Toxic
2014. november 02. 20:53
|
|
standoffan |
|
2x22
Toxic
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.