Demi kevesebbet kap a mentorkodásért, mint Britney
2012. május 17. 17:09
Demi nem marad szegény ezután sem, de azért Britney nem érdemelne ennyit szerintem!
2012. május 17. 17:28
Szerintem az is jobb lenne,ha "demi" nem lenne mentor!Kit érdekel,hogy szőkére festette a haját,kit érdekel????Annyira totálgáz a csaj,én fel se vettem volna mentornak!Mindent el tudnék róla mondani!Mindent!Kit érdekelt,hogy ki gyógyult a betegségéből!?Még a saját sorozatából is kirúgták!Bárcsak nem lenne ismert!Engem nem nagyon érdekel,hogy mikor mit csinál,de úgy érzem,hogy ebbe bele kell szólnom,jó lenne ha nem ő lenne a mentor!Idióta volt és az is marad,mert az nem normális aki 11 éves korától vagdossa az ereit!!!(bocsánatot kérek attól,hogyha valakit megsértettem,de az már több a soknál,hogy "demi" a mentor!)
2012. május 17. 17:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Már bocs, de pont annyit is ér 19 évesen. Nem hinném, hogy egyenlő összeg járna nekik, hisz Britney miatt többen fognak odakapcsolni. Demi pedig bevonzza a chips zabáló tiniket.
2012. május 17. 17:41
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ez kivételezés Britney többet kap mint Demi
2012. május 17. 18:13
Ez teljesen normális. Egyébként meg ő sem kap keveset
2012. május 17. 18:17
Szerintem azért az 1 millió dollár se kevés és szerintem Britney csak a pénzért vállalta el a mentorságot. Demi az én véleményem szerint nagyszerű mentor lesz hisz már egy jópár dolgot megélt mióta híres.
2012. május 17. 18:33
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
mayaa. teljesen egyetértek veled!!
Demi és Britney IGENIS megérdemli a posztot! De ez olyan gáz, hogy mindig csak a pénz körül forog minden...
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Mondhat bárki bármit de Britney Spears egy icon a popzenében. Nem mindenki büszkélkedhet több mint 100 millió eladott lemezzel. És akik itt Demit sajnálják, kérem, nézzék már meg hol volt Britney 19 évesen. 2 album volt mögötte, ahol az egyik 28 millió a másik 25 millió példányban kelt el. Nem hogy nem volt testi problémája, de a profi táncosok szintjét súrolta.(Hallkan megjegyezném h Britney testéről sütött a kemény munka és edzéssorozat ami mögötte volt,igen, így is lehet jó teste vkinek...) http://www.youtube.com/watch?v=5uoJOVxr40Y&feature=related
Igen összeomlott és már csak árnyéka önmagának. Én nem szeretem a botrányos sztárokat, mert azt vallom aki nem bírja ne menjen annak. De Britney kivétel,tisztelem amiért felállt a földről és nem azzal, hogy szánalmas nyavajgós interjúkat adott meg mtv showkat csinált (Nem csak Demire glok,rengeteg sztár csinál pénzt meg hírnevet a nyavajáiból)De 10 éven át a csúcsok csúcsán volt és majdnem az összes rekordot megdöntötte.
Am nem örülök h ebben a selejt műsorban fog mentorkodni, de mint mondtam már csak árnyéka önmagának...Mindent összevéve Britney-nek még most is meg van ára, szóval fizessenek csak neki.
Igen összeomlott és már csak árnyéka önmagának. Én nem szeretem a botrányos sztárokat, mert azt vallom aki nem bírja ne menjen annak. De Britney kivétel,tisztelem amiért felállt a földről és nem azzal, hogy szánalmas nyavajgós interjúkat adott meg mtv showkat csinált (Nem csak Demire glok,rengeteg sztár csinál pénzt meg hírnevet a nyavajáiból)De 10 éven át a csúcsok csúcsán volt és majdnem az összes rekordot megdöntötte.
Am nem örülök h ebben a selejt műsorban fog mentorkodni, de mint mondtam már csak árnyéka önmagának...Mindent összevéve Britney-nek még most is meg van ára, szóval fizessenek csak neki.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: