Már hivatalos: Demi Lovato és Britney Spears lesznek az amerikai The X Factor harmadik és negyedik zsűritagjai.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi kevesebbet kap a mentorkodásért, mint Britney
2012. május 17. 13:41
Hát ez nem túl meglepő. Demi neve korántsem ér annyit, mint Britney-é, jó hogy Britney többet kap...
2012. május 17. 13:43
brühühü szegééény csak egy millió dollárt fog kapni, jaj de sajnálom...
bár ez lenne a legnagyobb gondom..
2012. május 17. 13:45
Igazságtalannak tartom , mindegyik mentor ugyanannyi pénzt kapjon . De szerintem egy millió dollárral se fog utcára kerülni.
2012. május 17. 13:52
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Nem sajnálom Demit, mivel 1 millió dollár rengeteg pénz, viszont kicsit igazságtalannak tartom. Az egy dolog, hogy nem kap annyit mint Britney, de azért 14 millió nagyon nagy különbsége. Min. 5 milliót azért adhattak volna neki.
2012. május 17. 13:57
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Ez csak abban az esetben lenne igazságtalanság, ha egy szinten állnának, és ugyanannyi ideje űznék az ipart. De így ez teljesen korrekt. Britney már tett le valamennyit az asztalra, míg Demi csak alig 4 éve van a zeneiparban. Mondjuk én egyiket sem szeretem. Jobb lenne, ha hozzáértők ülnének ott.
2012. május 17. 14:01
....sajnálom
koorekt hogy kevesebbet kap mint britney...mondjuk britney összegét meg sokallom!
2012. május 17. 14:03
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Van ilyen,hogy az egyik többet kap a másiknál...! De amúgy meg mind a kettő összeg sok pénz....!!
2012. május 17. 14:05
Evidens, hogy többet kap. Ha nem járnék ide, akkor azt se tudnám "Mi fán terem az a Demi Lovato?", míg Britneyről az is hallott már némi hírmorzsát, aki most jött a Marsról és ezalatt nem feltétlen a botrányait értem. Azért Demi, Britney poros lábnyomáig sem ér fel. SoRRy
2012. május 17. 14:15
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Helyes, és ez különben is 'korrekt.
Britney már idestova 20 éve van a zenei pályán, és a felnőtt korosztály is ismerheti a nevét, míg Demi csak 4 éve tevékenykedik a szakmában és a rajongótábora főként gyerekekből, tinédzserekből áll. Egyikőjükkel sincs semmi bajom, de jobban örültem volna, hogyha egy tapasztaltabb, úgymond hozzáértőbb ember ülne a zsűriben. Mondjuk Paul McCartney...
2012. május 17. 14:15
Egyiket se szeretem, de Britney azért "kicsit" Demi fölött van. Ha már itt tartunk nem tudom miért kell Demit eröltetni, 19 évesen nem odavaló hogy ossza az észt, főleg nem a Disney csatorna után, ahol aztán tényleg hihetetlen karriert tud felmutatni. Vicces lesz majd ahogy kioktatja a dupla annyi időseket hogy menjenek a sunyiba, mert nem tudnak semmit...
2012. május 17. 14:17
|
|
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 286 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline
|
britney a legjobbb
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: