DÖNTŐSÖK:
Almassalma Zita, Bencsik Emerencia, Csábi Tünde, Cserhati Tamara, Doviscsák Bettina, Egedi Niké, Gombos Alíz, Görög Dorottya, Kocsis Alexandra, Konkoly Ági, Kovács Nikolett, Molnár Viktória Zita, Nagy Kinga, Németh Laura, Ollé Henriett, Orgován Szilvia, Rákosi Annamária, Ricza Nicoletta, Szabó Fruzsina
A Szépségkirálynő 2012
2012. május 17. 10:36
Hát, lehet, hogy én vagyok vak, de úgy érzem idén összeválogatták Magyarország legrondább lányait.
Még Szunaira mondtam azt, hogy ronda, hát ezek sem über szépségek, ráadásul mindegyik csontja zörög szinte, annyira soványak.
Idén sem fogjuk megnyerni a világ szépe címet.
2012. május 17. 10:45
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
Arról nem is beszélve,hogx a jelöltek felének már volt valamilyen plasztikai műtétje.. nem itelkezek,mindenkinek szive joga csinalni - de egy szépségverseny ne a plasztikázásról szóljon már.. azzal "mindenki lehet szép"..
Nekem a tavalyi mezőny sem tetszett,de azt kell mondanom,ott sokkal szebb lányok voltak,mint idén.. szerintem rájuk sem néznéék az utcán- és ezt nem féltékenységből mondom,de ez az igazság.
Hol vannak az olyan lányok,mint Polgár Kriszti,Weisz Fanni,Kocsis Korinna... és még sorolhatnám... ???
Nekem a tavalyi mezőny sem tetszett,de azt kell mondanom,ott sokkal szebb lányok voltak,mint idén.. szerintem rájuk sem néznéék az utcán- és ezt nem féltékenységből mondom,de ez az igazság.
Hol vannak az olyan lányok,mint Polgár Kriszti,Weisz Fanni,Kocsis Korinna... és még sorolhatnám... ???
2012. május 17. 11:05
Szépnek tényleg szépek, de ennek ellenére szerintem nagyon átlagos mindegyik lány. Egyik sem tűnik ki annyiran, hogy megnyerhessen egy világversenyt.
2012. május 17. 12:45
ha kimennék a városba találnék sokkal szebb lányokat
és akkor majd csodálkoznak hogy miért nem érünk el semmit a nagy világversenyeken
bár manapság lassan a világversenyek sem a szépségről szólnak, inkább politika az is (bár amilyen helyzetben vagyunk, ki tudja
, akkor a görögök nyernek
)
és akkor majd csodálkoznak hogy miért nem érünk el semmit a nagy világversenyeken
bár manapság lassan a világversenyek sem a szépségről szólnak, inkább politika az is (bár amilyen helyzetben vagyunk, ki tudja
2012. május 27. 15:16
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
Köszi a képeket!
Nálam Konkoly Ágin és Kovács Nikoletten kívül egyáltalán nem tetszik a mezőny.
(Kovács Nikolett nagyon hasonlít Polgár Krisztire, valószínűlegnekem ezért tetszik.
Konkoly Ági meg annyira kis vidám, kedves lánynak tűnik és mivel másodszorra indul azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy talán ő viszi el a koronát, többször is tapasztalhattuk hogy ez már előfordult.)
Én nem szeretem a túlsúlyt meg a hurkákat sem, de a legtöbb lány tényleg túl SOVÁNY.
Jobban megnézve a képeket, inkább azt mondanám, hogy a legtöbb lánynak nagyon egybe-alakja van, semmi derék-csípő, amitől nőiesek lennének.
Nálam Konkoly Ágin és Kovács Nikoletten kívül egyáltalán nem tetszik a mezőny.
(Kovács Nikolett nagyon hasonlít Polgár Krisztire, valószínűlegnekem ezért tetszik.
Én nem szeretem a túlsúlyt meg a hurkákat sem, de a legtöbb lány tényleg túl SOVÁNY.
Jobban megnézve a képeket, inkább azt mondanám, hogy a legtöbb lánynak nagyon egybe-alakja van, semmi derék-csípő, amitől nőiesek lennének.
1 felhasználónak tetszik:
Bogi13
2012. május 31. 16:44
|
|
Bogeszka20Beautypeagentfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 3632 Csatolások: 44602 Azonosító: 69683 offline
|
A szépségkirálynők Miss Talent választás
itsClau
2012. június 01. 09:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.22. Hozzászólás: 3632 Csatolások: 44602 Azonosító: 69683 offline
|
2012. június 01. 13:39
|
|
|
Miss Bikini * Felkészítőtábor képek
2012. június 01. 15:34
|
|
|
2012. június 02. 15:42
|
|
|
2012. június 02. 16:00
|
|
|
pink_bunny
2012. június 04. 11:17
|
|
|
A versenyből akik már kiestek a szakmai zsűri döntése alapján:
Doviscsák Bettina,Molnár Viktória Zita
Sérülés miatt visszalépett:
Németh Laura és Horváth Fanni
Facebookos szavazás miatt ki lett zárva:
Mayle Jennifer
A szakmai zsűri döntése alapján a további kiesők:
Farsang Dorottya és Ollé Henriett
A szépségkirálynő 2012 házi versenyek nyertesei:
MISS TALENT: BENCSIK EMERENCIA
MISS BIKINI KOCSIS ALEXANDRA
MISS BEAUTY FACE: CSERHÁTI TAMARA
MISS SPORT: KONKOLY ÁGNES
MISS CHARITY: RÁKOSI ANNAMÁRIA
A szakmai zsűri döntése alapján aki nem vehet részt az elő show-n.:
Orgován Szilvia,Nagy Kinga,SZABÓ FRUZSINA(legkevesebb fb.szavazat miatt)
Doviscsák Bettina,Molnár Viktória Zita
Sérülés miatt visszalépett:
Németh Laura és Horváth Fanni
Facebookos szavazás miatt ki lett zárva:
Mayle Jennifer
A szakmai zsűri döntése alapján a további kiesők:
Farsang Dorottya és Ollé Henriett
A szépségkirálynő 2012 házi versenyek nyertesei:
MISS TALENT: BENCSIK EMERENCIA
MISS BIKINI KOCSIS ALEXANDRA
MISS BEAUTY FACE: CSERHÁTI TAMARA
MISS SPORT: KONKOLY ÁGNES
MISS CHARITY: RÁKOSI ANNAMÁRIA
A szakmai zsűri döntése alapján aki nem vehet részt az elő show-n.:
Orgován Szilvia,Nagy Kinga,SZABÓ FRUZSINA(legkevesebb fb.szavazat miatt)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.