2x12 - "Surprise" stills (HQ)
Mistresses (US) / Szeretők (US) - (2013 - )
2014. október 12. 22:31
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Tegnap sikeresen befejztem a második évadot. Hát sokkal többet tartogatott, mint ahogy azt reméltem. April kapcsolata Daniel-el izgalmas volt, és tele titkokkal, Savi újabb szakítása már meg sem lepett, az, hogy végül Joss Harry-vel hempergett az évadzáróépizódban egy cseppet sem tetszett. Az évad elment, várom, hogy mi történik a harmadikban, csak az a kár, hogy Alyssa kilépett, így sajnos többet Savi sem lesz
2014. október 14. 07:09
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Lesz 3. évad Alyssa nélkül??
Azt mégis hogy??
Én sehol sem olvastam a folytatásról, vártam is a Junkie-n valami híreket, de nem találtam semmit.
Azt mégis hogy??
Én sehol sem olvastam a folytatásról, vártam is a Junkie-n valami híreket, de nem találtam semmit.
Idézet (idone @ 2014.10.12. 22:31)
Tegnap sikeresen befejztem a második évadot. Hát sokkal többet tartogatott, mint ahogy azt reméltem. April kapcsolata Daniel-el izgalmas volt, és tele titkokkal, Savi újabb szakítása már meg sem lepett, az, hogy végül Joss Harry-vel hempergett az évadzáróépizódban egy cseppet sem tetszett. Az évad elment, várom, hogy mi történik a harmadikban, csak az a kár, hogy Alyssa kilépett, így sajnos többet Savi sem lesz 
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. október 14. 08:50
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Idézet (Cinzina @ 2014.10.14. 07:09)
Lesz 3. évad Alyssa nélkül??
Azt mégis hogy??
Azt mégis hogy??
Igen, én is meglepődtem, hogy a harmadik évadot nélküle folytatják, mégis csak kulcsfigura a karaktere, de mivel a forgatások átköltöztek Kanadába, így Alyssa kiszállt.
2014. október 19. 08:13
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Köszi szépen, elolvastam, és megtaláltam Alyssa kiszállását is.
Hát kíváncsi leszek, mit fognak kitalálni a soriban... Esetleg más veszi át Savi szerepét? Mert kiírni, kicsit érdekes lenne.
Hát kíváncsi leszek, mit fognak kitalálni a soriban... Esetleg más veszi át Savi szerepét? Mert kiírni, kicsit érdekes lenne.
Idézet (idone @ 2014.10.14. 08:50)
Igen, én is meglepődtem, hogy a harmadik évadot nélküle folytatják, mégis csak kulcsfigura a karaktere, de mivel a forgatások átköltöztek Kanadába, így Alyssa kiszállt.
Itt olvashatsz pár dolgot a folytatásról 
idone
2014. október 19. 13:15
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Idézet (Cinzina @ 2014.10.19. 08:13)
Köszi szépen, elolvastam, és megtaláltam Alyssa kiszállását is.
Lehet, hogy valamennyi időre besegít, 1-2 részbe, hogy lezárják a történetét. Szerintem azért az nem lenne megterhelő neki sem.
2014. október 20. 08:23
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
|
A cikk alapján nem úgy tűnik... Arról mesélt, hogy két 4 év alatti gyermeke van, és az anyaság az elsődleges most neki. De, végül is ez sem egy rossz ötlet
Idézet (kurrek @ 2014.10.19. 13:15)
Lehet, hogy valamennyi időre besegít, 1-2 részbe, hogy lezárják a történetét. Szerintem azért az nem lenne megterhelő neki sem.
idone
2016. június 02. 08:42
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
|
Szerintem csapnivaló a folytatás. Spoiler, aki nem akarja tudni, ne olvasson tovább.
De mi a tököm ez, hogy eltelik egy év?! A legnagyobb cliffhangert nem tudták volna normálisan kidolgozni? Jéézus mária. Nagyon meggondolom hogy maradjak-e rajta, mert ez szánalmas így. Persze behozták Jerry O'Connellt, hogy emelje a szintet, de én ezzel az '1 évvel később'-bel nem tudok nagyon mit kezdeni.
De mi a tököm ez, hogy eltelik egy év?! A legnagyobb cliffhangert nem tudták volna normálisan kidolgozni? Jéézus mária. Nagyon meggondolom hogy maradjak-e rajta, mert ez szánalmas így. Persze behozták Jerry O'Connellt, hogy emelje a szintet, de én ezzel az '1 évvel később'-bel nem tudok nagyon mit kezdeni.
2016. június 22. 14:18
|
|
Peti_1992 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.30. Hozzászólás: 1530 Csatolások: 11272 Azonosító: 70422 offline
|
Mennyire lenne érdemes visszatérni, úgy hogy a 3. évadot nem láttam? Vagyis csak a szezonnyitót láttam. Valahogy Alyssa nélkül nem akartam folytatni, + ez az új csaj se volt szimpatikus. Így érdemes lenne belekezdenem a 4. évadba?
2016. június 23. 10:46
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
|
Anélkül, hogy a 3. évadot nem nézed meg, nem hiszem hogy van értelme. Bár ki tudja, próbáld meg.
Idézet (Peti_1992 @ 2016.06.22. 14:18)
Mennyire lenne érdemes visszatérni, úgy hogy a 3. évadot nem láttam? Vagyis csak a szezonnyitót láttam. Valahogy Alyssa nélkül nem akartam folytatni, + ez az új csaj se volt szimpatikus. Így érdemes lenne belekezdenem a 4. évadba?
idone
2016. szeptember 10. 17:20
Hivatalos: Elkaszálták a Mistressest! Mondjuk ez várható volt szerintem.
2016. szeptember 11. 11:59
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
|
Hát ekkora marhaságot, hogy kinyírják Karent, aztán meg valami csajszi megjelenik az ő írásával meg külsejével....
Idézet (FriendsForever @ 2016.09.10. 17:20)
Hivatalos:
Elkaszálták a Mistressest! Mondjuk ez várható volt szerintem.
Elkaszálták a Mistressest! Mondjuk ez várható volt szerintem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.