Honnan jön az ötlet, hogy milyen válogatott módon káromkodjon Cartman? Ki találja ki, hogy milyen brutális halált haljon Kenny? A South Park alkotói egészen 2011-ig nem engedtek be kamerát a stúdióba, azonban Arthur Bradforddal kivételt tettek, így elkészülhetett a dokumentumfilm, ami bemutatja, hogyan készül a világ egyik legnépszerűbb animációs sorozata. Most pedig május 20–án Magyarországra is elhozza a Comedy Central azt, ami mindig érdekelt, de eddig soha nem láthattad.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kik csinálták Kennyt: Így készül a South Park
2012. május 16. 10:39
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2012. május 16. 10:55
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Na ők aztán elmebetegek lehetnekxDD
Aki ezt a sorozatot kitalálta azokra mást nem is tudok mondani.
Egyébként én szeretem <3:)
Aki ezt a sorozatot kitalálta azokra mást nem is tudok mondani.
2012. május 16. 11:32
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
imádom ezt a 2 embert
a BASEbolondok című filmben is nagyot alakítanak
2012. május 16. 13:12
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez a két férfi egy ÁLLAT!!!!
2012. május 16. 13:55
De hülyék xD
Imádom Kennyt *-*
Annyira aranyos amikor meghal xD
2012. május 16. 15:20
Imádom a sorozatot. Kiskoromban mindig néztem a nagybátyámmal (talán öt lehettem) a felét sem értettem, de mindig nevettem. A mai napig nézem a sorozatot az MTV-n vagy éppen a Comedy Centralon. A kedvencem mindig is Carter volt. Annyira idióta, és teljesen lökött a gyerek. Nem gondoltam volna, hogy két ilyen kinézetű férfi készíti a sorozatot már 15 éve. Nem semmi. Azt hittem valami elmebetegek csinálják. >_< Imádom a sorozatot!!
2012. május 16. 15:40
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Imádom a South Parkot!!! A kedvencem Eric Cartmen
2012. május 16. 15:58
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Kenny!!! a kedvencem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.