Cristofel tönkretette Veronika új kapcsolatát
2012. május 16. 15:01
Ez volt az elsö reakciom erre. ...Ez a fiu olyan szinten buta hogy az már fáj
Veronika meg a másik...Szerencsétlent nagyon szerethette az a pasi
2012. május 16. 15:06
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
igazábol erre Zsófika jó duett partner lenne, és akkor együtt járhatnák az országokat...xdd
viszont sajnálom veronikát,h ugy elijeszetette cristofel márkot. de én megmondtam max. 2 hétig voltak egütt..
viszont sajnálom veronikát,h ugy elijeszetette cristofel márkot. de én megmondtam max. 2 hétig voltak egütt..
2012. május 16. 15:14
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Egyre szánalmasabb ez a csávó.
2012. május 16. 15:23
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szerintem a fönti kép abszolút bizonyíték arra, hogy a majmoktól származunk bár némelyikünknél még nem fejeződött be a teljesen!
Istenem, milyen szánalmas, hogy az emberek mit meg nem tesznek egy kis hírnév érdekében. A földig lesüllyednek! Ha nagyon rá lennék szorulva, akkor sem égetném le magam egy ország előtt!
Istenem, milyen szánalmas, hogy az emberek mit meg nem tesznek egy kis hírnév érdekében. A földig lesüllyednek! Ha nagyon rá lennék szorulva, akkor sem égetném le magam egy ország előtt!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. május 16. 15:39
Zenei karrier? Ez most komoly?
Mit énekelne?
Kubai vagyok, dobott a kacsám
Épp ezért, az új kapcsolata is véget ért!?
Szánalom. -.-
Mit énekelne?
Kubai vagyok, dobott a kacsám
Épp ezért, az új kapcsolata is véget ért!?
Szánalom. -.-
2012. május 16. 15:40
Azért a kép mindent elárul...
pont az ilyen emberektől sajnálom az életet..nyugodtan meg is halhatna se hiányozna senkinek ...
2012. május 16. 15:45
Csak gratulálni tudok neki... nem mintha kedvelném Veronikát
2012. május 16. 16:01
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Egyre hülyébb ...
2012. május 16. 16:13
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
ez is DJ lesz...
Egyre szánalmasabb ez az ország... eddig sem néztem semmibe az ilyen fogyatékos embereket, ezek után sem fogom! zárt osztályra való az ilyen, nem a "hír" kategóriába!
Egyre szánalmasabb ez az ország... eddig sem néztem semmibe az ilyen fogyatékos embereket, ezek után sem fogom! zárt osztályra való az ilyen, nem a "hír" kategóriába!
2012. május 16. 16:16
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Cristofel vizsgáltasd ki magad mert agyilag valami nem passzol! Szlovákiba akar be futni Pf..xDD magyar ként? hajrá remélem el is gyepálja egy Szlovák úgy is szeretik a magyarokat!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.