Demi Lovato is szőke lett
2012. május 16. 20:12
nem illik hozzá
és ez a smink
másik hajjal jobban eltudnám képzelni;)
2012. május 16. 20:27
|
MuffinMuffinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 155662 offline
|
A haja jó, de szerintem smink nélkül sokkal szebb
2012. május 16. 20:37
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
imádom Demit de akkor job lenne ha legalább teljesen befejtette volna mert így olyan mintha már "kopna". legyen teljesen egy színű nem pedig itt barna-ott szőke!
2012. május 16. 20:44
Szerintem ezzel a színnel nagyon mellé nyúlt, ráadásul minek festi annyit?! A végén tönkremegy a haja (pedig régeben még irigyeltem a gyönyörű, hosszú barna haját...)!!
2012. május 16. 20:49
Nem azért, de egyszer már nem átfestette a haját szőkére? Nem pont így, de volt már szőkítve. A smink tényleg elég csúnya itt. A haja pedig ezelőtt és világosbarnán volt a legjobb.
2012. május 16. 21:07
Szerintem Deminek a szőke haj nem áll jól...
Nekem mindig is a feketével lesz az igazi
2012. május 16. 21:54
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Már volt egy ilyen cikk... Amúgy még mindig azt mondom, hogy szörnyen áll neki a szőke, a legjobb szerintem a fekete volt, de ő tudja. Mindenesetre ha már szőke, legalább ne hagyja, hogy ennyire lenőjön a haja, mert ez így elég gusztustalan. De ez a szín amúgy sem illik a kreol színeihez. Az alsó képen meg elég előnytelen az a smink!
2012. május 16. 22:00
ocsmány ... nekem egyáltalán nem jön be ... úgy néz ki ezzel a hajjal, mint vmi öregasszony..
vörös, barna, fekete hajjal szép volt, de így.... -.-"
vörös, barna, fekete hajjal szép volt, de így.... -.-"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: