Kenneth a San Fransisco Filmfesztiválon életműdíjat vehetett át rendezéseiért és nyilatkozott jövőbeli projektjeiről, amelyek közt a Macbeth feldolgozása is szerepel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kenneth Branagh újabb Shakespeare-művet dolgoz fel
2012. május 15. 15:53
én láttam a Polanski 1971-es Macbeth feldolgozását ami kifejezetten jóra sikerült és jó film is.
hááá kíváncsi vagyok hogy Kenneth Branagh féle film hogy fog sikerülni bár nekem nem mindegyik Shakespeare feldolgozása tetszett. és szerintem a Macbethből nem könnyű jó filmet csinálni de Polanskinak azért sikerült.
hááá kíváncsi vagyok hogy Kenneth Branagh féle film hogy fog sikerülni bár nekem nem mindegyik Shakespeare feldolgozása tetszett. és szerintem a Macbethből nem könnyű jó filmet csinálni de Polanskinak azért sikerült.
2012. május 15. 16:23
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Tapasztalataim szerint, amiben Kennethnek benne van a keze, az rossz nem lehet!
A díjat pedig abszolút megérdemelte! Gratulálok neki!
A díjat pedig abszolút megérdemelte! Gratulálok neki!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 15. 16:24
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Először is gratulálok a díjhoz!
Én örülök, hogy elvállalta a Macbeth-et. Jó rendezőnek tartom(bár a Thorral tényleg mellélőtt) és remélem, hogy nem fogja utolérni a Macbeth-átok
Én örülök, hogy elvállalta a Macbeth-et. Jó rendezőnek tartom(bár a Thorral tényleg mellélőtt) és remélem, hogy nem fogja utolérni a Macbeth-átok
ophely88
2012. május 15. 16:27
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Isten áldja Kenneth Branaghet! És kéretik Sean Beant főszepeltetni ebben a filmben. Akárhogy is van, Sean évek óta vágyik rá, hogy filmben is eljátszhassa ezt a szerepet, és azt hiszem tökéletesen meg is felel minden szempontból az elvárásoknak.
Lécci, lécci...
2012. május 15. 16:29
Idézet (Grace Benning @ 2012.05.15. 16:27)
Isten áldja Kenneth Branaghet! És kéretik Sean Beant főszepeltetni ebben a filmben. Akárhogy is van, Sean évek óta vágyik rá, hogy filmben is eljátszhassa ezt a szerepet, és azt hiszem tökéletesen meg is felel minden szempontból az elvárásoknak.
Lécci, lécci...

basszus én már képtelen lennék rá hogy be azonosítsam Macbeth-ként nekem ő vagy Boromir vagy Eddard Stark marad!
2012. május 15. 16:47
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.15. 16:29)
basszus én már képtelen lennék rá hogy be azonosítsam Macbeth-ként nekem ő vagy Boromir vagy Eddard Stark marad! 
Az kár, Sean Bean sokkal többet ér ennél.
ophely88
2012. május 15. 17:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2012.05.15. 16:27)
Lécci, lécci...

Akkor azt még elmondom, hogy amióta beküldtem a cikket, kiderült, hogy a Kate Winslettel közös filmjéből sem lesz konkrétan semmi, mert a kutyát nem érdekli. Európai forgalmazók és terjesztők már vannak de lássuk be, ekkora projektet véghez vinni, amerikai 'segítőkezek' nélkül létrehozni lehetetlen vagy nem kifizetendő. Ha Kate nevével jelzett film sem érdekli a nagy víz másik oldalán lévő embereket, a Macbeth-ről nem is beszéljünk, mert Shakespeare-t nem értik és úgy tűnik, hogy a Macbeth iránt sem érdeklődnek. Sean jó lenne de már azért is hálás leszek a Istennek, ha egyáltalán elkészül.
2012. május 15. 18:01
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
2012. május 15. 18:19
várom!!!!!! annyira bírom!!! sok hűhó semmiért miatt, fantasztikus!!!
2012. május 21. 18:27
|
|
moviefanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 94513 offline
|
Hát igen, korunk legnagyobb Shakespeare mesterének veszteséges a cége. Míg a különböző díjakkal méltatják, addig a filmkészítésben korlátozzák őt. Pedig igazán érdeklődhetnének a munkája iránt, mert egy zseniális rendező és színész, aki látta már bármelyik Shakespeare feldolgozását azt tudja milyen tehetséges. Hollywoodban meg értelmetlenebbnél értelmetlenebb B kategóriás filmek készülnek, és még kérdik, hogy miért hanyatlik a kultúra?
ophely88
2013. január 02. 18:47
|
|
kbarbuskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 193053 offline
|
Nem tudom láttátok-e az angol-svéd változatát a Wallander sorozatnak, aki nem annak ajánlom. Nagyon-nagyon jó és Kenneth szenzációsan jól játszik benne. Aki szereti a szép tájakat, a lassan kibontakozó cselekményt és a remek színészi játékot annak csak javasolni tudom.
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.