Nem hagyták pihenni Selena Gomezt a rajongói
2012. május 15. 19:05
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
hát sajnálom... de a hírnév átka is ez...
2012. május 15. 19:08
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
ha szeretné a rajongóit akkor lement volna hozzájuk!!
) -.-"
2012. május 15. 19:24
|
Diana9visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 318 Csatolások: 129 Azonosító: 164671 offline
|
nem hagyták piheni Selenát
? hát Selenának anyi rajongója van hogy már nem is hagyák őt piheni,vagy szerintem anyira kevés rajongója van hogy csak rosz comenteket kap Selena
........ azért szerintem ezt eltőlözák hogy nem hagyták piheni
2012. május 15. 19:24
Megértem őt. Én is szeretem Selenát, de azért hagynám pihenni.
2012. május 15. 19:29
JuanMiguelMarichuy : Te meg ha gondolkoznál, akkor rájönnél, hogy Selly igenis nagyon szereti a rajongóit, de hogy mivel a forgatások éjszaka vannak, éjszaka nem tud aludni, nappal meg a sikítozó rajongók miatt nem tud pihenni. Megnéznélek téged, hogy kb. 2 órányi pihenéssel naponta, mennyi kedved és erőd lenne lemenni több száz sikítozó tinihez, hogy órákig fényképezkedj és autogrammokat osztogass. Fogadok nem bírnád sokáig. Előbb gondolkodj, aztán kritizálj és fikázz, mert ez a hosszászólásod nagyon nagyon szánalmas volt.-.-"
Kitartás Selena
Kitartás Selena
2012. május 15. 19:33
Diana9: Öhmm, csak úgy szólok ha eddig nem vetted észre: Selena van itt az első helyen Starityn, mivel neki van itt a legtöbb rajongója...Facebookon nemrég érte el a 30 MILLIÓ lájkot, és Twitteren is 11,5 millió követője van.
Áhh tényleg nincs rajongóóójaaa...-.-"
Már elég szánalmas hogy milyen kis csicska kifogásokkal akarjátok fikázni Selly-t. De ezzel csak a ti saját alacsony IQ szinteteket bizonygatjátok.-.-" Már bocsánat.
Áhh tényleg nincs rajongóóójaaa...-.-"
Már elég szánalmas hogy milyen kis csicska kifogásokkal akarjátok fikázni Selly-t. De ezzel csak a ti saját alacsony IQ szinteteket bizonygatjátok.-.-" Már bocsánat.
2012. május 15. 19:57
Én nem szeretem selenát. De azt még a legrosszabb ellenségembek sem kívánnám hogy Hullafárdtan, a rajongói sikongatását kelljen hallgatnia és azt h "I love you, you're the Best áááááh" -.- aludni még neki is kell.
2012. május 15. 20:51
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Hát ez kicsit durva:S...
2012. május 15. 21:02
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én sosem értettem az ilyen őrült rajongókat, és soha nem is fogom. 
De ez azt jelenti, hogy Selena tényleg ennyire híres, és ennyire 'imádják' a rajongói, bár tényleg nem lehetett neki valami kellemes élmény.
De ez azt jelenti, hogy Selena tényleg ennyire híres, és ennyire 'imádják' a rajongói, bár tényleg nem lehetett neki valami kellemes élmény.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: