Újra jön a Hercegnő Védelmi Program?
2012. május 17. 15:39
|
|
Annush97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 172429 offline
|
Hátnemtom.. az első rész esem volt nagy durranás, de ez sem lesz az sztem. Zendaya még csak-csak tud táncolni, habár színésznek nem olyan jóó. Bella meg egy kész katasztrófa. Az első film is csak Demiéknek köszönheti a nagy sikert:)))Ők jók voltak:)
2012. május 17. 15:57
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Neee Selena és Demi maradjon
2012. május 17. 18:52
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Ohh hát én nem voltam nagyon oda a filmért... Nee! Nem akarom Zendayáékat.
Eleve annyira nem is volt kedvencem a film, de ha kiveszik belőle Selenát és ezt a két izét rakják be azt nem nagyon szeretném....
2012. május 17. 18:53
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Azt is mondták hogy lesz Camp Rock 3,de nem lesz.
Selena-t és Demit nem lehet pótolni velük.Nem lenne ugyanaz.Személyes véleményem szerint Bella szörnyű színésznő,Zendaya még elmegy.Sel és Demi nélkül sztem nem nagyon fogják megnézni.
Selena-t és Demit nem lehet pótolni velük.Nem lenne ugyanaz.Személyes véleményem szerint Bella szörnyű színésznő,Zendaya még elmegy.Sel és Demi nélkül sztem nem nagyon fogják megnézni.
2012. május 17. 20:32
Én kedvelem Zendayát is Bellát is,de ha már második rész akkor miért nem lehetnének már az eredeti szereplők??????
2012. május 17. 20:38
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
Selena és Demi,vagy senki..ennyi!
2012. május 18. 12:48
|
|
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline
|
Idézet
Selena és Demi,vagy senki..ennyi!
ők mer nem dizni sztárocskák, szal arról lelehet tenni, hogy ők leszenka filmben
2012. május 18. 16:38
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
uhhh...ez igy a cikk aNagyon szeretem Bella Thorne-ot, mint CC és Zendaya-t, mint Rocky, de egyiküket sem tudom elképzelni Carternek és Rosienak.
A másik meg, véleményem szerint hülyeség, hogy Sel és Demi kapcsolata már nem a régi...hát végülis igaz, de csak azért, mert most még erősebb mint volt
ugyanis amikor Demi épp "rossz" időszakában volt, Sel akkor is kiállt mellette és nem hagyta cserben...szval erről ennyit
A másik meg, most attól hogy format egy akciófilmet, ne biztos, hgy nem fogadná ezt...mellesleg, ha mégsem fogadná el, akkor is örökre Disney-Star marad a rajongók számára, ezt üzenem az olyanoknak akik ezzel nem értenek egyet.
A másik meg, véleményem szerint hülyeség, hogy Sel és Demi kapcsolata már nem a régi...hát végülis igaz, de csak azért, mert most még erősebb mint volt
A másik meg, most attól hogy format egy akciófilmet, ne biztos, hgy nem fogadná ezt...mellesleg, ha mégsem fogadná el, akkor is örökre Disney-Star marad a rajongók számára, ezt üzenem az olyanoknak akik ezzel nem értenek egyet.
2012. május 18. 17:43
Nem tudom igazság szerint ha lesz folytatás tuti nem olyan lesz, mint amikor Szelena, és Demi voltak együtt. Bella-t nem tudom elviselni egyszerűen egyik karaktert sem tudom elképzelni, hogy ő alakítsa majdan. Maradjon a riszás műsorában. Daya hát nem is tudom talán még Carter szerepe az ami úgy gondolkodtató. Ha lesz folytatás én véleményem szerint nem lesz az igazi.
2012. május 19. 21:58
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
kiváncsi vagyok...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: