Újra jön a Hercegnő Védelmi Program?
2012. május 16. 14:02
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
Na akkor ezt most gondold már át könyörgöm még egyszer, kedves Pocket. Selenának van joga a pattogáshoz, azért, mert nem szeretik a Bíbör fanok, Deminek viszont nincs semmiféle joga, mert egy olyan depresszióban volt része, amniről te szerintem semmit nem tudsz. Látszik, hogy egyikőtök sem küzd semmilyen problémával az életében. nem tudjátok, hogy milyen az, amikor a családotokban gond van, ha nem tudod magadat elfogadni, és ha mindenki utál. Ítéljetek el, mert nem élek olyan rózaszín buborékban mint például Te, Pocket...
2012. május 16. 14:03
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
Selenának van joga a pattogáshoz, azért, mert nem szeretik a Bíbör fanok, Deminek viszont nincs semmiféle joga, mert egy olyan depresszióban volt része, amniről te szerintem semmit nem tudsz?*
2012. május 16. 15:14
kedves minibogárka , nem baj nyugodtan írhatod amire gondolsz nem sértődöm meg xd , Zendaya hangját élőben hallottad , lehet , hogy az egy tavalyi videó volt , mára már sokkal jobb hangja van http://www.youtube.com/watch?v=X093X2-iXPY , itt a USA nemzeti himnuszt énekeli és gyönyörű hangja van , és ne értsd félre én is imádom Demit és Selenát , már alig várom a Spring breaks et , én csak azt mondtam , hogy a DISNEYnél lejártak , de a Disney n kívűl is még sok filmben és klipben láthatjuk még őket
2012. május 16. 15:21
|
|
Gergő kutyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 120 Csatolások: 3 Azonosító: 160094 offline
|
Figyeljetek már! istenem olvassátok már el hogy nem érnek rá...Demi az x-faktorban lesz Selenának meg parfümje lesz...
2012. május 16. 15:21
|
|
Gergő kutyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 120 Csatolások: 3 Azonosító: 160094 offline
|
amugy sztem így is jó lesz a film
2012. május 16. 15:28
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Pocketfullofsunshine : A drága Selena meg havonta bejelenti, hogy abbahagyja a zenélést...
2012. május 16. 15:43
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Hm. Utálom a Disney filmeket, de ezt még én is megnéztem. A történet aránylag oké, de a színészi játékok elég pocsékok. Nem hiszem, hogy pont Zendaya meg pont Bella tudna majd ezen javítani.
2012. május 16. 16:10
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Justbeckii
Rengeteg olyan lányt ismerek akiknek hasonló problémája volt mint Deminek, étkezési zavar,kisebbségi komplexus és egyebek. Ezek a lányok mindenféle segítség nélkül, valamint tanulás,munka mellett álltak újra talpra. Az én szemembe ők az erősek, nem az, aki MTV filmet forgat róla, meg ezzel hozza vissza magát a köztudatba. Ez szerintem szánalmas. Ez egy fórum ez a véleményem.
És igen, én Selena helyében simán beszólnék a sok idióta,őrült Bieber fannak szval sztem lenne joga hozzá.
Minibogárka
Selen egyszer SEM!!! mondta h abbahagyja a zenéslést. SOHA!!! Azért mert a Starity-n a cikkirók fele nem tud angolul és nem tudják lefordítani az infókat helyesen az nem Selena hibája. Annyit mondott h ebben az évben a filmezésre koncentrál.
Rengeteg olyan lányt ismerek akiknek hasonló problémája volt mint Deminek, étkezési zavar,kisebbségi komplexus és egyebek. Ezek a lányok mindenféle segítség nélkül, valamint tanulás,munka mellett álltak újra talpra. Az én szemembe ők az erősek, nem az, aki MTV filmet forgat róla, meg ezzel hozza vissza magát a köztudatba. Ez szerintem szánalmas. Ez egy fórum ez a véleményem.
És igen, én Selena helyében simán beszólnék a sok idióta,őrült Bieber fannak szval sztem lenne joga hozzá.
Minibogárka
Selen egyszer SEM!!! mondta h abbahagyja a zenéslést. SOHA!!! Azért mert a Starity-n a cikkirók fele nem tud angolul és nem tudják lefordítani az infókat helyesen az nem Selena hibája. Annyit mondott h ebben az évben a filmezésre koncentrál.
2012. május 16. 16:18
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Sztem vagy Selenáék vagy senki ne folytassa . Inkább egy hasonlott csináljanak akkor . Szerintem ha várnának egy kicsit visszamennének a disneyhez azért ,hogy folytasák .
2012. május 16. 16:32
Bella és Zendaya. Na ebből elég! Miért kéne nekik?
2012. május 16. 16:47
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
sztem elég jó lesz,szeretem őket
2012. május 16. 16:54
|
|
JARREKAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 174000 offline
|
Hát nekem tetszett a film de nekem az a véleményem h ha SELENA meg DEMI nélkül akarják megcsinálni a filmet akk inkabb ne csináljanak semmi!!Aki csicska Bellat is rakjak befele mindenhova !!!Hülyeség igy az egész!!
2012. május 16. 16:57
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
Selly-t és Demi-t vissza!!! Nemakarom hogy az a másik kettő játsza az ő szerepüket! Hihetetlen!!!!!!!!!!!!
2012. május 16. 17:00
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Valóban, már nem lenne ugyanolyan. Viszont megnéznék egy Bella és Zendaya filmet ezen a sztorialapon.
2012. május 16. 17:14
Én nagyon szeretem ezt a filmet,és ha Bella és Zendaya fog benne játszani akkor is ugyanolyan jó lesz szerintem mint az előző mert nagyon tehetségesek
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: