Újra jön a Hercegnő Védelmi Program?
2012. május 15. 18:03
Mikor még én is néztem az ilyen filmeket, nagyon tetszett. Viszont ezzel a két új csajjal már úgysem lesz a régi. Amugy meg már a Disney csatorna sem olyan színvonalú mint azelőtt...
2012. május 15. 18:21
Bella és Zendaya... a csajok beképzeltek, nem színészek!!!!!
2012. május 15. 18:36
Jó volt a film:) szeretem Zendaya-t és Bella-t, de nekem nem nagyon jönnek be az olyan filmek mint pl.: a hsm4-ben is új szereplő k vannak és ugyanaz v hasonlő történet.. de ha lesz 2. része is azért megnézném:)
2012. május 15. 18:40
Hát nekem ez nem pont egy jó hír..
Ne értsetek félre, mert nagyon szeretem a filmet, de így Selena és Demi nélkül nem lesz jó!
Szerintem a 2. részt nem nézem meg!!!
Ne értsetek félre, mert nagyon szeretem a filmet, de így Selena és Demi nélkül nem lesz jó!
2012. május 15. 19:01
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Zendaya és Bella? EZ most valami vicc? Két ilyen tehetségtelen, béna, nagyképű és ellenséges csaj nem pótolhatja az eredtei szereplőket. Nem is értem, hogyan lehetnek ezek sztárok? Az osztálytársaim többek náluk vagy ezerszer, nekik mégsem tudja a nevüket az egész világ! A filmről meg csak annyit, hogy én NAGYON szeretem (de mikor ez készült még nagyjából normál dolgok mentek a Disneyn), de nagyon elszúrnák, hogyha lenne egy második rész ezzel a két hülye csajjal, akik azt hiszik, hogy tehetségesek (az a gáz, hogy nem csak ők hiszik ezt).
2012. május 15. 19:06
Az egynek sem volt semmi értelme szerintem, és eléggé nagy hülyeség lenne alapból UGYANARRA a szerepre két másik színészt berakni (jelen esetben Belláékat)....
2012. május 15. 19:07
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
így már nem lesz ugyan az... vagy az eredeti Selly és Demi párossal, vagy senkivel...
2012. május 15. 19:50
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Selena és Demi nélkül már nem lesz ugyanolyan, de azért Belláékkal sem rossz ötlet.
2012. május 15. 19:53
Szerintem nem kéne tovább nyúzni a sztorit más szereplőkkel.
2012. május 15. 20:09
|
|
Black Emovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 139465 offline
|
Felháborító! Az a két kis beképzelt "Disney csillagocska" nem fogja átvenni Selena és Demi szerepét!-.-" A Hercegnővédelmi program velük volt jó! Ez most nagyon sz@r lesz. Még egy film amit a "SemmikJátszanakBenne" listára feltehetek! Köszönöm Disney csatorna!!!^^"
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: