Az ifjú Disney-csillag, Debby Ryan új filmje hamarosan a magyar képernyőkön is helyet kap. A film eredeti címe Radio rebel, ami magyarul a Rádió-Láz címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hazánkba is érkezik Debby Ryan új filmje
2012. május 15. 11:25
2012. május 15. 11:28
Kíváncsi vagyok erre a filmre, érdekesnek tűnik. Debby nagyon jól játsza a szerepeit, biztos ebben is nagyszerű az alakítása.
2012. május 15. 11:31
Nem igazán hoz lázba a sztori. Nincs vele úgy igazából semmi baj, csak én már olyan egy-két éve kinőttem az ilyen filmekből. Mindenesetre a húgom nagy rajongója Debby-nek, ő tuti meg fogja nézni, így valószínűleg én is látok majd belőle pár részletet, de úgy teljes egészében nem hiszem, hogy meg fogom nézni.
2012. május 15. 11:40
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Sztori nekem nagyon nem tetszik...
2012. május 15. 11:45
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Fölöslegesnek tartom ezt a cikket, mert akit érdekel az ilyen és nézi a Disneyt, az úgyis százszor látta már a csatornán az előzetest, mert folyton ezt nyomatják. Akinek nincs ilyen csatornája, az meg úgyse fogja nézni...
2012. május 15. 11:50
Nem tünik nagy duranásnak ..Amugy se értem mér olyan nagy szám Debby
2012. május 15. 11:54
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
amúgy mielőtt valaki kérdezi hogy miért van bejelölve walt disney kedvenc sztárnak nekem ha nem szeretem a sorozatokat?
hát a válszom:én csak a rajzfilmeket szeretem
hát a válszom:én csak a rajzfilmeket szeretem
2012. május 15. 12:52
Debbyt imádom
és szerintem ezt a filmjét is szeretni fogom.
2012. május 15. 13:01
alig várom.:$ mindig látom az előzetest a Disney-n. már jó lenne, hogy ha most adnák le.
2012. május 15. 13:38
Háát.. olyan tipikus Disney film , de szerintem meglesem .
2012. május 15. 13:58
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Mikor feljövök ide, először a Hercegnő védelmi program folytatását, majd Debby Ryan új filmjét látom meg a címlapon.
Ez a film oly mértékben unalmas, és olcsó, és oly mértékben látszik, hogy a Disney Channel futószalagján készült...persze, annyira valósághű, hogy egy félénk lányról kiderül, hogy DJ. Hagyjuk már.
Ez a film oly mértékben unalmas, és olcsó, és oly mértékben látszik, hogy a Disney Channel futószalagján készült...persze, annyira valósághű, hogy egy félénk lányról kiderül, hogy DJ. Hagyjuk már.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. május 15. 14:04
én már láttam de csak angolul viszont nagyon tetszett!!!!!
2012. május 15. 14:10
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Kicsit olyan..fura sztori. De lehet, hogy belenézek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.