ahhoz meg, hogy másoknak osszák az észt, nincs meg a kellő tapasztalatuk, meg a megfelelő agyi kapacitásuk - ez utóbbi soha nem is lesz nekik
Demi Lovato kiütötte Miley Cyrust
2012. május 14. 21:20
mindkettő szar, mert egyik se tapasztalt, viszont mindegyik egy megcsinált celeb.
ahhoz meg, hogy másoknak osszák az észt, nincs meg a kellő tapasztalatuk, meg a megfelelő agyi kapacitásuk - ez utóbbi soha nem is lesz nekik
2012. május 14. 21:24
Rockgirlfriend igazad van. Mindkettő tapasztalatlan, és megcsinált sztár. Egyébként ha már mindenképp választani kell, akkor Demi a szimpatikusabb. Szóval Simon barátunk aránylag jól döntött. ...
2012. május 14. 21:32
|
|
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline
|
manócska98 Te lehet, hogy az itthonit nézed, de az országban nem mindenki. 
Én például ki nem állhatom a magyar tehetségkutatókat, semmi tehetség, semmi hang, de azért már ők a nagy magyar "celebek". -.-"
Szerintem Demi-nek kellene lennie, mert tényleg sok mindenen ment ár keresztül. Miley szinte csak az apja hírnevének köszönheti a sikerét.
Én például ki nem állhatom a magyar tehetségkutatókat, semmi tehetség, semmi hang, de azért már ők a nagy magyar "celebek". -.-"
Szerintem Demi-nek kellene lennie, mert tényleg sok mindenen ment ár keresztül. Miley szinte csak az apja hírnevének köszönheti a sikerét.
2012. május 14. 21:51
Egyébként én még Mileynak is jobban örültem vona hiszen már ő is tapasztaltabb és szerintem tehetségesebb is mint Demi de ez sajátos vélemény!
2012. május 14. 21:53
Demi a szimpatikusabb.. egyébként meg egyikse nagy durranás.
2012. május 14. 21:56
|
|
daroczinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.08. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 168880 offline
|
Deminek tapasztalata van a fájdalmas életről.
Hát ezen a mondaton kiégtem de azt senki sem mondja, hogy ebbe saját magát keverte bele. Nincs bajom Demivel se Mileyval de úgy gondolom, hogy nagyobb tapasztalattal rendelkező embert is ültethettek volna be a mentori székbe.
Hát ezen a mondaton kiégtem de azt senki sem mondja, hogy ebbe saját magát keverte bele. Nincs bajom Demivel se Mileyval de úgy gondolom, hogy nagyobb tapasztalattal rendelkező embert is ültethettek volna be a mentori székbe.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 14. 22:22
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Valaki azt mondja már meg nekem, hogy jelen pillanatban mit oszt vagy szoroz egy mentornál, hogy 19 évesen min ment keresztül?
Ez egy tehetségkutató vagy celebképző- ahogyan tetszik
- és szerintem nem fontos az, hogy a mentor 19 évesen miken ment már keresztül. Itt most nem ezen van a hangsúly.
2012. május 14. 22:25
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Azért azt el kell ismerni,hogy Deminek van némi tapasztalata van,de 19 évesen szerintem még fiatal ahhoz,hogy mentor legyen.Véleményem szerint nem egy fiatal,19 éves lányt kell beültetni a mentori székbe,hanem egy idősebb és sok tapasztalattal rendelkező embert.Én legjobban Beyoncénak örültem volna.De szerintem azért esett a választás Demire,mert ugye a fiatal korosztály körében nagyon népszerű és abban reménykednek,hogy növelni tudják vele a műsor nézettségét,mivel Demi miatt a fiatalok biztos nézni fogják.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. május 14. 22:27
|
|
Barbiee95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 326 Csatolások: 0 Azonosító: 151849 offline
|
Ez tök jó! Szóval Demit választották! Örülök neki!
Bár Selenának jobban örültem volna, de ok. 
És grat Mileynak is! Most szerintem mindketten elég jól jártak!
És grat Mileynak is! Most szerintem mindketten elég jól jártak!
2012. május 14. 22:36
Jaj, de unom már néhány ember mondanivalóját. Nem tudtok újat mondani? Demi tökéletes mentornak, fáj az igazság hogy többet elért mint ti?! Elhiszem
Iszonyatosan büszke vagyok rá. Haters gonna hate.
2012. május 15. 00:17
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
már bocsánat, de demi enyhén szólva nem ehhez a feladathoz való.. volt evési zavara és máris tapasztalt énekesnő lesz valaki? meg biztos az is közrejátszott, hogy demit mennyire szeretik, és ezzel akarták növelni a nézettséget. Britney-t még megértem, hisz ő tényleg régóta benne van a szakmában. Miley jobb lenne az x-faktorban, hisz ő azért régebb óta sikeres mint demi...meg Miley jobb énekesnő...
U.i.: demi fanok nem kell támadni, ez csak egy vélemény!!!
U.i.: demi fanok nem kell támadni, ez csak egy vélemény!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.