Demi Lovato kiütötte Miley Cyrust
2012. május 14. 19:19
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Idézet (Edeee... @ 2012.05.14. 18:07)
Most nem akarok megsérteni egy Lovato rajongót sem ... De enyhén szólva éretlen egy iylen feladatra . Elég ha végignézünk az előzö 3 énekesnő Cheryl, Paula , Nicole mind hosszu/hosszabb zenei multal rendelkeztek ...és igazság szerint sokkal többet tettek le az asztalra , mint Demi aki bár tehetséges , csak a saját magának okozott szenvedéseivel tudta igazán felhivni magára a figyelmet ... Márcsak a tény ,h ottvan Britney is ,a ki több mint 15 éve van a szórakoztatóiparban ... Kár is ragozni , bárhogy is vesszük , lealacsonyító lesz majd egy 40-es énekesjelöltnek ,hogy egy tizenéves bírálkodjon felette ... Még Mileyt is jobbnak tartom erre a feladatra ...
Olyan mintha Magyarországon VV Zsófi lenne az X Faktor zsűrijébe
2012. május 14. 19:23
szerintem nem lehetett volna dönteni hiszen mindketten jók.
2012. május 14. 19:25
Britney *_* Nagyon örülök neki, hogy ő lesz az egyik mentor 
Szerintem Demi se lenne rossz, gyönyörű hangja van, bár még egy kicsit tapasztalatlan, de majd megoldja valahogy
Miley pedig szerintem mentornak nem lenne valami jó, nem azért mert nincs jó hangja, hanem egyszerűen csak nem tudnám őt mentorként elképzelni :/ Viszont műsorvezetőnek tökéletes lenne
Szerintem Demi se lenne rossz, gyönyörű hangja van, bár még egy kicsit tapasztalatlan, de majd megoldja valahogy
Miley pedig szerintem mentornak nem lenne valami jó, nem azért mert nincs jó hangja, hanem egyszerűen csak nem tudnám őt mentorként elképzelni :/ Viszont műsorvezetőnek tökéletes lenne
2012. május 14. 19:45
hát Miley szerintem már így is leszerepelt , hiába híres még , de már lassan 2 éve nincs új videóklippje , új száma vagy albuma sincs , hiába volt ez idő alatt 1 új filmje , de legalább Demi lett az
2012. május 14. 19:50
Ez jó
Bár egy kicsit fura hogy Demi lesz az egyik mentor.Fiatal hozzá.
De örülök hogy ő az egyik mentor
2012. május 14. 20:02
|
|
Gumicukor116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175410 offline
|
Hát ez picit eglep hogy demi az egyik mentor de egy részben örülök másrészben meg az hogy ilyen fiatalon azért ez nem kispálysá dolog. Végülis nem szeretem egyiket se nnagyon de ha választani kellene akkor demit választanám. Persze nem ütném le mileyt! De másért szivesen megtenném! Lejöljetek!
2012. május 14. 20:03
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
Én bírom Demit, s szerintem megérdemli a sikert, mert megtanulta irányítani azt... ellenben Miley, aki ahogy kikerült a Disneytől mondhatni egy kissé lecsúszott...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: