Demi Lovato kiütötte Miley Cyrust
2012. május 14. 18:10
|
|
Miss Minajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 170379 offline
|
szerintem demi sokkal jobb lesz mentornak mint miley de szerintem még túl fiatal a mentorkodáshoz..
2012. május 14. 18:11
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2012.05.14. 18:08)
Nagyon nem örülök neki hogy Britney megy ebbe az egyre gázabb tehetségkutatóba de az hogy Demivel...Szegény Britney majd hallgatja egész este hogy "Képzeld Britney amikor evési zavaraim voltak..."
Am mivel még BRITNEY egyáltalán nem nyilatkozott erről, ez a ő Demivel akar dolgozni dolog sztem hülyeség.Az X-Factorosok erősítették meg Britney tagságát is, aki jelenleg NY-ban van ez ügyben. De nyilatkozni még nem nyilatkozott.
Am ha már választani kell Miley-t választottam volna Britney mellé. Mileynek jó hangja van, igaz h vannak botrányai de nem omlott össze pár év hírnév után inkább visszavonult kicsit h rendbe tegye magát,sztem ez a normális...
Am mivel még BRITNEY egyáltalán nem nyilatkozott erről, ez a ő Demivel akar dolgozni dolog sztem hülyeség.Az X-Factorosok erősítették meg Britney tagságát is, aki jelenleg NY-ban van ez ügyben. De nyilatkozni még nem nyilatkozott.
Am ha már választani kell Miley-t választottam volna Britney mellé. Mileynek jó hangja van, igaz h vannak botrányai de nem omlott össze pár év hírnév után inkább visszavonult kicsit h rendbe tegye magát,sztem ez a normális...
Ebben most egyet kell értsek veled... Bár szerintem Demiben is van tehetség, de ha valaki nem bírja a sztárságot, minek akart az lenni?!
2012. május 14. 18:11
Szerintem ő még fiatal ehhez.Idősebbet kellett volna.
2012. május 14. 18:23
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Pocketfullofsunshine , zsedenyi2
... Egyetértek ... Demi összeroppant már attól , h középszerű sztárstátuszt elérte...Mert azért tegyük hozzá ,hogy messze van az oylanoktól ,mint Britney, Katy , vagy Rihanna... Hiszen másrolse szólt a karrierje ,mint gyerekfilmekről , 3 mérsékelt sikerű lemezről ,és persze , hogy az étkezési zavaroktól az őncsonkításik mindenféle mentális betegségéről kitálalt ... Nos igen ezt a Britney ezt meg azt nyilatkozta dolgot sem éppen hiszem el ,még azonse csodálkoznék , ha nemtudná ,ki aza Demi ...
... Egyetértek ... Demi összeroppant már attól , h középszerű sztárstátuszt elérte...Mert azért tegyük hozzá ,hogy messze van az oylanoktól ,mint Britney, Katy , vagy Rihanna... Hiszen másrolse szólt a karrierje ,mint gyerekfilmekről , 3 mérsékelt sikerű lemezről ,és persze , hogy az étkezési zavaroktól az őncsonkításik mindenféle mentális betegségéről kitálalt ... Nos igen ezt a Britney ezt meg azt nyilatkozta dolgot sem éppen hiszem el ,még azonse csodálkoznék , ha nemtudná ,ki aza Demi ...
2012. május 14. 18:23
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
szerintem Miley jobb lett volna
2012. május 14. 18:25
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Remélem mind2en benne lesznek!!
2012. május 14. 18:32
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Edeee...
Pontosan! A visszatérése is inkább a bajairól szólt, mint a zenéjéről.
Pontosan! A visszatérése is inkább a bajairól szólt, mint a zenéjéről.
2012. május 14. 18:33
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Közülük szerintem akkor már Demi a jobb és a tehetségesebb, de nem közülük kéne választani. Egy 19 éves lány azért nem elég érett egy ilyen feladatra, főleg ha az idősebbeket kapja majd. Olyat kellene választani aki amellett, hogy tehetséges régóta van a szakmában. Lehet, hogy olyan nevek, mint Beyoncé vagy Janet Jackson nem vállalták el, de valakit biztos találtak volna. Britney-nek nincs nagy hangja, de neki legalább van tapasztalata, mert régóta van a szakmában. Meg az első évadnak nem volt túl jó a nézettsége, így most kellett egy nagyon ismert és népszerű énekesnő, és annak Britney megfelel. Kíváncsi leszek azért, hogy Demi milyen mentor lesz, már ha tényleg 100% már, hogy ő lesz. Amúgy lehetne nála rosszabbat is választani, meg legalább tehetséges, csak túl fiatal ehhez szerintem.
2012. május 14. 18:37
Idézet (Edeee... @ 2012.05.14. 18:23)
Pocketfullofsunshine , zsedenyi2
El kell hogy keserítselek, Demi és Britney ismerik egymást.
2012. május 14. 18:43
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Demi a példaképem, már 4 éve nagy rajongója vagyok, szóval egyértelmű, hogy én őt jobban szeretném a mentori székben látni, de szerintem botránymentesebb és megbízhatóbb is♥
Miley-t is szeretem, félreértés ne essék, neki is örülnék
Miley-t is szeretem, félreértés ne essék, neki is örülnék
2012. május 14. 18:44
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Gratulálni tudok az USA X-Factor-nak,hogy levitték a színvonalat!Mostantól a legtöbb korosztály 10-15 év közötti lesz a nagy nézői a tehetségkutatónak,hisz nagy kedvenceik ott lesznek.Már nem azért a húsz fityingért de az eddigi X-Factor történelmébe ez volt a legdrasztikusabb választás ami valaha történt szerte az X-Factorokban.Egy 19 éves lányt betenni mint mentor?Deminek hol van még a zene iparba?Még fél évtizede sincs és már beveszik csak mert elvonóra ment.Mellesleg eleve a bátyám idősebb ennél a lánynál,milyen lenne az,hogyha nála idősebb embereket kapna?És miley mint házigazda?Csalódtam benne...a lényeg,hogy eladták magukat.És sajnos Britney is bár neki van is tehetsége a zenéhez és sokkal régebben módosult a zenei iparba,ezért talán még eltudom neki nézni.És úgy mondom ezt,hogy mindhárom énekesnőnek a rajongója vagyok.
És végül elmondom,hogy nézni fogom mert,én minden X-Factort végig követtek,bár ki tudja?Lehet,hogy még jó is lehet szórakozni rajta?Mondjuk ha Demi a 30 év fölöttieket kapja vele együtt egy 60 éves férfit is.
És nem kérek semmi gyűlölködő kommentet ugyan is én elmondtam véleményem ráadásul úgy,hogy mind hármukat kedvelem.
És végül elmondom,hogy nézni fogom mert,én minden X-Factort végig követtek,bár ki tudja?Lehet,hogy még jó is lehet szórakozni rajta?Mondjuk ha Demi a 30 év fölöttieket kapja vele együtt egy 60 éves férfit is.
És nem kérek semmi gyűlölködő kommentet ugyan is én elmondtam véleményem ráadásul úgy,hogy mind hármukat kedvelem.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.