Demi Lovato kiütötte Miley Cyrust
2012. május 14. 17:47
Ez egy nagyon jó hír!
Demi sokkal éretebb és tehetségesebb, mint Miley. És ha nem Miley lesz a házigazda, akkor talán még nézni is fogom.
2012. május 14. 17:48
|
|
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline
|
szentem azért nem rendelkezik olyan érzelmes múlttal,mert sokkal erősebb,mint demi!!(vagy amilyen demi volt). szentem meg jobb lett volna miley. na mind1,rem. ő lesz a házigazda.
2012. május 14. 17:51
|
|
csakydoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.21. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 160968 offline
|
Szerintem a fiatal tehetségeknek, akik már a szakmában vannak (itt Demire és Miley-re gondolok) szintén remek tapasztalatszerzési lehetőség, hiszen kiemelkedő egyénekkel dolgozhatnak együtt a műsor folyamán, akik lényegesek a zeneiparban!
2012. május 14. 17:52
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
Miley az a műsorvezető lesz.. ha elfogadja a felkérést *.*
2012. május 14. 17:55
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én mindkettőjüket szeretem, bár Demi szerintem is jobb mentor lenne a versenyzők számára.
2012. május 14. 17:58
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Én örülök neki
2012. május 14. 17:59
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Miley nem adja el magát nekik, ennyi a lényeg. Szerintem Milz építgesse csak a karrierjét, nem fért volna bele ez az egész X facktor-osdi most az életébe. Deminek pedig...sok szerencsét.
2012. május 14. 17:59
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Demi fantasztikus énekes, olyan mai híresség aki legalább valamit le is tett az asztalra, és élőben is tud énekelni. Bár az igaz, hogy nincs még annyi tapasztalata mint a fent említett többi jelöltnek -persze Miley kivételével- de az biztos, hogy amiken ő már keresztül ment azok rendesen megedzették, biztos vagyok benne, hogy jó tanácsokkal fogja ellátni a versenyzőket, segíteni fog nekik mindenben.
2012. május 14. 18:00
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem mondom,hogy Demi tehetségtelen,de mentornak még fiatal.Szerintem valamivel idősebb és tapasztaltabb embert kellett volna választani,pl:Beyonce vagy Janet Jackson (mert ugye az ő nevük is felmerült) jobbak lettek volna.De még mindig jobb,mintha Nicki Minajt vagy Rebecca Blacket választották volna.Ja,és akkor is ugyanez lenne a véleményem,ha Selena Gomezről lenne szó.
2012. május 14. 18:00
abban van azért igazság h Demi rendelkezik azé olyan múltal, hogy vannak tapasztalatai és h tudják a versenyzők kezelni a hirtelen jött hírnevet e szempontból szerintem is jó mentor válna belőle:D Demi<3
2012. május 14. 18:01
bár furi lenne egy ilyen fiatal mentor.. de azért remélem megkapja:)
2012. május 14. 18:05
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Deminek nagyon jó hanga van és a nyilatkozatai, képei és a rajongói beszámolók alapján nagyon emberségesnek tűnik. Tény, hogy fiatal (19 éves), de ezalatt olyan dolgokon ment át, amin sok ember nem és ezekkel a dolgokkal a háta mögött meg tudja védeni valamennyire a mentoráltjait. Demi gyógyulása után azt is nyilatkozta, hogy akkor szerepel majd újra tartósan TV-ben, ha megtalálja a megfelelő alkalmat és abba 100%-ot fog adni, ebben nem is kételkedem. Nagyon örülök, hogy mentor lett, így tuti nézni fogom
2012. május 14. 18:07
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Most nem akarok megsérteni egy Lovato rajongót sem ... De enyhén szólva éretlen egy iylen feladatra . Elég ha végignézünk az előzö 3 énekesnő Cheryl, Paula , Nicole mind hosszu/hosszabb zenei multal rendelkeztek ...és igazság szerint sokkal többet tettek le az asztalra , mint Demi aki bár tehetséges , csak a saját magának okozott szenvedéseivel tudta igazán felhivni magára a figyelmet ... Márcsak a tény ,h ottvan Britney is ,a ki több mint 15 éve van a szórakoztatóiparban ... Kár is ragozni , bárhogy is vesszük , lealacsonyító lesz majd egy 40-es énekesjelöltnek ,hogy egy tizenéves bírálkodjon felette ... Még Mileyt is jobbnak tartom erre a feladatra ...
2012. május 14. 18:08
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Nagyon nem örülök neki hogy Britney megy ebbe az egyre gázabb tehetségkutatóba de az hogy Demivel...Szegény Britney majd hallgatja egész este hogy "Képzeld Britney amikor evési zavaraim voltak..."
Am mivel még BRITNEY egyáltalán nem nyilatkozott erről, ez a ő Demivel akar dolgozni dolog sztem hülyeség.Az X-Factorosok erősítették meg Britney tagságát is, aki jelenleg NY-ban van ez ügyben. De nyilatkozni még nem nyilatkozott.
Am ha már választani kell Miley-t választottam volna Britney mellé. Mileynek jó hangja van, igaz h vannak botrányai de nem omlott össze pár év hírnév után inkább visszavonult kicsit h rendbe tegye magát,sztem ez a normális...
Am mivel még BRITNEY egyáltalán nem nyilatkozott erről, ez a ő Demivel akar dolgozni dolog sztem hülyeség.Az X-Factorosok erősítették meg Britney tagságát is, aki jelenleg NY-ban van ez ügyben. De nyilatkozni még nem nyilatkozott.
Am ha már választani kell Miley-t választottam volna Britney mellé. Mileynek jó hangja van, igaz h vannak botrányai de nem omlott össze pár év hírnév után inkább visszavonult kicsit h rendbe tegye magát,sztem ez a normális...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: