Demi Lovato kiütötte Miley Cyrust
2012. május 21. 19:52
Miley jobban szeretem, de Demi tehetségesebb énekes, az biztos. Mindenesetre Mileyból szerintem remek házigazda lenne.
2012. május 22. 16:43
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (Lucky5 @ 2012.05.20. 13:28)
Miley erőteljesebb hangja nemcsak a CD-in hanem élő felvételeken jön át(naná!), méghozzá nagyon is, ellentétben Lovatoval aki csak nyekereg a színpadon. márpedig szerintem valaki sokkal jobban tud véleményt alkotni egy produkcióról, ha erőteljesebb a hangja. mennyi ideig kell még szerencsétlen Demi sóhajtozásait hallgatni, hogy szanatóriumban volt, de már meggyógyult és minden tökéletes már vele kapcsolatban? oké Demi, elhisszük de ez már egy kicsit túlzás, más sokkal rosszabb helyzetben volt, de csak Demivel kell ezt csinálni, mert sztárocska. remélem, Miley elfogadja a felajánlást, és legalább házigazdaként láthatjuk.
Vagy nagyon bátor, vagy nagyon meggondolatlan és elfogult vagy zeneileg analfabéta vagy, ha azt mered mondani, hogy Demi csak "nyekereg" a színpadon. Hallottad már Őt énekelni?! Mileynak maximum mélyebb hangja van, jobb és főleg erőteljesebb biztos nem. Nem kell egyből ugrani a másikra, ha az olyan lehetőséget kap, amit a kedvenced nem. Amúgy Miley is úgyanolyan "sztárocska", szóval egyik kutya másik eb.
Nekem végig Demi volt az esélyesebb. Neki tényleg remek hangja van, és rengeteg tapasztalata. Miley-ra inkább ráillik a házigazda szerep.
2012. május 27. 18:55
|
|
LoveBigTimeRushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 235 Csatolások: 12 Azonosító: 173467 offline
|
Demi jobban megérdemli szerintem.
2012. május 27. 22:22
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Demi tényleg jobb választás. Ő a hírnév árnyoldalait is megtapasztalta, szerintem mentorként ezerszer jobb, mint Miley. Én annak örülnék a legjobban, ha Nicole Scherzinger lenne a műsorvezető. Tavaly is így akarták, de végül mentor lett, majd távoznia kellett... Pedig ő volt a legjobb mentor.
Műsorvezetőként is biztosan jól megállná a helyét. Miley-t sem tartom rossz ötletnek, de nem tudom, hogyan birkózna meg a feladattal...
2012. május 28. 01:29
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
kedves Rekahhh, nem hinném, hogy zeneileg analfabéta lennék, csak azért, mert nem szeretem Demi hangját.
igen, hallottam már Őt énekelni, és meg kell mondjam, hogy nem nyújtott nagy teljesítményt (legalábbis szerintem) látod, te is írod, hogy Miley hangja nem jobb és erőteljesebb, de ez a te véleményed, nekem is megvan a magamé, méghozzá az, hogy Miley jobban illett volna oda. Miley-t illeted "sztárocska" jelzővel, holott Demi is csak az, Miley több mindent letett már az asztalra, és neki is van tapasztalata, szerintem tudna Ő is hasznos dolgokat mondani a versenyzőknek. én nem ugrottam Demi-re, csak már kissé unalmasnak tartom, hogy mindenhol a szanatóriumot emlegetik, mert NEM CSAK Demi ment át nehéz korszakon ... eleinte még én is sajnáltam, de ez már egy kicsit sok ... szörnyű lehetett neki, ez igaz, de én nem tehetek róla, ha azt gondolom, hogy énekesként nem olyan jó, mint Miley. és ez nem elfogultság, mert bár nem szeretem Demit, mégis jó színésznőnek tartom. szóval cicabogár, ha te engem "zeneileg analfabétának" tartasz, akkor én meg téged, idiótának. nagyon is.
avrildemihayley, szerintem se hasonlítsuk össze az élő felvételeket ...
szerintem Miley is törődik az emberekkel.
avrildemihayley, szerintem se hasonlítsuk össze az élő felvételeket ...
2012. május 31. 20:51
|
|
Selly Boo Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 163916 offline
|
Se Demi se Miley nem tehet róla habár mostanában Mileynak ezek a dolgok nem jönnek össze mint pl amikor Selena lett Miley helyett a szinkronhangaja egy vámpír mesehősnek !! DE én attól szeretem mindegyiket !!!
2012. június 16. 10:30
Én mindkettőjüket szeretem, de azért sajnálom Miley-t.
2012. június 23. 15:50
|
|
Esther_Benedictúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 178427 offline
|
Szerintem Miley is ugyan olyan jó lett volna.. na mind1.. nem különösebben izgat..
2013. december 15. 19:08
Huhh, innen, 2013 végéről visszanézve duplán jobb, hogy Demi lett mentor és nem Miley. Kemény lett volna az idei széria: "Miley és a lányok! Akik mint mindig, most is nyújtott nyelvvel twerkelve vonulnak be, de a következő adásban kőgolyón fognak meztelenül bejönni!"
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: