Demi Lovato kiütötte Miley Cyrust
2012. május 19. 15:08
|
|
Réka és Dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 168049 offline
|
Miley jobb lenne mentornak
2012. május 19. 19:21
Ti most tényleg csak azt tudjátok írni,hogy imádjátok őket,én őt utálom,remélem a másik lesz a zsűri?! (habár már döntöttek.talán el kéne olvasni a cikket,és nem csak megnézni a cikk címét,és írni egy igazán értelmes hozzászólást.) Egyébként az,hogy Demit választották zsűrinek,szerintem jól tették,én egyetértek ezzel.Valamint szerintem Demi sokkal jobban megérdemelte ezt a posztot mint Miley.
2012. május 19. 22:16
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Ez most komoly.Miley sokkal jobb mentor lenne
2012. május 19. 22:43
(Miley csak szerintem öregedett ezzel a kinézettel kb 10 évet?) amúgy elég Disney-felé hajlik Simon is...
2012. május 19. 23:05
Demi tényleg jobb.
de miley-t is elbírnám képzelni... amúgy 35 évesnek néz ki ezen a képen.
2012. május 20. 10:05
Szerintem úgy lenne a legjobb ,ha mind a ketten benne lennének az X-faktorban..
♥
2012. május 20. 13:28
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Miley erőteljesebb hangja nemcsak a CD-in hanem élő felvételeken jön át(naná!), méghozzá nagyon is, ellentétben Lovatoval aki csak nyekereg a színpadon. márpedig szerintem valaki sokkal jobban tud véleményt alkotni egy produkcióról, ha erőteljesebb a hangja. mennyi ideig kell még szerencsétlen Demi sóhajtozásait hallgatni, hogy szanatóriumban volt, de már meggyógyult és minden tökéletes már vele kapcsolatban? oké Demi, elhisszük de ez már egy kicsit túlzás, más sokkal rosszabb helyzetben volt, de csak Demivel kell ezt csinálni, mert sztárocska. remélem, Miley elfogadja a felajánlást, és legalább házigazdaként láthatjuk.
2012. május 20. 16:49
|
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline
|
Azért Demi meg Miley élő felvételeit ne hasonlítsuk már össze
Arról meg hogy mindenhol a szanatóriumot meg a drogokat hallod róla arról nem tehet. Legszivesebben ő is elfelejtené szerintem. Demi azért lesz jó mentor, mert törődik az emberekkel.
2012. május 20. 19:05
|
|
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline
|
egyiket sem szeretem különösebben d einkább demi legyen xD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: