Idézet (lady_girl @ 2012.05.15. 19:26)
Én Malek Mikivel vagyok így.Imádom,a kedvenc mentorom,meg minden.De a Mimi és Gergő duó és a Non stop miatt a mai napig haragszok rá.Mimi és Gergő harmatgyengék voltak,és beválasztotta őket csak azért,mert jól néztek ki.A Non stop meg nem oda való volt.

Malek az első szériában nem éppen a legjobb kategóriát kapta,ezt valljuk be.Várható volt,hogy a csapatok nem fognak valami sokáig eljutni,és ezt ő is pontosan tudta.Úgyhogy próbált olyanokat választani,akikkel nagyobb esélye van valamivel tovább eljutni.És valljuk be,eléggé meg is szívta velük.
Mimi és Gergő alapjában véve nem voltak olyan rosszak,csak nem voltak összeszokva,külön-külön nem voltak rosszak,de együtt nem működtek.Ha kicsivel tovább tudott volna dolgozni velük,lehet,hogy össze tudva volna rázni őket.És igaz,ha azt nézzük marketingszempontból jó választásnak tűntek:a csaj szép és a srác se nézett ki rosszul.Igazából nekem se tetszettek annyira,de én előbb raktam volna ki Domokos Fannikát,mint őket.(Ja,tényleg a csaj -Mimi- pár hete benne volt a Barátok köztben,azt a Csocsót,Balázs osztálytársát játszotta)
A Non stop igazából jó volt,a maga módján.Ők inkább ilyen különlegesség voltak,amire sokan felfigyeltek,és ezért lett volna nagy esélye valamivel tovább eljutni velük.De az lehet,hogy jobb lett volna,ha inkább a Csillag születikbe mennek.
A második szériában viszont Malek volt az egyetlen olyan mentor,aki inkább azt nézte,hogy ki a tehetségesebb,és nem azt,hogy ki az eladhatóbb.