Brooklyn Decker úgy érzi, nem veszik komolyan
2012. május 14. 17:26
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Annuska teljesen egyetértek!!
2012. május 14. 17:51
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én eddig nem ismertem őt. Az első kép tényleg nem a legjobb, talán ezért sem veszik őt annyira komolyan.
2012. május 14. 18:17
Brooklyn-nak igaza van!!!!!
..eg ynő nem csak a ruhákról dumál :S
2012. május 14. 20:45
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nem ő az egyetlen híresség, aki ezzel így van. más annak is örülne, ha legalább ezekről beszélhetne. jó, hogy ő többre vágyik.
amúgy nagyon jól néz ki ez a fehér ruci.
2012. május 14. 21:51
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Meg kell mondanom, nem sokat tudok erről a színésznőről, éppen ezért nem is ítélkezem, de egyébként csak azt tudnám mondani, amit látok!
2012. május 15. 08:40
szerintem brook tehetséges és sok van benne! amùgy igaza van teljes mértékben...... kedves fòrumozòk! azért mert valaki szoke miért is kell egy fokkal lentebb venni??? én ezt szemèlyes sértésnek veszem!
természetes szoke vagyok,és ettol nem tartom magam kevesebbre,inkàbb egy kulso elonyként tekintek rà....egy hajszìn vagy magassàg alapjàn nem lehet senkit megìtélni...konyvet se a borìtò alapjàn ìtéld meg!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.