A fiatal színésznő úgy érzi, nem veszik elég komolyan őt és a munkáját. Megbotránkozva állt a vörös szőnyegen, a feltett kérdések hallatán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brooklyn Decker úgy érzi, nem veszik komolyan
2012. május 14. 14:45
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Ne érdekelje mit gondolnak róla.Ha ő mindent bele adott,akkor az is látszódik a képernyőn.Próbálja elhitetni másokkal is!
2012. május 14. 14:55
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.05.14. 14:18)
Ameddig olyan képek készülnek róla, mint a felső fekete-fehér kép, addig ne csodálkozzon szerintem. 
A modellekről mindenféle fura és vicces kép is készül néha, ennek semmi köze hozzá, szerintem. Annak már annál inkább, hogy nem színésznőnek való Brooklyn. Van modell, akiből kiváló vagy legalább jó színésznő válik, a többség viszont csak szebbé teszi a filmeket. Ő inkább az utóbbi kategória, egyelőre. Ha bizonyít a széles vásznon is, akkor máshogy kezelik majd. Feltéve, hogy megkapja az esélyt. A szereplőválogatási elvek számomra megfejthetetlenek, például a rég kiégett Nicholas Cage még mindig kapja a főszerepeket... Hollywoodot nem hiába csúfolják Hollyweird-nek...
2012. május 14. 15:14
Idézet
Sokszor az a benyomásom, hogy csak egy dísztárgy vagyok a filmben.
Hát az említett Csatahajóban csak az
2012. május 14. 15:16
Csokiki, szerintem senkit nem kell első látásra elítélni, lehet hogy értelmes a csaj, bár én sem tudom.
Rémesen idegesítő, ha valakit nem vesznek komolyan, nekem sem esne jól. És mik ezek a hülye kérdések? Ennyiből megkérdezhették volna tőle, hogy látott e már flamingót, vagy hogy volt e már vidámparkban, esetleg hogy mosott e ma már hajat.
Rémesen idegesítő, ha valakit nem vesznek komolyan, nekem sem esne jól. És mik ezek a hülye kérdések? Ennyiből megkérdezhették volna tőle, hogy látott e már flamingót, vagy hogy volt e már vidámparkban, esetleg hogy mosott e ma már hajat.
2012. május 14. 15:24
a fekete-fehér kép alapján az én véleményem is valami olyasmi,hogy a csaj nem lehet valami komoly. aztán ki tudja ..
2012. május 14. 15:27
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
2012. május 14. 15:35
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet (Astore @ 2012.05.14. 15:16)
Olyan szőke p***ának tűnik...
Most nem szeretnélek megbántani meg minden, de szerintem túl sok előnye van annak, ha a külső alapján ítéled el az embereket. Persze, akadnak kivételek...
A cikk képe egy elég érdekes fotózáson készülhetett.
2012. május 14. 15:41
Nem panaszkodnia kellene, hanem keresni a lehetőséget, hogy bizonyítson! Szépnek szép, de nem feltétlenül buta. Ha tudja, hogy többre is képes, hát mutassa meg.....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: