Mentsük meg a The Secret Circle-t!
2012. május 14. 15:25
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
mentsük meg!!! nem lehet még vége!! :'(
2012. május 14. 15:39
Jó lenne ha sikerülne, de erősen kétlem, hogy innen - ahol nem is adják - sikerülne. De hát próba szerencse alapon azért én is kiírom.
2012. május 14. 15:46
Nem tudom,hogy melyik hírnek örültem annyira mint ennek.Hogy van esély megmenteni a sorozatot....Ú,nagyon örülök.Teljesen le voltam törve,mert nem lesz folytatása,de van remény!!!
Remélem,de nagyon,hogy sikerül megmenteni!! Mentsük meg a TSC-t!!
Remélem,de nagyon,hogy sikerül megmenteni!! Mentsük meg a TSC-t!!
2012. május 14. 16:00
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Na,örülök,hogy végre jön magyarországra is...
Egyépként jó tudni,hogy a rajongók ennyire összefognak
A csatornának pedig igenis törődnie kéne a többi rajongóval is,nem sajátíthat így ki semmit,akár hoz lóvét akár nem.(Egyépként nem értem,akkor miért nem teszik át másik csatornára,de végülis mindegy)
2012. május 14. 16:02
|
|
tothferi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 207 Azonosító: 150941 offline
|
ezt a cikket én is kitettem az oldalamra ( http://phoebe-tonkin.us/ ) hagy terjedjen a twitteres trendelés híre!
2012. május 14. 16:28
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
engem nem zavar,ha nem folytatják,szerintem semmi eredeti nincsen benne,és unalmas.....
2012. május 14. 16:37
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
nagyon sajnálnám ha nem lenne folytatás, kezdtek a dolgok egyre izgalmasabbá válni. bár, nagyon mérges lettem, hogy Diana el akar menni, ennek ellenére érdekelne a folytatás, nagyon is.
2012. május 14. 16:53
|
|
zsozso98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 157332 offline
|
Imádom , és mi az , hogy semmi eredeti nincs benn ... hát bocsi akkor te tényleg csak az elsőrészeket láttad , remélem valahogy sikerül mégis elérni , hogy legyen folytatás , én biztos nézném
2012. május 14. 16:58
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: