Folytatást követelnek a boszorkányos sorozat rajongói a The CW csatornától, hiszen a széria még egy méltó befejezést sem kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mentsük meg a The Secret Circle-t!
2012. május 14. 10:47
Szerintem klassz, hogy a rajongók nem siránkoznak, hanem tesznek is valamit, annak érdekében, hogy a műsor ismét szerepelhessen a tévében.Sok sikert!
1 felhasználónak tetszik:
kriszti0113
2012. május 14. 10:51
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
nagyon szép dolog ez, én is kézzel lábbal harcolnák, mert imádom a sorozatot, de ha ez már el volt döntve, szerintem nem sokat tehetünk...
de tényleg, nagyon sok sikert, remélem sikerül visszahozni..
de tényleg, nagyon sok sikert, remélem sikerül visszahozni..
2012. május 14. 11:14
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (N.k @ 2012.05.14. 11:01)
Sok ilyen megmozdulást láttam,és általában (sajnos vagy nem) nem jutottak sokra.
Sajnos nincs mit tenni. Ez így veszett. Próbálkozni lehet de úgy sem foglalkoznak a petícióval, mert nem érdekli őket. Csütörtökön jelenti be a CW az új műsorrendet, már régen tudják, hogy mi kerül majd a helyére. Ez a hajó már elúszott.
2012. május 14. 12:38
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én nagyon szeretem ezt a sorozatot. Remélem folytatják!!
2012. május 14. 12:43
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.05.14. 12:17)
Na a műsorrendre én is kíváncsi leszek. Vajon melyik újoncot teszik be a helyére? Tippem az Arrow. 
Csütörtökön kiderül. Az a nap fontos az amerikai televíziós iparban, nem tudom miért pont az, de akármit is tesz a CW a SC helyére, annak sok szerencsét, mert a Glee-t áttette a Fox Csütörtökre, azzal szemben viszont nincs sok sorozatnak esélye.
2012. május 14. 13:10
Én nem ismerem a sorozatot de eddig mindenki azt mondta hogy nagyon jó!
Úgyhogy szerintem folytatniuk kéne!
2012. május 14. 13:56
Remélem azért sikerül elérni valamit. Nagyon jó sorozat.
Szinkronosan?
De jó!
Szinkronosan?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.