Kristen Stewart új filmmel kerül filmvászonra, ám ezúttal Garrett Hedlund oldalán. A két sztár a Jelouse Magazinnak nyilatkozott a részletekről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hamarosan jön Kristen Stewart és Garrett Hedlund közös filmje
2012. május 13. 20:02
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Biztos jó film lesz. Már kíváncsian várom, hogy láthassam!
2012. május 13. 20:05
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
de jó... várom már a filmet, de Kritin, vigyázz magadra!
2012. május 13. 20:24
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Nagyon szeretem Kristent, de szerintem nem volt nehéz játszania a mimikákkal, amikor drogost kellett játszania, hiszen tényleg néha olyan feje van, mint aki be lenne lőve.
2012. május 13. 20:55
|
|
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline
|
jaj, de nem szeretm az előzeteseket megnézni. Mert így csak még türelmetlenebb leszek és nem győzöm kivárni, míg kijön a film
Már várom. Kíváncsi vagyok, hogy Kristen mit alakított
2012. május 13. 20:56
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
jaj ne! Háát, a színészgárda kifogásolható, talán Garretet emelném még ki, akiben tehetség fedezhető fel. Majd meglátjuk, a végén még lehet, hogy érdekelni fog!
2012. május 13. 21:09
|
|
Szandi2002visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 398 Csatolások: 56 Azonosító: 162484 offline
|
Kíváncsian várom!!
2012. május 13. 21:11
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Valamilyen szinten érdekel, a trailerrel sincs nagy gond, de a könyv alapján valami más színészgárdát, és mondjuk egy 10-15 évvel korábbi filmet jobb néven vennék.
Meg arról nem is beszélve, hogy hány ember lesz, aki a könyv miatt, a sztori miatt nézi, meg mennyi, aki Kristen miatt mondjuk. Szerintem az előbbiek száma elenyésző lesz az utóbbiakhoz képest és ez is eléggé zavar. Egy elfogadható filmet is el tud rontani, ha nem azért és nem úgy van sztárolva, amiért és ahogy kellene. Mert mondjuk pl. a kommentelő "nagyon várom" emberkékről nehezen tudom elképzelni, hogy lenne bármi fogalmuk a könyvről, vagy érdekelné őket az a korszak. Tisztelet a kivételnek. Mindegy, azért gondolom megnézem majd, viszonylag jónak ígérkezik azok ellenére is, amiket említettem.
Meg arról nem is beszélve, hogy hány ember lesz, aki a könyv miatt, a sztori miatt nézi, meg mennyi, aki Kristen miatt mondjuk. Szerintem az előbbiek száma elenyésző lesz az utóbbiakhoz képest és ez is eléggé zavar. Egy elfogadható filmet is el tud rontani, ha nem azért és nem úgy van sztárolva, amiért és ahogy kellene. Mert mondjuk pl. a kommentelő "nagyon várom" emberkékről nehezen tudom elképzelni, hogy lenne bármi fogalmuk a könyvről, vagy érdekelné őket az a korszak. Tisztelet a kivételnek. Mindegy, azért gondolom megnézem majd, viszonylag jónak ígérkezik azok ellenére is, amiket említettem.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. május 14. 14:56
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
hmmm jónak ígérkezik
2012. május 14. 15:26
a sztori nagyon is érdekel, célom könyv formájában elolvasni. nem tudom,meg tud-e érinteni ez a változat, kristen sosem volt a kedvenc színésznőim között.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.