Starity

Marion Cotillard Batman oldalán harcol

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 13. 19:58 #1
rek4
rek4

Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
Megjelent a Batman A sötét lovag - Felemelkedés új magyar előzetese. A filmet hamarosan a mozikban is láthatjuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. május 13. 20:07 #2
chairfan94
chairfan94
visszatérő vendég

StátuszS.W.A.G ~ She Wants A Gentleman
Hozzászólás: 431
Csatolások: 0
Azonosító: 150488
várom a filmet biggrin.gif
2012. május 13. 20:10 #3
dreammm
dreammm

StátuszJosh H.
Hozzászólás: 810
Csatolások: 2
Azonosító: 170185
Marion Cotillardot nem tartom nagy színésznőnek,de amit a Taxi filmekben előadott,azokban a kis jelenetekben,megszerettem. kíváncsian várom smileeee.gif
2012. május 13. 20:14 #4
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Mariont imádtam Lily szerepében a Taxi filmekben. smileeee.gif Szerintem lehet, hogy most nagyobbat alakít. smileeee.gif És legalább nem skatulyázzák be Lily szerepébe. smileeee.gif Kíváncsian várom.
2012. május 13. 21:21 #5
LVNE
LVNE
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 171254
A Piafban megmutatta,hogy óriási színésznő,jó elsz ez a Batman film is,alig várom
2012. május 13. 21:27 #6
miss_areo
miss_areo
catnip™
Hozzászólás: 1351
Csatolások: 9795
Azonosító: 123720
Anne is de szép az előzetesben *.* és Joseph G.L. is szerepel a filmben áááá biggrin.gif Nagyon várós!!!
2012. május 13. 21:54 #7
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Ez az előzetes kicsit régebbi, nem? Legalábbis úgy emlékszem, már korábban -talán 2 hete- láttam. Várom a filmet, BIZTOS, hogy nem szinkronnal fogom megnézni, bár Tom Hardy úriemberes angol akcentusát alapból nehezen lehet kivenni, nem még egy térdvédővel a szájában, de na. Majd kiderül biggrin.gif
2012. május 13. 21:54 #8
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
Eggyel több indok, hogy miért nézem meg a filmet! smileeee.gif
2012. május 13. 22:36 #9
- törölt felhasználó -    
Marion az egyik kedvenc színésznőm. Az elmúlt évtized egyik legerősebb, leghitelesebb alakítását nyújtotta a Piaf c. filmben. Azóta, minden filmjét látni akarom.
Titkon reméltem, hogy ő lesz majd Thalia Al Ghul, Ras Al Ghul lánya és reméltem, hogy ő áll majd az esemélyek mögött, de így minden reményem szertefoszlott. dry.gif
2012. május 13. 22:50 #10
- törölt felhasználó -    
nahh jaahhh a fele Eredet gárdát átcsoportosította ide Nolan mester!tényleg Dicaprio hol maradt??? pedig régebben emlékszem ment a találgatás hogy ki lesz a gonosz a filmben és Rébusz is szóba került és pletykálták Dicaprio, Depp, és Robin Williams nevét is Rébusz kapcsán! rohog.gif szóval itt a fél Eredet stáb elég ha Tim Burton ragaszkodik egy színészi gárdához a filmjeiben már Nolan is kezdi. lassan lesz Nolan team és Burton team! rolleyes.gif jó mondjuk ez nem lenne olyan nagy baj csak én egy idő után frusztrált leszek ettől hogy állandóan ugyanazokat a színészeket látom egyazon rendező által készített filmekben! rohog.gif bár Scorsesenek is volt egy Dicapriós korszaka! unsure.gif nahh mind1 ez még nem is baj!
de azt még most sem értem hogy miért nem Rébusz vagy gyilkos Krokk vagy Harley Quinn a főellenség! rolleyes.gif a Pingvint szándékosan kihagytam szintén röhejes karakter bár Danny Devito elég jól megoldotta a dolgot a pocsék Batman visszatér-ben! de most tényleg egy ilyen torz suta"madárember"mit tudna kezdeni a Bale féle brutális Sötét denevérrel? rohog.gif
Macskanő???neee mááár rolleyes.gif Bane???nah nee...tök gagyi karakter mindkettő. sikerült a Batman képregények két legunalmasabb gonoszát egy filmbe bele tenni! rolleyes.gif
bár nekem már az sem tetszett hogy bele rakták a Sötét lovagba Két/arcot! rolleyes.gif neki kellett volna ebben a filmben lenni a főszemétnek.
nahhh mind1 úgy is én vagyok az egyetlen az oldalon aki piszkálja Nolan filmjét.szóval tudom ne mondjatok semmit fogjam be! rohog.gif
2012. május 14. 15:28 #11
- törölt felhasználó -    
az akciók,sci-fik,stb-k sosem voltak a kedvenceim, a batman filmeket speciel rühellem.
btw ez a nő még mindig csodaszép.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok