Megjelent a Batman A sötét lovag - Felemelkedés új magyar előzetese. A filmet hamarosan a mozikban is láthatjuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Marion Cotillard Batman oldalán harcol
2012. május 13. 20:07
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
várom a filmet
2012. május 13. 20:14
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Mariont imádtam Lily szerepében a Taxi filmekben.
Szerintem lehet, hogy most nagyobbat alakít.
És legalább nem skatulyázzák be Lily szerepébe.
Kíváncsian várom.
2012. május 13. 21:54
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Ez az előzetes kicsit régebbi, nem? Legalábbis úgy emlékszem, már korábban -talán 2 hete- láttam. Várom a filmet, BIZTOS, hogy nem szinkronnal fogom megnézni, bár Tom Hardy úriemberes angol akcentusát alapból nehezen lehet kivenni, nem még egy térdvédővel a szájában, de na. Majd kiderül
2012. május 13. 22:36
Marion az egyik kedvenc színésznőm. Az elmúlt évtized egyik legerősebb, leghitelesebb alakítását nyújtotta a Piaf c. filmben. Azóta, minden filmjét látni akarom.
Titkon reméltem, hogy ő lesz majd Thalia Al Ghul, Ras Al Ghul lánya és reméltem, hogy ő áll majd az esemélyek mögött, de így minden reményem szertefoszlott.
Titkon reméltem, hogy ő lesz majd Thalia Al Ghul, Ras Al Ghul lánya és reméltem, hogy ő áll majd az esemélyek mögött, de így minden reményem szertefoszlott.
2012. május 13. 22:50
nahh jaahhh a fele Eredet gárdát átcsoportosította ide Nolan mester!tényleg Dicaprio hol maradt??? pedig régebben emlékszem ment a találgatás hogy ki lesz a gonosz a filmben és Rébusz is szóba került és pletykálták Dicaprio, Depp, és Robin Williams nevét is Rébusz kapcsán!
szóval itt a fél Eredet stáb elég ha Tim Burton ragaszkodik egy színészi gárdához a filmjeiben már Nolan is kezdi. lassan lesz Nolan team és Burton team!
jó mondjuk ez nem lenne olyan nagy baj csak én egy idő után frusztrált leszek ettől hogy állandóan ugyanazokat a színészeket látom egyazon rendező által készített filmekben!
bár Scorsesenek is volt egy Dicapriós korszaka!
nahh mind1 ez még nem is baj!
de azt még most sem értem hogy miért nem Rébusz vagy gyilkos Krokk vagy Harley Quinn a főellenség!
a Pingvint szándékosan kihagytam szintén röhejes karakter bár Danny Devito elég jól megoldotta a dolgot a pocsék Batman visszatér-ben! de most tényleg egy ilyen torz suta"madárember"mit tudna kezdeni a Bale féle brutális Sötét denevérrel?
Macskanő???neee mááár
Bane???nah nee...tök gagyi karakter mindkettő. sikerült a Batman képregények két legunalmasabb gonoszát egy filmbe bele tenni!
bár nekem már az sem tetszett hogy bele rakták a Sötét lovagba Két/arcot!
neki kellett volna ebben a filmben lenni a főszemétnek.
nahhh mind1 úgy is én vagyok az egyetlen az oldalon aki piszkálja Nolan filmjét.szóval tudom ne mondjatok semmit fogjam be!
de azt még most sem értem hogy miért nem Rébusz vagy gyilkos Krokk vagy Harley Quinn a főellenség!
Macskanő???neee mááár
bár nekem már az sem tetszett hogy bele rakták a Sötét lovagba Két/arcot!
nahhh mind1 úgy is én vagyok az egyetlen az oldalon aki piszkálja Nolan filmjét.szóval tudom ne mondjatok semmit fogjam be!
2012. május 14. 15:28
az akciók,sci-fik,stb-k sosem voltak a kedvenceim, a batman filmeket speciel rühellem.
btw ez a nő még mindig csodaszép.
btw ez a nő még mindig csodaszép.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: