Ryanről és Eváról az utóbbi időkben fura pletykák keringtek, melyek szerint szakítottak, de most ez megcáfolásra került.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ryan Gosling és Eva Mendes még mindig együtt
2012. május 12. 15:14
|
|
Eszti19970619új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174215 offline
|
Szerintem összeillennek és senkinek semmi köze, hogy ki-kivel jár!
2012. május 12. 15:44
Teljesen hétköznapi párnak tűnnek ezen a képen. Szerintem jók együtt.
2012. május 12. 16:00
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én nemigazán örülök ennek a kapcsolatnak, mert valahogy Eva nekem nem szimpatikus
De ha Ryan boldog és Eva-val boldog, akkor én ennek csak örülni tudok
De ha Ryan boldog és Eva-val boldog, akkor én ennek csak örülni tudok
2012. május 12. 16:08
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Ezek a rizikós kapcsolatok egyébként hétköznapi párok esetében is 
Mert van is rá esély meg nincs is.
Gosling most 32, Mendes 38 éves egyébként, csak, hogy cikket is korrektúrázzam
6 évvel idősebb Mendes, ami egy érett kapcsoltara nézve mondjuk még nem okozhat akkora problémát. Mégis azt mondom ez a 6 év plusz a lányok esetében sokat jelent. Egy egész más hozzáállást a kapcsolatkeresést és annak tartósságát illetően, míg egy karrierje elején álló alig 30-as férfi ezt kicsit máshogy élheti meg.
Ez a különbség pedig fent fog állni, hiába csak 6 év a 6 év, ami nem látszik nagy különbségnek persze így olvasva. Érdekes, hogy ha a korfa fordítottjáról lenne szó szavam se lehetne, de a szomorú tény, hogy így ez a különbség mégis elgondolkodtató lehet.
Egyszer egy ideig együtt voltam egy idősebb lánnyal, igaz ott 3 évről volt csak szó, mégis rengeteg különbséget jelentett :/
Úgyhogy lazán el tudom képzelni, hogy szakítanak majd egyszer hivatalosan is, sajnos
Mert van is rá esély meg nincs is.
Gosling most 32, Mendes 38 éves egyébként, csak, hogy cikket is korrektúrázzam
6 évvel idősebb Mendes, ami egy érett kapcsoltara nézve mondjuk még nem okozhat akkora problémát. Mégis azt mondom ez a 6 év plusz a lányok esetében sokat jelent. Egy egész más hozzáállást a kapcsolatkeresést és annak tartósságát illetően, míg egy karrierje elején álló alig 30-as férfi ezt kicsit máshogy élheti meg.
Ez a különbség pedig fent fog állni, hiába csak 6 év a 6 év, ami nem látszik nagy különbségnek persze így olvasva. Érdekes, hogy ha a korfa fordítottjáról lenne szó szavam se lehetne, de a szomorú tény, hogy így ez a különbség mégis elgondolkodtató lehet.
Egyszer egy ideig együtt voltam egy idősebb lánnyal, igaz ott 3 évről volt csak szó, mégis rengeteg különbséget jelentett :/
Úgyhogy lazán el tudom képzelni, hogy szakítanak majd egyszer hivatalosan is, sajnos
2012. május 12. 17:40
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Fáj kimondani, de tényleg összeillenek és a képek alapján harmonikusnak tűnik a kapcsolatuk. Bár Eva nekem szimpatikus nő, a 6 év korkülönbség akár rossz hatással is lehet majd a szerelmükre. De ha Ryan boldog, akkor én is.
2012. május 12. 17:41
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Nem annyira szeretem őket,szóval csináljanak,amit akarnak
2012. május 12. 18:27
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Valahol azt olvastam, hogy állítólag azért szakítottak, mert Eva rövid pórázon tartotta Ryant. De úgy látszik ez nem igaz. Én örülök, ha boldogok. (:
2012. május 12. 19:21
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem aranyosak !
2012. május 12. 20:48
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
de édesek együtt
)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

1 felhasználónak tetszik: