Klippremier: Wolf Kati - Az, aki voltam
2012. május 14. 20:32
|
|
Selenago114visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 173209 offline
|
Jó zene ! Nekem tetszik !
Király hogy járt Londonban de DEBRECENBE MIKOR JÖN?!
2012. május 14. 21:56
Olyan jó énekednő!! Az összes zenéi nagyon jók, de ez..... kivááááááló!! Még londonban is szerepelni ilyen jól ! Nagyon jó énekes!! De akkor miért nem ő nyerte? xD hisz ilyen helyekre a Vastag Csabikának kéne járni mert ő nyerte meg az x-faktort xDD
2012. május 15. 19:34
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
Elég kevés magyar előadó zenéit szeretem de kétségtelen hogy nagyon jó hangja van és egy érett énekesnő!!!Szerintem a zenénél a legfontosabb az hogy megérjen bennünk egy dal nem véletlen hogy a magyar "énekesek" nem népszerűek attól még nem lesz senki komolyabb énekesnő hogy kiküldjük Amerikába hogy forgasson le ott egy klippet!!!Amerikában is elnyávoghatsz egy dalt!!!És a mező közepén is alkothatsz valami alternatív vagy klassz dolgot!!De ez csak az én véleményem!!
2012. május 16. 14:26
Tök jó.Szerencsém van hogy Budapest közelében vagyok.
2012. május 17. 19:04
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Nekem ez valamiért nem nagyon tetszik, nem a klippel van a baj, mert az jó lett, nem is hangjával, csak, hogy olyan unalmas lett, nekem túl szilárd... de kinek igen, kinek nem! :/
2012. május 22. 20:07
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Csodás látványvilága van a klipnek. Így még a dal is jobban megtetszett.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: