Starity

Nagytakarítás az amerikai csatornáknál

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 12. 13:42 #41
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.05.12. 13:09)
Oh yeah, végre egy normális cikk meghajolo.gif 
Egyébként jót derültem a tartalmon, vicces hogy például a Secret Circle-t kaszálják - ugyan nem néztem egy részt se belőle - de elvileg hiperszupcsi volt cool.gif

Ez úgy alapból minden népszerű és drága sorozat kaszálásakor felmerül bennem. Ha egyszer belefektetnek sok pénzt egy projektbe és promótálják rendesen, akkor miért törlik .. Ennek semmi értelme. Értem én, hogy minden a nézőkön múlik de már a vak is látja, hogy a krimi sorozatokon kívül szinte minden más műfaj rizikós. A Jóbarátok óta alig van értelmes sitcom, a drámákról meg ne is beszéljünk, mert itt volt nekik a jó Awake, FlashForward, Pan Am és egyik sem tetszett. Minek törik magukat, hogy újat alkossanak ha egyszer törlik? A terhes férfiak sorozatot kaszálják előbb utóbb, már most megmondom neked. Próbáljon az ember újat és egyedit alkotni ... dry.gif

Nagy kicseszésnek tartom amúgy, hogy a sorozatok törlésekor csak az ottani nézők igényeinek megfelelően döntenek. Talán érdeklődni kellene, hogy a világ másik felében vagy más földrészeken volna-e érdeklődés a sorozat iránt. Elég nagy szívásnak tartom, hogy olyan emberek döntenek a kedvenc sorozatom sorsa felett, akiknek bármilyen vámpíros meg aszfaltvakaró nyomozós sorozat megfelel. dry.gif Tessék érdeklődni külföldi marketekben is. Amerikán kívül is laknak emberek. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. május 12. 13:59 #42
timike94
timike94
új tag

StátuszCloser to me means closer to you.
Hozzászólás: 70
Azonosító: 175404
ez nevetséges! most komolyan egy poriaból felélsztett Szex és New York-ra akarják lecserélni a TSC-t. Őszintén ezt nem gondolhatják komolyan. Szex és New York egy lánnyal aki nem is hasonlít Sarah Jessica Parkerre és a "csajok" nélkül. Komolyan hatalmas kasszasiker lesz...
2012. május 12. 14:04 #43
Netti35
Netti35
visszatérő vendég

StátuszNéha csak akkor vesszük észre a meghúzott határokat, ha már átléptük őket.
Hozzászólás: 214
Azonosító: 171275
"timike94 timike94
ez nevetséges! most komolyan egy poriaból felélsztett Szex és New York-ra akarják lecserélni a TSC-t. Őszintén ezt nem gondolhatják komolyan. Szex és New York egy lánnyal aki nem is hasonlít Sarah Jessica Parkerre és a "csajok" nélkül. Komolyan hatalmas kasszasiker lesz..."

KÖSZÖNÖM!!!http://starity.hu/images/emoticons/meghajolo.gif Reméljük együtt, hogy 10 rész után meg bukik biggrin.gif
2012. május 12. 14:18 #44
- törölt felhasználó -    
Én csak a TSC-t sajnálom, hiszen volt egy-két gyengébb rész, de végül is a végére csak belejöttek, igazán kár, hogy kaszálták... Viszont pl. a Glee-nek és a Community-nek is örülök!!smileeee.gif
2012. május 12. 14:30 #45
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
A TSC kaszája meglepett, mindenhol azt olvastam, hogy milyen jó, az Awake-t meg sajnálom, pont mostanában néztem meg az első részt, bejövősnek ígérkezett. A Pan Amért nem fáj a szívem, az nekem nem tetszett... a GG-t viszont nem tudom, hova húzzák még, értelmetlen. Az Alcatraz kaszája várható volt, a többit meg tudni lehetett, hogy továbbengedik... ennyi, amiről véleményt is tudok nyilvánítani biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 12. 14:33 #46
KittenKat
KittenKat
új tag

StátuszKittenKat még nem állította be a státuszát és nem is fogja
Hozzászólás: 92
Csatolások: 3
Azonosító: 172392
Ez most komoly? Eltörlik a TSC-t?ohmy.gif
Ezek hülyék?
2012. május 12. 14:37 #47
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Mindez engem nem hat meg. Egyik sorozatot se nézem. rohog.gif A GoT és a The Walking Dead még tavasszal zöld utat kaptak, a többi engem nem izgat. A Missing kaszájának pedig külön örülök, Sean Bean nem égeti tovább magát egy ilyen izében. Még jó, hogy csak egy évadot kell majd miatta végigkínlódnom. blink.gif A Game of Thrones után egy ilyenbe belefogni... én szeretem a csacsi öreg medvémet, de néha kételkedem abban, hogy megvan-e még a józan esze. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie
2012. május 12. 14:49 #48
- törölt felhasználó -    
a TSC-t sajnálom
2012. május 12. 14:59 #49
N.Dobrev
N.Dobrev

StátuszI love Kim but she's like the most boring person ever -Scott Disick
Hozzászólás: 1289
Csatolások: 670
Azonosító: 163475
Hát én a Secret Circle első pár részét láttam de nem nagyon győzött meg a történet.De a múltkor úgy döntöttem,hogy adok még egy esélyt neki a nyáron.A Gossip Girl-t meg már nem értem azt olvastam,hogy a 6. évad 11 részes lesz és télen fogják leadni.
2012. május 12. 15:41 #50
Hera18
Hera18
új tag
Hozzászólás: 95
Azonosító: 166702
Ne már imádom a TSC-t hát nagyon sajnálom!!!
2012. május 12. 15:57 #51
- törölt felhasználó -    
nem baj érezzétek csak azt amit én éreztem amikor elkaszálták a Sarah Connor krónikáit és a Firefly-t! sad.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
2012. május 12. 16:11 #52
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
A TSC eltörlik?pedig az olyan jó sorozat
2012. május 12. 16:37 #53
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Nagyon sajnálom a The Secret Circle kaszáját, de nem nagyon lepett meg a dolog. Persze jó lett volna egy második évad már csak a színészek miatt is, de a nézettség az úr és ez ellen nem tudunk mit tenni. A Hart of Dixie-nek viszont nagyon örülök. smileeee.gif A többi sorozat nem hat meg, mert nem néztem őket. Majd szeptemberben szemezgetünk az új kínálatból hátha lesz olyan amit érdemes lesz nézni.

Ez az Elementary sorozat így második hallásra se tetszik. blink.gif Női Watson omg.gif Isten áldja Moffat-ékat, hogy nem bólintottak rá egy amcsi Sherlockra. meghajolo.gif
2012. május 12. 16:44 #54
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (funny18 @ 2012.05.12. 16:37)

Ez az Elementary sorozat így második hallásra se tetszik. blink.gif Női Watson omg.gif  Isten áldja Moffat-ékat, hogy nem bólintottak rá egy amcsi Sherlockra.  meghajolo.gif

Sir Arthur Conan Doyle így is forog a sírjában. 110.gif
Az Elementary pilottal én vigyáznék a helyükben. Jót tesz neki a nagy hírverés még ha csak rossz is de szépen meg lettek fenyegetve és most nem csak a BBC fenyegette meg őket. Ezt nem írtam le a cikkbe, de úgy hallottam, hogy a még élő Doyle rokonokkal együtt figyelik majd a sorozatot és az első hasonlóságnál perlik a műsort és a csatornát is, a BBC és a rokonok is. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, funny18
2012. május 12. 16:55 #55
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (ophely88 @ 2012.05.12. 16:44)
Sir Arthur Conan Doyle így is forog a sírjában.  110.gif 
Az Elementary pilottal én vigyáznék a helyükben. Jót tesz neki a nagy hírveré smég ha csak rossz is de szépen meg lettek fenyegetve és most nem csak a BBC fenyegette meg őket. Ezt nem írtam le a cikkbe, de úgy hallottam, hogy a még élő Doyle rokonokkal együtt figyelik majd a sorozatot és az első hasonlóságnál perlik a műsort és a csatornát is, a BBC és a rokonok is.  rolleyes.gif

Rövid, és tömör válaszom ezzel kapcsolatban: taps.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, funny18
2012. május 12. 17:38 #56
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (ophely88 @ 2012.05.12. 16:44)
Sir Arthur Conan Doyle így is forog a sírjában.  110.gif 
Az Elementary pilottal én vigyáznék a helyükben. Jót tesz neki a nagy hírverés még ha csak rossz is de szépen meg lettek fenyegetve és most nem csak a BBC fenyegette meg őket. Ezt nem írtam le a cikkbe, de úgy hallottam, hogy a még élő Doyle rokonokkal együtt figyelik majd a sorozatot és az első hasonlóságnál perlik a műsort és a csatornát is, a BBC és a rokonok is.  rolleyes.gif

Ezt még én nem is hallottam, de ehhez csak gratulálni tudok nekik. Teljesen igazuk van. meghajolo.gif Az amcsik minden jó angol sorozatot remake-elni akarnak, dehogy minek blink.gif Komolyan már csak ezért is bele fogok nézni a pilotba rohog.gif
2012. május 12. 17:46 #57
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (funny18 @ 2012.05.12. 17:38)
Ezt még én nem is hallottam, de ehhez csak gratulálni tudok nekik. Teljesen igazuk van.  meghajolo.gif Az amcsik minden jó angol sorozatot remake-elni akarnak, dehogy minek blink.gif Komolyan már csak ezért is bele fogok nézni a pilotba rohog.gif

Sajnos nem tudom linkkel bizonyítani, csak hallottam róla és tudok egy s mást a dologról. rohog.gif
A pilotba csak akkor tudsz belenézni ha lesz belőle sorozat. Én is belenézek. Az a baj, hogy Johnny Lee Miller remek színész, ez pedig egy halva született ötlet. mellow.gif
Johnny egyébként Cumberbatch volt kollégája és egyik legjobb haverja. Pft. És akkor azt mondják, hogy 'véletlenül' alakult így. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Bessie
2012. május 12. 17:56 #58
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (ophely88 @ 2012.05.12. 17:46)
Sajnos nem tudom linkkel bizonyítani, csak hallottam róla és tudok egy s mást a dologról.  rohog.gif 
A pilotba csak akkor tudsz belenézni ha lesz belőle sorozat. Én is belenézek. Az a baj, hogy Johnny Lee  Miller remek színész, ez pedig egy halva született ötlet.  mellow.gif 
Johnny egyébként Cumberbatch volt kollégája és egyik legjobb haverja. Pft. És akkor azt mondják, hogy 'véletlenül' alakult így.  rolleyes.gif

Semmi baj, én elhiszem neked smileeee.gif
Nem is tudom, hogy minek örülnék, ha bele tudnék nézni vagy ha nem bár ha jobban belegondolok akkor inkább a nemnek örülnék. Alapból nem tetszett az ötlet, hogy az amcsik Sherlock-ot csinálnak így meg pláne nem ha az egyik főszereplő nemét változtatják meg. rolleyes.gif
Igen ismerem Johnny-t és igen elég jó színésznek tartom, dehogy ilyenbe belevágna azt sose gondoltam volna. blink.gif
Érik ebből egy cikk én érzem. biggrin.gif
2012. május 12. 18:02 #59
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (funny18 @ 2012.05.12. 17:56)
Semmi baj, én elhiszem neked smileeee.gif 
Nem is tudom, hogy minek örülnék, ha bele tudnék nézni vagy ha nem bár ha jobban belegondolok akkor inkább a nemnek örülnék. Alapból nem tetszett az ötlet, hogy az amcsik Sherlock-ot csinálnak így meg pláne nem ha az egyik főszereplő nemét változtatják meg.  rolleyes.gif 
Igen ismerem Johnny-t és igen elég jó színésznek tartom, dehogy ilyenbe belevágna azt sose gondoltam volna.  blink.gif 
Érik ebből egy cikk én érzem.  biggrin.gif

Az az alapelvem, hogy megnézem. Eddig minden remake pilotjukat megnéztem, ami érdekelt és utána mondtam, hogy nem jó bár az esetek 95%-ban ez magától értetendő rohog.gif és megnézni is felesleges a pilotot de rendes vagyok és szeretek úgy negatívan jelentkezni valamiről, hogy tudom miről van szó. Johnny miatt adtam volna esélyt a sorozat pilotjának, de így, hogy Lucy Liut válogatták be, most már csak azért nézek a pilotba, hogy utána elmondhassam, hogy mennyire rossz, mert ez az lesz. Már most megaszondom neked. Rehabon ismerkednek össze? Rehab bros? 110.gif Huh? Azt mondták, hogy X-Akták szerű sorozatot akarnak belőle csinálni, akárcsak a Torchwoodból. 110.gif Az első három részt mindenki nézni fogja, de mikor Scully jut majd eszükbe Lucyról ala Watson, nem fogják nézni, hidd csak el nekem. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Bessie
2012. május 12. 18:38 #60
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (ophely88 @ 2012.05.12. 18:02)
Az az alapelvem, hogy megnézem. Eddig minden remake pilotjukat megnéztem, ami érdekelt és utána mondtam, hogy nem jó bár az esetek 95%-ban ez magától értetendő  rohog.gif és megnézni is felesleges a pilotot de rendes vagyok és szeretek úgy negatívan jelentkezni valamiről, hogy tudom miről van szó. Johnny miatt adtam volna esélyt a sorozat pilotjának, de így, hogy Lucy Liut válogatták be, most már csak azért nézek a pilotba, hogy utána elmondhassam, hogy mennyire rossz, mert ez az lesz. Már most megaszondom neked. Rehabon ismerkednek össze? Rehab bros?  110.gif Huh? Azt mondták, hogy X-Akták szerű sorozatot akarnak belőle csinálni, akárcsak a Torchwoodból.  110.gif Az első három részt mindenki nézni fogja, de mikor Scully jut majd eszükbe Lucyról ala Watson, nem fogják nézni, hidd csak el nekem.  rolleyes.gif

Persze, hogy rossz lesz ez nem kérdés. Így meg pláne, hogy tudjuk, hogy az eredeti jogait nem kapták meg ezért próbálkoznak kreálni egy hasonlót. Elég szomorú, hogy ennyi kreativitás szorult beléjük. New York-i Sherlock a rehabon omg.gif Kész vicc az egész. Ezek után egyre jobban várom, hogy Benedict letudja a Star Trek 2-őt és elkezdjék forgatni a 3. évadot. smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok