Idézet (Cynthia @ 2012.05.12. 13:09)
Oh yeah, végre egy normális cikk
Egyébként jót derültem a tartalmon, vicces hogy például a Secret Circle-t kaszálják - ugyan nem néztem egy részt se belőle - de elvileg hiperszupcsi volt
Egyébként jót derültem a tartalmon, vicces hogy például a Secret Circle-t kaszálják - ugyan nem néztem egy részt se belőle - de elvileg hiperszupcsi volt
Ez úgy alapból minden népszerű és drága sorozat kaszálásakor felmerül bennem. Ha egyszer belefektetnek sok pénzt egy projektbe és promótálják rendesen, akkor miért törlik .. Ennek semmi értelme. Értem én, hogy minden a nézőkön múlik de már a vak is látja, hogy a krimi sorozatokon kívül szinte minden más műfaj rizikós. A Jóbarátok óta alig van értelmes sitcom, a drámákról meg ne is beszéljünk, mert itt volt nekik a jó Awake, FlashForward, Pan Am és egyik sem tetszett. Minek törik magukat, hogy újat alkossanak ha egyszer törlik? A terhes férfiak sorozatot kaszálják előbb utóbb, már most megmondom neked. Próbáljon az ember újat és egyedit alkotni ...
Nagy kicseszésnek tartom amúgy, hogy a sorozatok törlésekor csak az ottani nézők igényeinek megfelelően döntenek. Talán érdeklődni kellene, hogy a világ másik felében vagy más földrészeken volna-e érdeklődés a sorozat iránt. Elég nagy szívásnak tartom, hogy olyan emberek döntenek a kedvenc sorozatom sorsa felett, akiknek bármilyen vámpíros meg aszfaltvakaró nyomozós sorozat megfelel.

1 felhasználónak tetszik: