Idézet (rolleee @ 2012.05.12. 12:05)
én nem tudom milyen nézettségeket produkált a The Secret Circle vagy a Ringer de ezerszer jobbak mint amit a magyar tvn adnak és azokat mégsem szedik le.Szerintem az itteni tvk örülnének olyan nézettségnek minek pl a TSC produkált, persze a lélekszámot is beleértve, mert nem mindegy Amerika vagy egy olyan ország ahol sokkal kevesebben laknak
Röviden: hiányozni fog a fent említett két sorozat.
Ja és jó lett a cikk

Amerikában van mit a helyére tenni, nálunk nincs. Havonta, csatornánként kb 3-6 pilot készül, abból lehet válogatni bőven. Ez a nagy különbség.
Idézet (Bessie @ 2012.05.12. 12:10)
Gondoltam.

Nem minden cikket fordítanak le és másolják be ide.
Az Awake-et nem láttam, de tervben van. Az a baj, hogy a minőségi sorozatokat sokszor lesz@rják nagy ívben, hiába jó, a sok tini nem tudja élvezni, ergó nem lesz nézettség. Oké, aláírom, hogy van olyan sorozat amire ráfér a lekváros bukta, de a jókat miért törlik?
Aj, na mindegy. Várom már a DW következő évadát.
Off: pár napja átmentem mazochistába, letöltöttem egy DW videót, amint DT "meghal" és MS lesz belőle. Mai napig kegyetlen hatással van rám ez a jelenet. (Rátettem a telómra.

)
Az Awake nézős. Nagyszerű. Rég nem láttam ilyen minőségi fantasy dráma sorozatot amerikai tévén. Kivételes tehetségű színészekkel, Jason megerőltette magát amerikai akcentus téren is és semmi. Amihez ész kell és gondolkodni kell rajta, az nem felel meg nekik.
Egy sorozat amerikai tévén, végre, ami nem uncsi és nem vakargatnak benne aszfaltot, nincs benne helyes pasi (ez mondjuk egyénfüggő

) és jó csaj, a nap hőse nem menti meg álmai nőjét az epizódok végén, no happy end és nem kell nekik.
Mindegy, én -úgy ahogy- örülök az Awake kaszájának. Felfogni nem tudom de lelkem legmélyén örülök neki, mert a BBC-nél tavaly berendelték a Case Histories 2-ik évadját.

Az első évad óriási siker volt és a másodikból azért nem lett eddig semmi, mert Jasonnak lett az Awake. Most már Jason hátraarc öregem és tessék visszahúzni oda, ahol szeretnek, értékelik a munkád és kíváncsiak a sorozatára.