A tegnapi napon elkaszálták a Ringer, Secret Circle, Alcatraz, Awake című sorozatokat. Újabb évadot kap a Gossip Girl, terhes férfiakkal erősít az NBC a következő szezonra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagytakarítás az amerikai csatornáknál
2012. május 12. 11:38
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
juhúúúú Gossip Girl.... remélem, hogy Chuck és Blair összejönnek végül!
2012. május 12. 11:39
érdekes, meglepett hogy a ringert és a secret circlet is kaszálták. bár előbbi eléggé unalmas volt és ugyanazon a sémán készült,mint sok más sorzozat. a színészi játék sem volt a legjobb,és volt benne pár történeti baki is.
a hart of dixienek és a gg-nek örülök, bár várható volt hogy ők kapnak új évadot
a hart of dixienek és a gg-nek örülök, bár várható volt hogy ők kapnak új évadot
2012. május 12. 11:46
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Május 17.én fogják bejelenteni hivatalosan, hogy törölték e vagy nem a Secret Cicrle-t....
2012. május 12. 11:47
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szép volt ophely. Szépen összegyűjtötted.
Néhány sorozatról tudni lehetett, hogy nem lesz több évad. Az Alcatraz jól kezdett, és utána nagyon vesztett a nézettségből. Akárcsak a TSC.
A Ringert is sajnálom, mert jó sorozat volt. Sarah nagyot alakított benne, mint mindig. Nagy szívfájdalmam még a TSC elvesztése is.
u.i.: Secret Circle kaszája hivatalos. Elég sok helyen lehet olvasni.
Néhány sorozatról tudni lehetett, hogy nem lesz több évad. Az Alcatraz jól kezdett, és utána nagyon vesztett a nézettségből. Akárcsak a TSC.
A Ringert is sajnálom, mert jó sorozat volt. Sarah nagyot alakított benne, mint mindig. Nagy szívfájdalmam még a TSC elvesztése is.
2012. május 12. 11:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Demilena @ 2012.05.12. 11:42)
Nem volt meglepetés egyik sem.
Valahogyan sejtettem, hogy elkaszálják a Pan Am és az Awake sorozatokat. Szinte sejtettem.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. május 12. 11:55
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.05.12. 11:47)
Szép volt ophely. Szépen összegyűjtötted.
Köszönöm. Sok kis cikk összefoglalója lett. Én az elkaszált sorozatok közül csak az Awaket néztem de olvastam a hivatalos közlemények utáni hozzászólásokat, a Ringert és a Secret Circlet sokan bánják. Hiába, pár millió ember nem elég egy sorozat életben tartásához a nagyvíz másik oldalán. Érdemes volt a jó Awaket eltörölni és helyette egy újabb krimit választani meg a terhes férfiak sorozatot berendelni, miközben ők is, te is és én is tudom, hogy a szakszervezetek majd ebbe a sorozatba is belekötnek és addig piszkálják míg meg nem szünteti azt a csatorna.
Bessie
2012. május 12. 11:58
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Annyira sajnálom,hogy vége lett a Ringernek.
Nagyon szerettem azt a sorozatot,és ahogy abbahagyták..olyan jó lett volna,ha folytatják.
A The Secret Circle-t is sajnálom.
Nagyon szerettem azt a sorozatot,és ahogy abbahagyták..olyan jó lett volna,ha folytatják.
A The Secret Circle-t is sajnálom.
2012. május 12. 12:05
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
én nem tudom milyen nézettségeket produkált a The Secret Circle vagy a Ringer de ezerszer jobbak mint amit a magyar tvn adnak és azokat mégsem szedik le.Szerintem az itteni tvk örülnének olyan nézettségnek minek pl a TSC produkált, persze a lélekszámot is beleértve, mert nem mindegy Amerika vagy egy olyan ország ahol sokkal kevesebben laknak
Röviden: hiányozni fog a fent említett két sorozat.
Ja és jó lett a cikk
Ja és jó lett a cikk
2012. május 12. 12:10
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.12. 11:55)
Köszönöm. Sok kis cikk összefoglalója lett. Én az elkaszált sorozatok közül csak az Awaket néztem de olvastam a hivatalos közlemények utáni hozzászólásokat, a Ringert és a Secret Circlet sokan bánják. Hiába, pár millió ember nem elég egy sorozat életben tartásához a nagyvíz másik oldalán. Érdemes volt a jó Awaket eltörölni és helyette egy újabb krimit választani meg a terhes férfiak sorozatot berendelni, miközben ők is, te is és én is tudom, hogy a szakszervezetek majd ebbe a sorozatba is belekötnek és addig piszkálják míg meg nem szünteti azt a csatorna.
Érdemes volt elkaszálni Sarah sorozatát hogy utána Szépség és a Szörnyeteg legyen TV-n .. 
Gondoltam.
Az Awake-et nem láttam, de tervben van. Az a baj, hogy a minőségi sorozatokat sokszor lesz@rják nagy ívben, hiába jó, a sok tini nem tudja élvezni, ergó nem lesz nézettség. Oké, aláírom, hogy van olyan sorozat amire ráfér a lekváros bukta, de a jókat miért törlik?
Aj, na mindegy. Várom már a DW következő évadát.
Off: pár napja átmentem mazochistába, letöltöttem egy DW videót, amint DT "meghal" és MS lesz belőle. Mai napig kegyetlen hatással van rám ez a jelenet. (Rátettem a telómra.
ophely88
2012. május 12. 12:12
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (rolleee @ 2012.05.12. 12:05)
én nem tudom milyen nézettségeket produkált a The Secret Circle vagy a Ringer de ezerszer jobbak mint amit a magyar tvn adnak és azokat mégsem szedik le.Szerintem az itteni tvk örülnének olyan nézettségnek minek pl a TSC produkált, persze a lélekszámot is beleértve, mert nem mindegy Amerika vagy egy olyan ország ahol sokkal kevesebben laknak
Ja és jó lett a cikk
Ja és jó lett a cikk
Pont pár napja olvastam a TSC nézettségéről.
Első részt több, mint 3 millióan nézték, de ez a szám részről részre csökkent. 21-es részt jó ha 1 millióan nézték.
ophely88
2012. május 12. 12:13
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
A Secret Circle-t én is nagyon sajnálom. Igaz, hogy nem volt nagy durranás, de szerintem még egy évadot megérdemelt volna, hogy megmutathassák mennyi van még a sorozatban. De hát ez van, sajnos nem lehet mit tenni
.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.