A tegnapi napon elkaszálták a Ringer, Secret Circle, Alcatraz, Awake című sorozatokat. Újabb évadot kap a Gossip Girl, terhes férfiakkal erősít az NBC a következő szezonra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagytakarítás az amerikai csatornáknál
2012. május 12. 11:38
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
juhúúúú Gossip Girl.... remélem, hogy Chuck és Blair összejönnek végül!
2012. május 12. 11:39
érdekes, meglepett hogy a ringert és a secret circlet is kaszálták. bár előbbi eléggé unalmas volt és ugyanazon a sémán készült,mint sok más sorzozat. a színészi játék sem volt a legjobb,és volt benne pár történeti baki is.
a hart of dixienek és a gg-nek örülök, bár várható volt hogy ők kapnak új évadot
a hart of dixienek és a gg-nek örülök, bár várható volt hogy ők kapnak új évadot
2012. május 12. 11:46
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Május 17.én fogják bejelenteni hivatalosan, hogy törölték e vagy nem a Secret Cicrle-t....
2012. május 12. 11:47
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szép volt ophely. Szépen összegyűjtötted.
Néhány sorozatról tudni lehetett, hogy nem lesz több évad. Az Alcatraz jól kezdett, és utána nagyon vesztett a nézettségből. Akárcsak a TSC.
A Ringert is sajnálom, mert jó sorozat volt. Sarah nagyot alakított benne, mint mindig. Nagy szívfájdalmam még a TSC elvesztése is.
u.i.: Secret Circle kaszája hivatalos. Elég sok helyen lehet olvasni.
Néhány sorozatról tudni lehetett, hogy nem lesz több évad. Az Alcatraz jól kezdett, és utána nagyon vesztett a nézettségből. Akárcsak a TSC.
A Ringert is sajnálom, mert jó sorozat volt. Sarah nagyot alakított benne, mint mindig. Nagy szívfájdalmam még a TSC elvesztése is.
2012. május 12. 11:47
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Demilena @ 2012.05.12. 11:42)
Nem volt meglepetés egyik sem.
Valahogyan sejtettem, hogy elkaszálják a Pan Am és az Awake sorozatokat. Szinte sejtettem.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. május 12. 11:55
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.05.12. 11:47)
Szép volt ophely. Szépen összegyűjtötted.
Köszönöm. Sok kis cikk összefoglalója lett. Én az elkaszált sorozatok közül csak az Awaket néztem de olvastam a hivatalos közlemények utáni hozzászólásokat, a Ringert és a Secret Circlet sokan bánják. Hiába, pár millió ember nem elég egy sorozat életben tartásához a nagyvíz másik oldalán. Érdemes volt a jó Awaket eltörölni és helyette egy újabb krimit választani meg a terhes férfiak sorozatot berendelni, miközben ők is, te is és én is tudom, hogy a szakszervezetek majd ebbe a sorozatba is belekötnek és addig piszkálják míg meg nem szünteti azt a csatorna.
Bessie
2012. május 12. 11:58
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Annyira sajnálom,hogy vége lett a Ringernek.
Nagyon szerettem azt a sorozatot,és ahogy abbahagyták..olyan jó lett volna,ha folytatják.
A The Secret Circle-t is sajnálom.
Nagyon szerettem azt a sorozatot,és ahogy abbahagyták..olyan jó lett volna,ha folytatják.
A The Secret Circle-t is sajnálom.
2012. május 12. 12:05
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
én nem tudom milyen nézettségeket produkált a The Secret Circle vagy a Ringer de ezerszer jobbak mint amit a magyar tvn adnak és azokat mégsem szedik le.Szerintem az itteni tvk örülnének olyan nézettségnek minek pl a TSC produkált, persze a lélekszámot is beleértve, mert nem mindegy Amerika vagy egy olyan ország ahol sokkal kevesebben laknak
Röviden: hiányozni fog a fent említett két sorozat.
Ja és jó lett a cikk
Ja és jó lett a cikk
2012. május 12. 12:10
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.05.12. 11:55)
Köszönöm. Sok kis cikk összefoglalója lett. Én az elkaszált sorozatok közül csak az Awaket néztem de olvastam a hivatalos közlemények utáni hozzászólásokat, a Ringert és a Secret Circlet sokan bánják. Hiába, pár millió ember nem elég egy sorozat életben tartásához a nagyvíz másik oldalán. Érdemes volt a jó Awaket eltörölni és helyette egy újabb krimit választani meg a terhes férfiak sorozatot berendelni, miközben ők is, te is és én is tudom, hogy a szakszervezetek majd ebbe a sorozatba is belekötnek és addig piszkálják míg meg nem szünteti azt a csatorna.
Érdemes volt elkaszálni Sarah sorozatát hogy utána Szépség és a Szörnyeteg legyen TV-n .. 
Gondoltam.
Az Awake-et nem láttam, de tervben van. Az a baj, hogy a minőségi sorozatokat sokszor lesz@rják nagy ívben, hiába jó, a sok tini nem tudja élvezni, ergó nem lesz nézettség. Oké, aláírom, hogy van olyan sorozat amire ráfér a lekváros bukta, de a jókat miért törlik?
Aj, na mindegy. Várom már a DW következő évadát.
Off: pár napja átmentem mazochistába, letöltöttem egy DW videót, amint DT "meghal" és MS lesz belőle. Mai napig kegyetlen hatással van rám ez a jelenet. (Rátettem a telómra.
ophely88
2012. május 12. 12:12
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (rolleee @ 2012.05.12. 12:05)
én nem tudom milyen nézettségeket produkált a The Secret Circle vagy a Ringer de ezerszer jobbak mint amit a magyar tvn adnak és azokat mégsem szedik le.Szerintem az itteni tvk örülnének olyan nézettségnek minek pl a TSC produkált, persze a lélekszámot is beleértve, mert nem mindegy Amerika vagy egy olyan ország ahol sokkal kevesebben laknak
Ja és jó lett a cikk
Ja és jó lett a cikk
Pont pár napja olvastam a TSC nézettségéről.
Első részt több, mint 3 millióan nézték, de ez a szám részről részre csökkent. 21-es részt jó ha 1 millióan nézték.
ophely88
2012. május 12. 12:13
|
|
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline
|
A Secret Circle-t én is nagyon sajnálom. Igaz, hogy nem volt nagy durranás, de szerintem még egy évadot megérdemelt volna, hogy megmutathassák mennyi van még a sorozatban. De hát ez van, sajnos nem lehet mit tenni
.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.