A TMZ értesülései szerint a nemrégiben elhunyt Whitney Houston családja egy realityműsort kap a tévében, noha a híroldal online szavazói szerint még túl korai ez a lépés a család részéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Whitney Houston családjának valóságshow-ja lesz
2012. május 12. 08:40
2012. május 12. 08:48
szerintem ez nagyon gáz.....először eladják a halott fotóit(a család egyik"jó"barátja)most meg realityt indítanak?! hihetetlen...minden csak a pénzről szól!én tuti nem lennék képes erre....méghogy gyógyír?ja ne is haragúdjon senki,a pénz persze hogy jót tesz majd a szomorú lelküknek....még amy családja azt sem akarta hogy filmet készítsenek a lányuk életéből,meg a ruha kollekción is kiakadtak,addig a houston familia valahol ebből hattalmas üzletet csinál.....szánalom! elnézést ha valakinek más a véleménye,de én ezen nagyon kiakadtam mert imádom,tisztelem whitney-t,és szerintem nagyon nem ezt érdemli!
2012. május 12. 09:21
nekem ez már majdnem kegyeletsértés kategória. alig pár hónapja történt a tragédia, nem értem miért kell bolygatni a Houston nevet. oké,értem, sokat ér és most még jobban figyelnek rá az emberek,de szerintem gusztustalan valakinek a hírnevével úgy visszaélni,hogy az illető elhunyt.
2012. május 12. 09:40
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Miért nem lehet már békében nyugodni szegényt?!
2012. május 12. 09:45
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Ezt miért kell????
ha annyira szerették, mint ahogyan állítják, akkor hagyják békén nyugodni és nem bolygatják a dolgokat! ennyire szükségük van a pénzre?! érdekes mikor még élt Whit, én nem igazán hallottam a szerető családjáról, hogy segíteni próbálnának neki! Mióta meghalt, csak a családjáról lehet hallani, hogy mennyire szerették stb.. Jó Bobbi biztos nagyon szerette, de eléggé csalódtam benne is ezek után... elég nagy képmutatás és sértés az, amit most akarnak
2012. május 12. 10:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez azért eléggé fura.... hiszen nem rég halt meg most meg valóságshowt akarnak csinálni.... mondjuk ez a család döntése ha ez nekik jó akkor csak csinálják....! de én biztos,hogy nem csinálnám...
2012. május 12. 11:00
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
kicsit fura:)IA Houston család krónikái???????????????? mi ez?TÖRTÉNELEM?
2012. május 12. 11:03
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
remélem nem Győzike show feelingje lesz
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: