A valóvilág-szereplőt, Sehit már a villalét előtt is érdekelte a DJ-s szakma, de csak most sikerült megvalósítani a tervét. Kellemes csalódás érte a rajongóit, mikor felfedte céljait.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Sehi lemezlovassá avanzsálódott
2012. május 12. 08:58
Topless dj esetleg?
Szegénykémből sok észt nem nézek ki.
Egyébként az ilyen playmatek és cicababák mind a lehető legkevesebb ruhában "szórakoztatják a közönséget", azért van akkora sikerük, nem azért mert olyan hiperszuperjó zenét csinálnak.
Egyébként az ilyen playmatek és cicababák mind a lehető legkevesebb ruhában "szórakoztatják a közönséget", azért van akkora sikerük, nem azért mert olyan hiperszuperjó zenét csinálnak.
2012. május 12. 09:02
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
aha, de jó, Sehi, hogy van photoshop, nemigaz? Máskülönben rád se néznének... szépen megszerkeztett képek, csak éppen semmi közük a valósághoz... dj, persze... na neeeee......
2012. május 12. 09:05
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
nem is értem hogy a celebek egyáltalán minek kezdenek bele ilyesmibe. ha a zenéje nem lesz hallgathatatlan, akkor sem lesz soha az életben egy elismert DJ, mert fél éven át látta az ország hogy egy primitív cafka, semmi más. ami a "koncerteket" (röhögőgörcs kap ha ezt leírom, bocsi
) illeti, biztos hogy a közönség nem a zenéjéért fog elmenni, mert mindig csak a kis buta vv-s lányt fogják benne látni. ez olyan mint a Disney-sek skatulyája: bármennyire próbálkoznak, csak hosszú évekkel utána tudnak belőle igazán kitörni, esetleg azután sem.
2012. május 12. 09:09
Lehet, hogy hallgatható 'zenét' csinál, de őt az ország egy buta, szőke csajnak ismerte meg, és a 'VV Seherezádé' nevet sose fogja magáról levakarni.
2012. május 12. 09:13
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A normális munka már büdös?
Hát persze, ő már sztár, neki a médiában kell maradnia, mert különben jaj, szegény csóringer lesz nevetséges fizetésért és a kutyát sem érdekli majd...
Tulajdonképpen tőlem lehet DJ belőle, nem különösebben izgat, mert eddig se ismertem ezeket a "nagy művészeket" és ezután sem leszek rájuk kíváncsi...
Tulajdonképpen tőlem lehet DJ belőle, nem különösebben izgat, mert eddig se ismertem ezeket a "nagy művészeket" és ezután sem leszek rájuk kíváncsi...
2012. május 12. 09:23
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
tök jó a képen a szemfestéke
2012. május 12. 09:35
NEEEEEE CSAK EZT NEE. ekkkkkora szánalom hogy azzal próbál híres maradni, hogy voksán virágosat játszik... háááát ezthittem nincs lejjeb....
2012. május 12. 09:41
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
de jó a felső kép..
D
és hogy a cikkhez hozzászóljak.:szerintem ez hülyeség..
és hogy a cikkhez hozzászóljak.:szerintem ez hülyeség..
2012. május 12. 09:49
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Szinte már vártam egy ilyen hírt komolyan mondom röhejes. Minden VV-s szinte Attilán és Petin kívül elő állt valami hasonlóval.
Kijönnek és gondolnak egyet, na én most énekes lesz, én modell, ez meg DJ.xd
Kijönnek és gondolnak egyet, na én most énekes lesz, én modell, ez meg DJ.xd
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: