Én szerintem Szakos Andreának kéne megnyernie! Aztán következne Atilla és végül Gigi! 15 éves hihetetlen hangú énekesnőt én is Magyarország legnagyobb tehetségének tartom, de szerintem Szakos jobb már csak azért is mert ő egy nő a Gigi pedig egy gyerek!
Farkas-Jenser Balázs csúszott le a dobogóról
2012. május 12. 21:21
A tegnapi döntő szerintem az eddigi legjobb volt!
Megmutatták a zsűritagok hogy ogenis ott a helyük abban a bizonyos székben!! Most vagyok a legboldogabb, mert megint eltudom mondani, hogy ilyen pillanat soha nem volt még az x-factorban és nem is lesz! Örökre megasztár rajongó leszek, ha én leszek már az egyedüli is!!
Én összességében egyetértek a döntéssel mert Balázs bár nagyon tehetséges és nagyon fáj érte a szívem Atilla jobb! Szabadabb! Balázs soha nem tud majd úgy elszabadulni mint a többi versenyző és azt a rajongókkal együtt én is nagyon sajnálom! Atilla nagyon nagyot teljesített tegnap! Főleg Bocsival! Ma körülbelül ezerszer hallgattam meg!
Én szerintem Szakos Andreának kéne megnyernie! Aztán következne Atilla és végül Gigi! 15 éves hihetetlen hangú énekesnőt én is Magyarország legnagyobb tehetségének tartom, de szerintem Szakos jobb már csak azért is mert ő egy nő a Gigi pedig egy gyerek!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. május 12. 22:10
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Nataural. @ 2012.05.12. 21:21)
A tegnapi döntő szerintem az eddigi legjobb volt!
Megmutatták a zsűritagok hogy ogenis ott a helyük abban a bizonyos székben!! Most vagyok a legboldogabb, mert megint eltudom mondani, hogy ilyen pillanat soha nem volt még az x-factorban és nem is lesz! Örökre megasztár rajongó leszek, ha én leszek már az egyedüli is!!
Én összességében egyetértek a döntéssel mert Balázs bár nagyon tehetséges és nagyon fáj érte a szívem Atilla jobb! Szabadabb! Balázs soha nem tud majd úgy elszabadulni mint a többi versenyző és azt a rajongókkal együtt én is nagyon sajnálom! Atilla nagyon nagyot teljesített tegnap! Főleg Bocsival! Ma körülbelül ezerszer hallgattam meg!
Bár én jobban szeretem az X-faktort.De el kell ismernem,hogy a Megasztárban általában igazságosabb döntések születnek.És a Megasztárban tényleg olyanok jutottak a TOP3-ba,akik kivétel nélkül megérdemelték.
janet7
2012. május 13. 09:26
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (justcreatesomething @ 2012.05.12. 09:25)
sajnálom hogy ő esett ki, talán attila nekem olyan,mint anno király l norbi ..
gigi fogja megnyerni,ez nem is kérdés.
gigi fogja megnyerni,ez nem is kérdés.
Ne haragudj,de ebben nincs igazad.Király L.Norbinak az égvilágon semmi hangja nincs,csak ordibált meg nyekergett.Annak köszönhette,hogy annó döntős lett,hogy ökörködött a színpadon,és ez elvitte azt,hogy semmi hangja;és miatta estek ki a jobbak (Wolf Kati,Janicsák Veca).Attilának viszont igenis van hangja.Balázst én is sajnálom,de Attila megérdemelten a van a TOP3-ban,nemúgy,mint Norbika.Attilát szeretem,viszont Király L.Noritól falnak megyek.
janet7
2012. május 13. 09:40
örülök, hogy ő esett ki. Attilát valamiért jobban szeretem..
2012. május 13. 10:15
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
Szánalmasak a mai tehetségkutatók.Igazából,amikor Vastag Csaba megnyerte annó az X-faktort Jakicsák Vecával és Takács Nikolassal szemben,én megfogadtam,hogy soha többé nem nézek tehetségkutatót,de miután a 2. X-faktort megnyerte Kocsis Tibi,elkezdtem reménykedni,hogy mégis számít még a tehetség.De pénteki Megasztárban végérvényesen meggyőződtem arról,hogy egyáltalán nem a tehetségre meg az egész,hanem arra,hogy ki mennyire sztáralkat.Jó,lehet,hogy Attila inkább sztáralkat,mint Balázs.De Balázsnak sokkal jobb hangja van,ez egyértelmű.B*us, a mostani Megasztárból még Tóth Verát is kiraknák,mert nem sztáralkat.
De amúgy az idei Megasztárban az X-faktort koppintják:Gigivel ugyanazt csinálják,mint Muri Enikővel.Talán Attila pedig=Király L.Norbi,Baricz Gergő:kritikán aluli hang,de eladható,ezért nyomják,és kiejtik miattuk a tehetségesebbeket.
De amúgy az idei Megasztárban az X-faktort koppintják:Gigivel ugyanazt csinálják,mint Muri Enikővel.Talán Attila pedig=Király L.Norbi,Baricz Gergő:kritikán aluli hang,de eladható,ezért nyomják,és kiejtik miattuk a tehetségesebbeket.
2012. május 13. 10:21
Lehet h jó hangja volt, de vki már naon ki akarta ejteni, mert egy csomóan estek ki amiatt, h kettőjük közül mindig Balázst mentette meg a zsűri. Most viszont h kiesett, valószínűleg megin egy roma nyeri meg a megasztárt, mer Giginek jó hangja van.
2012. május 13. 11:50
|
|
rihanna_lola_4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 2 Azonosító: 174020 offline
|
Idézet (rihanna_lola_4ever @ 2012.05.13. 10:15)
Szánalmasak a mai tehetségkutatók.Igazából,amikor Vastag Csaba megnyerte annó az X-faktort Jakicsák Vecával és Takács Nikolassal szemben,én megfogadtam,hogy soha többé nem nézek tehetségkutatót,de miután a 2. X-faktort megnyerte Kocsis Tibi,elkezdtem reménykedni,hogy mégis számít még a tehetség.De pénteki Megasztárban végérvényesen meggyőződtem arról,hogy egyáltalán nem a tehetségre meg az egész,hanem arra,hogy ki mennyire sztáralkat.Jó,lehet,hogy Attila inkább sztáralkat,mint Balázs.De Balázsnak sokkal jobb hangja van,ez egyértelmű.B*us, a mostani Megasztárból még Tóth Verát is kiraknák,mert nem sztáralkat.
bocsi elírtam:Janicsák Veca
2012. május 13. 11:59
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nem értem, szerintem Balázs sokkal tehetségesebb...
2012. május 13. 13:10
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ez meg, hogy a francba történhetett?! Balázs és Gigi a legtehetségesebbek ebben a szériában! Ez az Attila nem tudom, hogy mit keres még itt, mert semmi hangja nincs! Ordítozni és sikítozni mindenki tud! Olyan erőltetett amit csinál, ez NEM éneklés! Sajnálom, hogy a közönség dönt a versenyzők sorsáról, mert így soha nem tudnak érvényesülni az igazi tehetségek! -.-
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.