Farkas-Jenser Balázs csúszott le a dobogóról
2012. május 12. 16:44
Hát a Talán gyerek, ő biza nem nyitja ki a száját rendesen, nem formálja a szavakat, vonyít erőtlen hanggal és még azt is hamisan. Felőlem Atika lehet akármekkora átütő személyiség, megnyerő stílussal, de amíg a fentebb írtakat nem tudja orvosolni addig nálam sehol nincs. Sorryka de bántja a fülemet az amit csinál, sokszor azon kapom magam, hogy oops már le is némítottam a készüléket.
Balázska drága nagymamák kedvence, meg talán a tinilányoké is (bár ezt nem hiszem, mert akkor nem rezgett volna nála a lécc 3-4 adáson keresztül) pedig szintén nem egy nagy durranás, de Atikánál egyértelműen jobb.
2012. május 12. 16:49
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Jajj drágáim, hát persze, hogy hülyeség kijelenteni, hogy az év férfi hangja, bárki nyerné el ezt a címet, hülyeség lenne, mivel lehet, hogy az év férfi hangját nem is ismeri senki, mert nem megy el egy ilyen műsorba produkálni magát, így nem is tudunk róla. Nem jelenthetjük ki, hogy xy az év férfi hangja, mert nem ismerjük az összes férfi hangot. Szóval ez nem olyan nagy felfedezés ám, mint ahogy gondoljátok.
Egyébként nem tudom, miért kell pattogni ennyire, ez csak egy tehetségkutató verseny, úgysem ezen múlik, hogy kinek mi lesz utána a karrierjével, és mivel egyesek úgyis azzal próbálják hitelesebbé tenni a véleményüket, hogy lebénázzák a verseny, és azt mondják, hogy semmit nem ér, igazságtalan, blabla, akkor ugyebár nem kéne érdekelnie őket a végeredmény.
Egyébként nem tudom, miért kell pattogni ennyire, ez csak egy tehetségkutató verseny, úgysem ezen múlik, hogy kinek mi lesz utána a karrierjével, és mivel egyesek úgyis azzal próbálják hitelesebbé tenni a véleményüket, hogy lebénázzák a verseny, és azt mondják, hogy semmit nem ér, igazságtalan, blabla, akkor ugyebár nem kéne érdekelnie őket a végeredmény.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. május 12. 17:01
Nekem ő volt a kedvencem a fiúk közül kár, hogy kiesett, most már csak a két lánynak szurkolok.
2012. május 12. 17:21
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Sajnálom a Balázst, de Attilának is jó hangja van. Tény, van hova fejlődnie Attilának hangban, de attól még ő is tehetséges, Balázs hangilag fejlettebb, ez is tény. Szerintem balázs is helyes fiú,nem értem ő miért nem sztáralkat, ő se csúnyafiú, jól néz ki. Mindenesetre sajnáltam volna, akárki esik is ki. Én birtam ebből a szériából mindenkit valamiért, kit a hangjáért, kit a személyiségéért. Hajrá Gigi!!! Neki kéne nyernie, mert a hangja mellett nem beképzelt, hanem egy normális csaj. Ez a lány megállná a helyét Amerikában is, drukkolok neki, mert fantasztikus,neki kell nyernie!!!
2012. május 12. 17:48
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
Attilaaaaaaaaaa <3
2012. május 12. 18:57
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Bírtam Őt is, ahogy ebben az évben szinte(!) mindenkit a Megasztárból, de szerintem most neki kellett kiesnie.
Attilának szurkolok, és szerintem van is rá esélye, hogy nyerjen, de a lányok is nagyon erősek.
Attilának szurkolok, és szerintem van is rá esélye, hogy nyerjen, de a lányok is nagyon erősek.
janet7
2012. május 12. 19:06
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (Fanni0325 @ 2012.05.12. 16:32)
Oké lehet, hogy az Attila jól néz ki, de hangja nincs csak rikácsol. [...]
Igen, jól néz ki. Viszont én NEM emiatt szeretem, hanem mert szerintem nagyon jó hangja van. Lehet, hogy neked nem tetszik, viszont többeknek igen (ezt bizonyítja, hogy ő került be a top 3-ba..)
Balázst is nagyon szerettem, ő volt a harmadik kedvencem, de ha nem is szeretném sem írnék róla olyan feltételezéseket, hogy nincs hangja|rikácsol|vonyít|nem tud énekelni|ki sem nyitja a száját rendesen|stb., mert ha eddig eljutott, akkor nagyon valószínű, hogy jól énekel, ahogy Ati is.
janet7
2012. május 12. 19:22
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem Ő a kedvencem ,de sajnálom, hogy kiesett. Szerintem nagyon jó hangja van.
2012. május 12. 19:23
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Szakos Andinak kellett volna kiesnie!!
2012. május 12. 20:13
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
szerintem is Attilának kellett továbbjutnia.
2012. május 12. 20:33
|
|
lisyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 157684 offline
|
Szerintem, aki itt van a top 4-ben az mind NAGYON jól énekel. Lehet, hogy Balázs képzettebb zeneileg és persze nagyon jó hangszíne van, DE Ati valóban sokkal jobban sztáralkat, nameg eddig a Megasztárba főleg pop énekesek jelentkeztek, szóval én egyéniségnek tartom Attilát. Van hova fejlődnie, ez tény, de be kell látni a verseny alatt nagyon-nagyon sokat fejlődött, úgyhogy iszonyat nagy gratula neki! Néha hamis a hang és ezzel nincs semmi baj, hiszen ezt meg lehet tanulni.. Egy hét alatt is nagyon sokat lehet előrelépni az énektanár segítségével a Megasztárban....! Erre viszont Balázsnak nincs már szüksége, ő már most mehet koncertezni! És még annyit, hogy Balázsnak tucathangja van, ez szerintem a legfőbb ok, amiért Ati maradt. Atinak a hangja és a stílusa nem megszokott és én talán pont ezért bírom... Szóval én egyetértek a döntéssel. Gyerünk Ati húzz bele! És Balázsnak meg sok sikert a későbbi karrierhez! A lányokról annyit, hogy Gigi nagyon tehetséges, szerintem a nézők többsége is előre látja, hogy ő nyeri, még sose volt ilyen biztos. Lehet, hogy néha kicsit elkiabálja a dalokat, de mindig van hova fejlődni! Andi is jó volt, kicsit orros volt, de még mindig az előbb említettet gondolom ezzel kapcsolatban is. Mondjuk én őszintén elmondom, a fináléban inkább egy Gigi-Ati párbajt néznék meg szívesebben.
janet7
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.