Starity

Farkas-Jenser Balázs csúszott le a dobogóról

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 12. 14:27 #81
- törölt felhasználó -    
hülyék ezek! egy ilyen jó hangú embert kell kidobni???? nem normálisak... ohmy.gif felvagyokháborodva!!!
2012. május 12. 14:28 #82
- törölt felhasználó -    
Hát, meg kell mondjam, eléggé kiakadtam, mikor a Mester Attila nevét mondta ki és nem Balázsét, szinte biztos voltam benne, hogy az a bothangú szépfiú esik ki végre. Fogalmam sincs, hogy még mindig mit keres ott, de hogy korántsem érdemelte ki a dobogós helyet annyira mint Balázs, az hétszentség.
1 felhasználónak tetszik: VampireBella
2012. május 12. 14:31 #83
mariana1998
mariana1998
visszatérő vendég

Státusz"Az az igazán bátor, aki meri követni az igaz álmait!"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 303
Csatolások: 0
Azonosító: 133064
Ez nem volt igazság! Felháborító hogy az az őnsajnáltató paraszt k*rva még mindig bent !Csak sajnáltatja magát az a h*lye r*banc !!Nagyon remélem hogy nem nyeri meg !!!! Essen már ki !!!
Hajrá Ati és Gigi!!! ♥
Jobbak vagytok mint az az önsajnálató liba!!!!
2012. május 12. 14:39 #84
- törölt felhasználó -    
na..itt bizonyosodott be, hogy mekkora egy fertő a média világa és egyáltalán a mainstream vonal, ezért nem nézek soha többet ilyen kis celebcsináló hazug műsorokat, amik csak a pénzt szedik be. komolyna mondom felháborít ez az igazságtalanság, én szeretem a Talán Atit, de nem vagyok egy kis liba rajongó, épp ezért látom azt, hogy egyáltalán nem érdemli meg az év férfi hangja címet, egyéniség? igen! jól néz ki? igen! sztáralkat? igen! DE könyörgöm....!!!! hangja és zenei tehetsége NINCS...van egy sajátos rockerhangja meg tud sikoltozni, de a hang, az a Balázsnál kezdődik, erre tessék... azért mert sztáralkat stb. ő lesz az év férfihangja??? legyen ő az év sztáralkat jeöljte (ha lenne ilyen...) vagy bánom is én, de ez...... eddig se tartottam sokra a megát és társait de ezekután egy fabadték nem érnek a szemembe, mert mind egy NAGY HAZUGSÁG, itt a háttérben minden csak a kapcsolatokról és a pénzről szól, háááát persze mert az atinak volt,ár egy együttese, amivel semmit nem ért, de mégis ott motoszkált azért hátul a sztárvilágban..még ha nagyon hátul is de ott volt, és itt csak ez számít, szégyen! én mondom
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2012. május 12. 14:43 #85
- törölt felhasználó -    
nameg ha kikerül innen a megsztárból, bármelyik is, mi lesz belőlük? ideig-óráig majd mutatják őket a tvben meg cikkeznek róluk a hot, blikk és társaik..meg a kis tinimagazinok, átszablyá a stílusukat, megmondják nekik, h mit csináljanak, belesznek skatulyázva, kiadnak pár x kategóriás bűnrossz, kritikán aluli videoklippet és mehetnek a süllyesztőbe a többi megcsinált kis sztárocska, celebecske közé... gartulálok nagy életút! wink.gif ezért van annak esze, aki nem jelentkezik ilyen "tehetségkutatókba" hanem önerejéből próbál befutni... csak magyarországon sajnos az ilyesmit nem díjazzák.. ez értelmes, színvonalas zenekarok levannak ejtve, vagypedig csak azok hallgatják akik szintén értelmesek...de ha belegondolok lehet, h jobb is
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2012. május 12. 14:52 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.05.12. 13:55)
Lehet, hogy Balázs képzettebb zeneileg, hangszeren játszik, meg a többi sznob duma, de unalmas, szürke és egyhangú. Nincs személyisége. Akármilyen jó hangja van, ahhoz nem elég jó, hogy lekösse az embert, mert emellett a személyisége elhalványul. Tizenkettő egy tucat mind zeneileg, mind stílusilag. Zeneileg lehet fejlődni, ha megvan az alap tehetsége (ami Attilának megvan, persze tudom, hogyha valaki jól néz ki, akkor az támadási felület azoknak, akik utálják, plusz a "-miért szereted? -mert jól néz ki." lánykák sem segítenek ezen, meg Mester hülyén megfogalmazott véleménye sem, de ha valaki nem beszűkült látókörű, az nem jön ezekkel), Attilának még bőven van ideje fejlődni zeneileg, bármi. DE ő az, akinek olyan személyisége és stílusa van, ami az énekléssel ellentétben nem fejleszthető, és a hangszeren való játékkal ellentétben nem tanulható. Ő az, aki egy olyan zenei stílust képvisel, amit azért valljuk meg, baromira nem látunk tehetségkutatókban, és nem Balázs. Ő az, akinek a hangját felismerné az ember bármikor, mert olyan jellegzetes. Túl kéne lépni az unalmas "csak a tinilányok miatt jutsz tovább" dumákon, és körül nézni, mert igen, van olyan, aki csak a kinézete miatt szavaz rá, mindenkinél van olyan, DE ez nem azt jelenti, hogy csak olyanok vannak. Azért mondom, hogy körül kéne nézni, mert rengeteg olyan embert tudok, akinek ő a kedvence, miközben felnőtt ember, és meg sem fordul a fejében (hála istennek), hogy jujj de cuki. Az, hogy néha csúszkál a hang, olyan szinten nem lényeges, hogy azt el nem lehet mondani. Itt olyanokat keresnek, akik utána többet fognak tudni kezdeni a dologgal, minthogy csinálnak 3 nyálas dalt, és bemennek a Vivához jópofizni. Személyiség kell, egyedi stílus, amiből sok mindent ki lehet hozni. Szerintem ti is tudjátok, hogy nem egy olyan ember vált legendává (és itt most nem a mai mainstream popsz-rokra gondolok), akinek azért olyan baromi hibátlan hangja nem volt, viszont különleges volt, ő maga, a hangja, a stílusa, az egész zenei világa. A rockban meg különben sem az számít, hogy énekelj minden hiba nélkül, tökéletesen, hanem hogy átjöjjön, mit akarsz mondani, dobd el a szabályokat, őrülj meg és jegyezzenek meg az emberek. Ezen kéne gondolkodni, amikor a "tökéletes hang" de unalmas jelenség vs. különleges, fejleszthető hang és átütő személyiség, stílus vitákra kerül sor. smileeee.gif) Az a zenei stílus meg, amit Attila képvisel, szerintem megegyezhetünk, hogy nem a tinilányok körében népszerű. Aki meg amiatt szidja, hogy vinnyog, nyávog, ordít, vagy miket szoktatok még, az elég sok legendás rockénekest leszarozhatna ugyanezen az alapon. wink.gif Nektek az kéne, hogy legyen 3 Gigi hangú ember? Vagy tökmindegy, de egyforma hangúak? Arra értem, mikor azt mondjátok, hogy Attila elmarad a többiek mögött. Vagy esetleg legyen 3 különböző egyéniség, különböző hanggal és zenei stílussal? ESETLEG? 110.gif 
Nem azt mondom, mert általában tényleg nem szokott igazságos döntés születni, és tényleg az eladhatóságra mennek, de itt szerintem ez abszolút jogos döntés volt, amiatt, amiket leírtam. Egyébként annyira bírom, amikor TINILÁNYOK, akik Balázs a kinézetéért is szeretik (nem kell tagadni, mert röhej), szidják a TINILÁNYOKAT, hogy biztos csak Attila kinézete miatt szavaznak. Ez cuki _nevet.gif
Egyébként a drága sznob, unikum "hozzáértő" véleményt nyilvánítók vajon észrevették, hogy anno a Beatlesért és Elvisért is "szinte csak" tinilányok rajongtak? beer.gif
Ezektől a gengszterfilmes összeesküvés elméletektől meg röhögnöm kell. rohog.gif

Lehet hogy Attilának van stílusa, de szerinted mit ér a stílus a stúdióban? Semmit. Persze, nagyon fontos hogy milyen benyomást tesz az emberekre élőben is, de az albumát meg nem fogják venni, mert nem jó a hangja. rolleyes.gif Ha becsukom a szemem, és nem nézem az előadást, kiráz a hideg, annyira szörnyű. Nem különleges a hangja, hanem egyszerűen csak hamis. rohog.gif Persze, lehet javítani az ő a hangját, de akkor miből gondolod, hogy Balázs nem tudná legyőzni a félénkségét? És a stílus sem minden, személyisége is kell hogy legyen, és abban sem értek veled együtt, hogy az lenne a gyereknek. Tök szürke az Attila is, egyetlen "bemutató videójára" sem emlékszem. A főcím a Blikk-ben és az ahhoz hasonló lapokban pedig "Talán Attila: Nem érdekel a szerelem, csak a szex." Akkor most ki is itt a tucatember, az Attila vagy a Balázs? Csak mert az Attila használja fel az ilyen kijelentéseket arra, hogy felhívja magára a figyelmet, ugyanúgy, mint a többi magyar (és külföldi) celebecske. unsure.gif Lehet hogy szerinted Balázs unalmas és szürke egyéniség volt, de szerintem meg inkább a tehetség, mint a jó megjelenés... unsure.gif És azt te sem tagadhatod, hogy a rajongótáborának nagy része igen is csak a külseje miatt nyomja neki az sms-t, mert oké, az szép meg jó hogy vannak kivételek, de biztosítalak róla, hogy a szavazatok 90%-a nem a "tehetsége" miatt megy neki. Ami a Vivás dolgot illeti, háhá. Pont Attila az, aki be fogja nyalni hozzájuk magát, nem a Balázs. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: VampireBella
2012. május 12. 14:57 #87
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.05.12. 14:52)
[size=1][/size]
Lehet hogy Attilának van stílusa, de szerinted mit ér a stílus a stúdióban? Semmit. Persze, nagyon fontos hogy milyen benyomást tesz az emberekre élőben is, de az albumát meg nem fogják venni, mert nem jó a hangja. rolleyes.gif Ha becsukom a szemem, és nem nézem az előadást, kiráz a hideg, annyira szörnyű. Nem különleges a hangja, hanem egyszerűen csak hamis. rohog.gif Persze, lehet javítani az ő a hangját, de akkor miből gondolod, hogy Balázs nem tudná legyőzni a félénkségét? És a stílus sem minden, személyisége is kell hogy legyen, és abban sem értek veled együtt, hogy az lenne a gyereknek. Tök szürke az Attila is, egyetlen "bemutató videójára" sem emlékszem. A főcím a Blikk-ben és az ahhoz hasonló lapokban pedig "Talán Attila: Nem érdekel a szerelem, csak a szex." Akkor most ki is itt a tucatember, az Attila vagy a Balázs? Csak mert az Attila használja fel az ilyen kijelentéseket arra, hogy felhívja magára a figyelmet, ugyanúgy, mint a többi magyar (és külföldi) celebecske. unsure.gif Lehet hogy szerinted Balázs unalmas és szürke egyéniség volt, de szerintem meg inkább a tehetség, mint a jó megjelenés... unsure.gif És azt te sem tagadhatod, hogy a rajongótáborának nagy része igen is csak a külseje miatt nyomja neki az sms-t, mert oké, az szép meg jó hogy vannak kivételek, de biztosítalak róla, hogy a szavazatok 90%-a nem a "tehetsége" miatt megy neki. Ami a Vivás dolgot illeti, háhá. Pont Attila az, aki be fogja nyalni hozzájuk magát, nem a Balázs. rolleyes.gif

Ezen azért nem érdemes vitatkozni, mert te is csak véleményt írtál. SZERINTED nincs jó hangja, SZERINTEM van, SZERINTED nincs stílusa, SZERINTEM van. És így tovább. A félénkségnek meg semmi köze a személyiséghez, Attila sem egy nagydumás showman, egy félénk ember is lehet átütő személyiségű.
A Vivás dolog meg cuki, csak te ezt honnan tudod? rohog.gif Tipikusan a Balázs félék szoktak ott karriert csinálni ilyen "fogd a kezem" dalokkal. De majd elválik, csak nem értem, miért tényként mondod, mikor te sem tudhatod. rolleyes.gif

Attól meg, mert valaki ilyen kijelentést tesz, nem tudom miért lesz tucatember, nekem a kettőnek valahogy annyira nincs köze egymáshoz, hogy csak na, de te tudod. Egyébként izé, tudod...BLIKK. Szennylap tele hazuságokkal. Tudod.

Egyébként a kinézetről való témában nem kell biztosítanod, mert te ezt ugyanúgy nem tudhatod, ahogy én. Lehet azokra a kijelentésekre figyelni, hogy JÓL NÉZ KI AZ ATTILA, de attól még nem csak olyanok vannak, csak így könnyebb fogást találni valakit. Én speciel Balázsról is legalább annyiszor hallottam, hogy mennyire cuki, de Attiláról is hallottam már, hogy neki kellett volna kiesnie, mert ronda. Tehát ne tegyünk már úgy, mint Balázs lenne a ronda, őstehetség, Attila meg fordítva _nevet.gif Azt meg nem gondoltam, hogy magyaráznom kell, hogy az unalmas személyiség alatt nem azt értettem, hogy nem néz ki jól 110.gif
Az meg vicces, mikor az emberek elkezdik játszani a nagy mainstream ellen lázadó unikumot, csak mert nem a kedvencük maradt bent (itt most nyilván nem rád gondolok), miközben ők is ugyanúgy olyan embereket, filmeket stb. szeretnek, amiknek pont ez a felfogás hozott hírnevet.
És még annyi, hogy az megmutat valamit, hogy mikor Timi esett ki, akkor fele ennyien sem háborogtatok/háborogtak, pedig alva is leénekli Balázst a csaj, ráadásul karakteres hangja volt. Tehát ez is megmutatja, hogy hülyeség beállítani Balázst úgy, mint akit nem tartanak jó pasinak, és csak a tehetsége miatt szavaznak rá, mert akkor most sem lenne ennyi felháborodott emberke. wink.gif
2012. május 12. 14:59 #88
kitti_1996
kitti_1996
visszatérő vendég

StátuszIn dreams and in love there are no impossibilities.
Hozzászólás: 247
Azonosító: 151926
én szinte biztos voltam abban, hogy Tamás a Balázs nevét mondja ki... komolyan én felháborodtam... semmi hangja nincs. visít a mikrofonba. Mesternek igaza volt, tényleg sztár alkat, de a Balázsnak 1000× jobb hangja van mint ennek az Attilának. én nemtudom mit kezdek magammal ha ő nyeri meg a megasztárt... Bár Gigi sokkal jobb meg Szakos Andi is... de ha már itt Balázst ejtették ki... bármit eltudok képzelni.://
2012. május 12. 15:01 #89
Dorotthy98
Dorotthy98
új tag

StátuszI want someone who loves me for who I am........
Hozzászólás: 23
Azonosító: 130158
botrány.sikeresen kiejtettétek azt akinek meg kellett volna nyerni, hogy attila aki csak visitani tud, meghogy az állszerény gigike, akit sztárolnak, továbbjusson.igen, gigi tehetséges,ehhez nem fér kétség, de egy kicsit talán lehetne szerényeebb.ha ezt nem andrea nyeri, nagyot csalodnak rejtam kivül még szerintem sokan.!!
2012. május 12. 15:14 #90
Twilight4ewer
Twilight4ewer
visszatérő vendég

StátuszMona Lisa smile <3
Hozzászólás: 206
Azonosító: 150084
Ezzel az orbitális elbarmolással, be is van fejezve az én Megasztár nézésem! Talán Flo Ridát még megnézem, de semmi több... H*lyék ezek?? Komolyan.. Mégis milyen show ez? "sztár" kereső, vagy tehetségkutató. Ne dobják már al az agyukat! Mekkora állatkert ez az egész! Tényleg Talán Attila az év férfi hangja?? Az az énekes, akinek folyton azt mondják, hogy csuszkál a hangja és még a süket is hallja, hogy hamis??? Ez röhej... Az egy dolog, hogy showt csinál, de ha egyszer nincs hangja, mégis ki fogja megvenni a lemezét? Ebbe nem gondolt bele a nagytiszteletű zsűri? Észvesztő
2012. május 12. 15:16 #91
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.05.12. 14:57)
Ezen azért nem érdemes vitatkozni, mert te is csak véleményt írtál. SZERINTED nincs jó hangja, SZERINTEM van, SZERINTED nincs stílusa, SZERINTEM van. És így tovább. A félénkségnek meg semmi köze a személyiséghez, Attila sem egy nagydumás showman, egy félénk ember is lehet átütő személyiségű.
A Vivás dolog meg cuki, csak te ezt honnan tudod? rohog.gif Tipikusan a Balázs félék szoktak ott karriert csinálni ilyen "fogd a kezem" dalokkal. De majd elválik, csak nem értem, miért tényként mondod, mikor te sem tudhatod. rolleyes.gif 
Attól meg, mert valaki ilyen kijelentést tesz, nem tudom miért lesz tucatember, nekem a kettőnek valahogy annyira nincs köze egymáshoz, hogy csak na, de te tudod. Egyébként izé, tudod...BLIKK. Szennylap tele hazuságokkal. Tudod.
Egyébként a kinézetről való témában nem kell biztosítanod, mert te ezt ugyanúgy nem tudhatod, ahogy én. Lehet azokra a kijelentésekre figyelni, hogy JÓL NÉZ KI AZ ATTILA, de attól még nem csak olyanok vannak, csak így könnyebb fogást találni valakit. Én speciel Balázsról is legalább annyiszor hallottam, hogy mennyire cuki, de Attiláról is hallottam már, hogy neki kellett volna kiesnie, mert ronda. Tehát ne tegyünk már úgy, mint Balázs lenne a ronda, őstehetség, Attila meg fordítva _nevet.gif Azt meg nem gondoltam, hogy magyaráznom kell, hogy az unalmas személyiség alatt nem azt értettem, hogy nem néz ki jól 110.gif 
Az meg vicces, mikor az emberek elkezdik játszani a nagy mainstream ellen lázadó unikumot, csak mert nem a kedvencük maradt bent (itt most nyilván nem rád gondolok), miközben ők is ugyanúgy olyan embereket, filmeket stb. szeretnek, amiknek pont ez a felfogás hozott hírnevet.

Igen, én is csak a saját véleményemet mondom, de gondoltam ezt nem kell kijelentenem.
És igen, a Blikk valóban egy szennylap, de ők sem a farukból húzzák elő az ilyen kijelentéseket, valamilyen alapja kell, hogy legyen a dolognak. És különben is, szennylap vagy nem, de felhívja az emberek figyelmét. Azt is leírtam, miből gondolom azt, hogy emiatt Attila miért hajlik a "tucatember" kategória felé - mert ilyenekkel hívja fel magára a figyelmet. Ki csinálja még ezt? A sok-sok celebecske, akik mással nem tudják magukra fordítani a rivaldafényt. A hangsúly azon van, hogy szerintem ezzel Attila is beállt ezek közé a celebecskék közé. rolleyes.gif
És nem, természetesen nem úgy értem, hogy Balázs a "ronda őstehetség", de szerény véleményem szerint Attilának nem azért van több rajongója, mert jobb a hangja. unsure.gif Körülnézhetsz itt a fórumon is, ki írja azt, hogy "szegény Balázs kiesett, pedig olyan cuki volt"? Nem túl sokan.
Az utolsó mondatoddal viszont teljesen egyetértek. cool.gif
No, azt hiszem kifejtettem én itt a véleményemet, és természetesen nem várom el hogy egyetérts velem, de köszi hogy végigolvastad a mondandómat. smileeee.gif
2012. május 12. 15:24 #92
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (num1Kolosszus @ 2012.05.12. 15:16)
Igen, én is csak a saját véleményemet mondom, de gondoltam ezt nem kell kijelentenem.
És igen, a Blikk valóban egy szennylap, de ők sem a farukból húzzák elő az ilyen kijelentéseket, valamilyen alapja kell, hogy legyen a dolognak. És különben is, szennylap vagy nem, de felhívja az emberek figyelmét. Azt is leírtam, miből gondolom azt, hogy emiatt Attila miért hajlik a "tucatember" kategória felé - mert ilyenekkel hívja fel magára a figyelmet. Ki csinálja még ezt? A sok-sok celebecske, akik mással nem tudják magukra fordítani a rivaldafényt. A hangsúly azon van, hogy szerintem ezzel Attila is beállt ezek közé a celebecskék közé.  rolleyes.gif
És nem, természetesen nem úgy értem, hogy Balázs a "ronda őstehetség", de szerény véleményem szerint Attilának nem azért van több rajongója, mert jobb a hangja. unsure.gif Körülnézhetsz itt a fórumon is, ki írja azt, hogy "szegény Balázs kiesett, pedig olyan cuki volt"? Nem túl sokan.
Az utolsó mondatoddal viszont teljesen egyetértek.  cool.gif
No, azt hiszem kifejtettem én itt a véleményemet, és természetesen nem várom el hogy egyetérts velem, de köszi hogy végigolvastad a mondandómat. smileeee.gif

De pont ezaz, a Blikk híres arról, hogy olyan dolgokat állít, hogy az adott ember, akiről írnak, később tudja meg, hogy állítólag mit csinált, mint fél M.o. rolleyes.gif

Persze, hogy nem írják, mert úgy ki veszi komolyan a véleményüket? Főleg, hogy van még egy helyeske, aki történetesen kiejtette Balázst, így legalább van támadási felületük azzal, hogy jönnek a "csak a kinézete miatt" dumával, tehát ezután beb.szna, ha azt írnák, hogy "pedig Balázs cukibb". rohog.gif

Nem állítottam, hogy nincsenek olyanok, akik csak a kinézetre mennek, mert nyilvánvaló, hogy egy ilyen kinézetű srácnál vannak olyanok is, de azok minden tehetségkutató "helyes" szereplőinél vannak, és attól, mert valaki mondjuk jó pasinak minősül, még nem feltétlen lesz tehetségtelen is, illetve nem feltétlen jut csak amiatt tovább. Én sem amiatt szeretem többek közt. rolleyes.gif

Én meg köszi, hogy a véleménykülönbség ellenére normálisan reagálsz azért. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: selena_taylor_fan
2012. május 12. 15:27 #93
DjDanger
DjDanger
visszatérő vendég

Státusz"valaki ütögeti a vállamat, de mi a szaromért?"
Hozzászólás: 354
Azonosító: 135452
Janet7 teljes mértékben egyet értek veled, végre valaki észre veszi a nyílvánvalót.!!
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. május 12. 15:28 #94
JustGirl_12
JustGirl_12
visszatérő vendég

StátuszDamon Salvatore*-*
Hozzászólás: 113
Csatolások: 2
Azonosító: 170974
hát..kár.Én Imádtam.
2012. május 12. 15:28 #95
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
janet7 teljesen igazad van, Attila egy olyan ember, aki külföldön is megállja a helyét. smileeee.gif
2012. május 12. 15:46 #96
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Azért Mesternek ezzel a "Balázsnak jobb hangja van,de Attila inkább sztáralkat" indoklásával Attila eléggé a támadások kereszttüzébe került.Attilának igenis jó hangja van.És ezt nem azért mondom,mert cukifiú.Engem nem érdekel,hogy ki hogy néz ki.Én inkább a tehetséget nézem.Sőt,általában kifejezetten nem szoktam bírni a tehetségkutatós szépfiúkat.De Attila tényleg jó,és nem csak azért jutott el idáig mert jól néz ki.
2012. május 12. 16:23 #97
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
Sajnos pont ez a baj, amit Mester Tamás nagyon jól szemléltetett nekünk. Az eladhatóságra mennek, és nem a tehetségre. Szerintem Balázsnak ezerszer jobb hangja volt, mint Attilának. Az már más kérdés, hogy melyikük a nagyobb showman. Bírom Attilát, nem azzal van a baj, de a zsűri is folyton mondja, meg mindenki, akinek egy kicsit is van hallása, hallja, hogy hamis. A hangszíne remek, és nyilván meghatározóbb személyiség is, mint a Balázs, de attól még kicsit nevetséges kijelenteni, hogy ő lett az év férfi hangja.

Amúgy nem mondanám, hogy Attila annyival izgalmasabb személyiséggel rendelkezik. Mindkét fiú elég félénk, nem beszélnek túl sokat. Mindketten elég szürkék. Ha már személyiségről beszélünk, akkor a Bozont volt a legnagyobb arc, de még a Benji is színesebb egyéniség volt, mint az Attila vagy a Balázs. Mégis kiesett, és ki is kellett esnie, mert a hangja nem volt annyira jó! Attilára ugyanez vonatkozna.

És bár ő a rocker, a rock számomra nem annyira hiteles tőle. A rock számok alatt meg kéne őrülnie, ugrálnia, vagy bánom is én, de mutassa, hogy indulatok vannak benne. Mert ő csak berogyaszt a színpad közepére, és lenyomja a számot. Azon kívül elég csak megnézni a zenekart, amiben eddig játszott, az InterYou-t. Nem éppen valami hatalmas rockerek voltak. Olyan Vivás, eladható tucat zenét játszottak, és így én nem tudom elhinni, hogy Attila a verseny után nem fog visszatérni ehhez a stílushoz.

Szóval száz szónak is egy a vége, szerintem a Balázsnak kellett volna továbbjutnia, mert hangilag sokkal jobb volt, mint az Attila, és bárki bármit is mond, sokkal jobb volt hallgatni az ő produkcióit. Mert én sokszor nem néztem a tévét közben, tegnap is varrtam közben, és Balázs hangja sokkal tisztábban szólt. Különösen a jazz számokban. És róla el tudom képzelni, hogy ezen a vonalon fog maradni a verseny után is.

Lehet, hogy amikor nem énekel, nem egy izgalmas személyiség, de jobban megérdemelte volna az év férfi hangja címet, mert azt elvileg a HANGra adják, és az neki jobb volt.
1 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus
2012. május 12. 16:32 #98
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Oké lehet, hogy az Attila jól néz ki, de hangja nincs csak rikácsol. Amúgy meg Balázs is nagyon helyes, és én nagyon sajnáltam, hogy kiesett mert szerintem ebből a szériából ő volt az egyik legtehetségesebb. Gondoltam, hogy Gigi jut tovább elsőnek, ez alap mert túl van sztárolva, de attól függetlenül nagyon nagy tehetség. A második Andi lett bár én reménykedtem hátha Balázs de mégsem. Aztán maradt Attila meg Balázs nagyon szorítottam, hogy ő jusson tovább, úgy gondoltam őt jutattják tovább mivel neki sokkal jobb a hangja, ahogy Mester Tamás is mondta. Ha már itt tartunk, amikor mondta hogy Balázs sokkal fejletebb hangilag de Attila jobban sztáralkat hiszen alapból voltak már rajongói, én már akkor sejtettem, hogy Attila megy tovább. De azért valahol titkon reménykedtem hogy hátha mégsem... De sajnos ő ment tovább. Ő 2012 férfi hangja, de csak a TV2 szerint mert én Balázst fogom tekinteni az év férfi hangjának ha rám esik a plafon akkor is. Neki kellett volna megnyernie. Nagyon jól viselte a kiesést mosolyogva énekelte a búcsúdalt, ilyenre még nem volt példa. A zsűrin viszont látszott, hogy Balázst jutatta volna tovább. Ennyit a szakmai zsűriről. Szánalmas ez az egész úgy ahogy van. Gratulálok nekik, hogy a legnagyobb tehetséget kiejtették, aki mellesleg kedves, sokoldalú és oda figyel a rajongóira és egyáltalán nincs túlsztárolva, tuti nem lesz belőle tucatsztár.Biztos hallunk még felőle. Számomra ő nyerte a Megasztárt. Hajrá Balázs! smileeee.gif
2012. május 12. 16:32 #99
vikosz97
vikosz97
visszatérő vendég

Státusz♥Love is a serial killer - we're all just innocent victims.♥ ♥1D♥
Hozzászólás: 155
Azonosító: 174960
Nem neki kellett volna kiesnie!!!sad.gif
2012. május 12. 16:37 #100
HannaLuna14
HannaLuna14
visszatérő vendég

Státuszuncsi minden mint a falat bámulni.
Hozzászólás: 319
Csatolások: 34
Azonosító: 163488
Nekem ő a kedvencem és nagyon sajnálom hogy kiesett mert ő a kedvencem és nem csak volt hanem az is lesz még egy jó ideig. CaveRat.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!