Starity

Farkas-Jenser Balázs csúszott le a dobogóról

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 12. 12:52 #61
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (Vivyy22 @ 2012.05.12. 12:44)
wtf.gif  wtf.gif  wtf.gif  grrr.gif  furesz.gif  miéééééért??
cry.gif  cray.gif  az egészet szinte csak miatta néztem! A zsűri meg jön azzal,hogy Balázs nem sztáralkat,én úgy tudom,hogy ez egy tehetség kutató verseny ,nem pedig egy "sztáralkatkutató verseny" ! rtfm.gif

Már rég nem arról szólnak a tehetségkutatók,hogy ki mennyire tehetséges,hanem arról,hogy ki mennyire eladható.És Mester ezt most ki is jelentette.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. május 12. 12:53 #62
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
bocsi,véletlenül 2x küldtem el
2012. május 12. 13:01 #63
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Andreának sztem nincs jó hangja, Gigi mindig ugyanolyan, hajrá Atti <3
2012. május 12. 13:02 #64
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
bár azért sajnálom sad.gif nekem ő vlt a 2. kedvencem
2012. május 12. 13:11 #65
- törölt felhasználó -    
Sajnálom :\ Döntőben lett volna a helye!
1 felhasználónak tetszik: Vivyy22
2012. május 12. 13:12 #66
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Gratulálok kiejtették az egyetlen tehetséges embert a mezőnyből taps.gif
2 felhasználónak tetszik: Vivyy22, num1Kolosszus
2012. május 12. 13:14 #67
- törölt felhasználó -    
Én csak azt nem értem, hogy Mester Tamás azt mondta, hogy zenészileg és hangilag Balázs előrébb van, Attilának pedig csak annyit mondott, hogy sztáralkatilag. (Jó nem pont ugyan ezekkel a szavakkal, de ezt mondta.) Akkor most a verseny a sztáralkatságra vagy tehetségre megy? Attilát nem nagyon szívlelem, mivel szerintem a hangja inkább rikácsoló, mint hogy jó. Balázs bement és gitározott.. tiszta hangja volt. Én őt találtam a legjobbnak ebben a Megasztár szériában. Az én szememből is kicsordultak a könnyek, mivel nekem iszonyatosan nagy kedvencem volt, már a válogatóban is.. Érte jó volt nézni ezt a tehetségkutatót. És egyetértek VampireBella véleményével.. Gratulálok, hogy kiejtették az egyetlen olyan embert, akiben volt tehetség, és színvonal. Látszott, hogy a Búcsúdalt is próbálta egyedül énekelni, és hogy nem erre számított.. Hát én sem.
3 felhasználónak tetszik: Vivyy22, num1Kolosszus, VampireBella
2012. május 12. 13:17 #68
Best Friends Forever
Best Friends Forever
visszatérő vendég

StátuszBestFriendsForever még nem állította be a státuszát mert Justin Biebert hallgat♥
Hozzászólás: 242
Csatolások: 0
Azonosító: 149901
Sajnos Balázs esett ki:\
2012. május 12. 13:18 #69
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Gondoltam, hogy ő fog kiesni, az első dala, amit előadott Mariannal, az irtó sz.r volt. sleep.gif Annak viszont örülök, hogy Attila maradt bent, mert egyszerűen imádom a hangját, és irtó sexy. kiss2.gif [nem, nem cuki, az másik kategória..] Amúgy szerintem Gigi nyeri meg a versenyt, mivel őt nagyon nyomatják, bár jobban örülnék, ha Andi vagy Attila nyerné meg a versenyt.! smileeee.gif
2012. május 12. 13:19 #70
kis_zsú
kis_zsú

Státusz"Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be." Victor Ward
Hozzászólás: 845
Azonosító: 131186
Azért érdekes, hogy mindig inkább Attila kinézetét dicsérik. Amúgy én örülök, hogy Attila jutott tovább, mert szeretem a rock-ot, jó show-kat csinál, és azért tényleg jól is néz ki.
2012. május 12. 13:30 #71
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Háát,először azt hittem,hogy Attila fog kiesni,mivel ő volt talán a leggyengébb láncszem,de végülis mindegy,mert szerintem a következő körből úgy is kifog esni....
A megasztárt pedig már az elején tudni lehetett,hogy Gigi nyeri meg,mivel elég sok pénz áll mögötte....
2012. május 12. 13:31 #72
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
zsurika9899

Csak a TV2 szerint az év férfihangja,attól még nem ő az.....
2012. május 12. 13:38 #73
csocso123456789
csocso123456789
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 159028
Attila sztáralkat, még jó hogy, hiszen neki ott van az Interyou nevezetű bandája akiknek már 2 profi klipp áll a háta mögött, amit a Viván játszottak, és mellesleg szerintem is virnyákoló hangja van, Balázs sokkal jobban illett volna a döntőbe a másik 2 jóhangú versenyző mellé!!!
2012. május 12. 13:38 #74
Brigi525
Brigi525
új tag

StátuszNe hagyd magad,állj ki magadért!!!!!
Hozzászólás: 74
Azonosító: 174474
Inkább Gigi esett volna ki...........
2012. május 12. 13:39 #75
Brigi525
Brigi525
új tag

StátuszNe hagyd magad,állj ki magadért!!!!!
Hozzászólás: 74
Azonosító: 174474
Egyetértek ririvel
2012. május 12. 13:54 #76
Tjaaash
Tjaaash
Cameron Monaghan ♥ Gallavich

Státuszif you don't have anything nice to say, don't say anything at all.
Hozzászólás: 1236
Csatolások: 264
Azonosító: 115832
Sajnálom, hogy kiesett, mert nagyon jó énekes. Neki és Attilának szurkoltam biggrin.gif Szerintem is Gigi nyeri meg, de nem szeretném. Túlságosan nagyra tartják őt szerintem. Minél messzibre jut el az adásban, annál jobban nem tetszik. Jó a hangja, de vannak nála jobbak is. De ez csak az én véleményem. Nem tetszenek mindenkinek egyforma dolgok ...
2012. május 12. 13:55 #77
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Lehet, hogy Balázs képzettebb zeneileg, hangszeren játszik, meg a többi sznob duma, de unalmas, szürke és egyhangú. Nincs személyisége. Akármilyen jó hangja van, ahhoz nem elég jó, hogy lekösse az embert, mert emellett a személyisége elhalványul. Tizenkettő egy tucat mind zeneileg, mind stílusilag. Zeneileg lehet fejlődni, ha megvan az alap tehetsége (ami Attilának megvan, persze tudom, hogyha valaki jól néz ki, akkor az támadási felület azoknak, akik utálják, plusz a "-miért szereted? -mert jól néz ki." lánykák sem segítenek ezen, meg Mester hülyén megfogalmazott véleménye sem, de ha valaki nem beszűkült látókörű, az nem jön ezekkel), Attilának még bőven van ideje fejlődni zeneileg, bármi. DE ő az, akinek olyan személyisége és stílusa van, ami az énekléssel ellentétben nem fejleszthető, és a hangszeren való játékkal ellentétben nem tanulható. Ő az, aki egy olyan zenei stílust képvisel, amit azért valljuk meg, baromira nem látunk tehetségkutatókban, és nem Balázs. Ő az, akinek a hangját felismerné az ember bármikor, mert olyan jellegzetes. Túl kéne lépni az unalmas "csak a tinilányok miatt jutsz tovább" dumákon, és körül nézni, mert igen, van olyan, aki csak a kinézete miatt szavaz rá, mindenkinél van olyan, DE ez nem azt jelenti, hogy csak olyanok vannak. Azért mondom, hogy körül kéne nézni, mert rengeteg olyan embert tudok, akinek ő a kedvence, miközben felnőtt ember, és meg sem fordul a fejében (hála istennek), hogy jujj de cuki. Az, hogy néha csúszkál a hang, olyan szinten nem lényeges, hogy azt el nem lehet mondani. Itt olyanokat keresnek, akik utána többet fognak tudni kezdeni a dologgal, minthogy csinálnak 3 nyálas dalt, és bemennek a Vivához jópofizni. Személyiség kell, egyedi stílus, amiből sok mindent ki lehet hozni. Szerintem ti is tudjátok, hogy nem egy olyan ember vált legendává (és itt most nem a mai mainstream popsz-rokra gondolok), akinek azért olyan baromi hibátlan hangja nem volt, viszont különleges volt, ő maga, a hangja, a stílusa, az egész zenei világa. A rockban meg különben sem az számít, hogy énekelj minden hiba nélkül, tökéletesen, hanem hogy átjöjjön, mit akarsz mondani, dobd el a szabályokat, őrülj meg és jegyezzenek meg az emberek. Ezen kéne gondolkodni, amikor a "tökéletes hang" de unalmas jelenség vs. különleges, fejleszthető hang és átütő személyiség, stílus vitákra kerül sor. smileeee.gif) Az a zenei stílus meg, amit Attila képvisel, szerintem megegyezhetünk, hogy nem a tinilányok körében népszerű. Aki meg amiatt szidja, hogy vinnyog, nyávog, ordít, vagy miket szoktatok még, az elég sok legendás rockénekest leszarozhatna ugyanezen az alapon. wink.gif Nektek az kéne, hogy legyen 3 Gigi hangú ember? Vagy tökmindegy, de egyforma hangúak? Arra értem, mikor azt mondjátok, hogy Attila elmarad a többiek mögött. Vagy esetleg legyen 3 különböző egyéniség, különböző hanggal és zenei stílussal? ESETLEG? 110.gif

Nem azt mondom, mert általában tényleg nem szokott igazságos döntés születni, és tényleg az eladhatóságra mennek, de itt szerintem ez abszolút jogos döntés volt, amiatt, amiket leírtam. Egyébként annyira bírom, amikor TINILÁNYOK, akik Balázs a kinézetéért is szeretik (nem kell tagadni, mert röhej), szidják a TINILÁNYOKAT, hogy biztos csak Attila kinézete miatt szavaznak. Ez cuki _nevet.gif
Egyébként a drága sznob, unikum "hozzáértő" véleményt nyilvánítók vajon észrevették, hogy anno a Beatlesért és Elvisért is "szinte csak" tinilányok rajongtak? beer.gif

Ezektől a gengszterfilmes összeesküvés elméletektől meg röhögnöm kell. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Tjaaash, selena_taylor_fan, fashionbébíí
2012. május 12. 13:58 #78
SzereLula
SzereLula
új tag

Státusz~1D szív♥..1D lélek*-*..♥~Directioner leszek amíg élek~;).:$♥♥♥
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 14
Azonosító: 175329
Ne máá ...sad.gif ;(
2012. május 12. 13:58 #79
- törölt felhasználó -    
Látható volt a zsűri arcán és gesztusain, hogy felsőbb körökből kapott utasítás miatt juttatták tovább Attilát... Csóválták a fejüket, mérgesek voltak... és igazuk van. Azért mert a sok kis tinilány odavan ezért a csők.csögért és nyomatják rá a sok SMS-t, nem kéne kiejteni egy olyan személyt, aki tehetségesebb, mert nem mondom, hogy Attila nem az, de azért van különbség... rolleyes.gif
2012. május 12. 14:07 #80
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
várható volt, de az Attila is takarodhatna már.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!