Az Apollo arénában eddig két dátum volt kitűzve a Queen—Adam Lambert-show-nak, azonban pár napja egy harmadikat is bejelentettek a hatalmas kereslet miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harmadik koncertet jelentett be a Queen—Adam Lambert felállás
2012. május 12. 07:55
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
Freddi vel jobb volt a queen
2012. május 12. 09:40
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Én örülök neki
a mai fiatal sztárok közül Adam az, aki méltó ehhez szerintem. Nagyon tehetséges és tökre illik a hangja a Queen dalaihoz! És mielőtt elkezdődne: Adam nem akarja átvenni Freddie szerepét (nem is tudná), ő csak a tiszteletét teszi, ahogy ő is mondta.
2012. május 12. 10:45
Én Nagy rajongója vagyok Adamnek, de azzal egyet értek, hogy nem helyettesítheti Freddiet. Annak örülök hogy ő sem akarja, és csak tiszteletét teszi előtte, és a queen előtt. A hangi adottságai megvannak a queen dalokhoz, de ne hasonlítsa senki Freddiehez. Ők ketten külön kategóra.
Én azért még várom a koncerteket. kíváncsi vagyok hogy alakítanak majd együtt.
2012. május 12. 10:59
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Szerintem is ő legméltóbb erre a feladatra. Minden megvan benne ami egy Queen koncerthez kell.
És nem áll be a zenekarba hanem csak pár a alkalommal fellép velük Freddie emlékére. És mivel Adam tiszteli és szereti a Queen-t így megtisztelőnek tarotta a felkérést és elfogadta, ebben nincs semmi rossz. Úgyhogy hajrá Adam!
2012. május 12. 11:34
érdekes felállás, de adam hangja csodásan hanzik a zenekar mellett
2012. május 12. 12:51
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Na sok mindenbe lehet kétlekedni a Queen-Adam Lambert koncert kapcsán de abba az egyben hogy alkalmas személy-e Adam erre a feladatra na abban nem mert nem egyszer megmutatta már hogy igen is az.És tuti jók leszen!
2012. május 12. 12:55
még mennyi bőrt akarnak lehúzni szerncsétlen Freddie Mercury hagyatékából??? Brian May meg az egész bagázs sehol nem lenne ha nincs Mercury! ez a Queen már nem Queen!
ugyanúgy ahogy Ray Manzarek kapzsiul kihasználta a Doors és a Jim Morrison hagyatékát!
ugyanúgy ahogy Ray Manzarek kapzsiul kihasználta a Doors és a Jim Morrison hagyatékát!
2012. május 12. 16:24
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Nagyon örülök Adam biztos remekül helyt áll majd és igaz hogy Freddiet senki sem pótolhatja de Adamnek nem is áll szándékában
2012. május 13. 20:32
|
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline
|
Adammel ezerszer jobb a Queen!
Glamster, csinálnál nekem egy mozgó avatart Adamrről? ˇˇ" És mostanában kicsit inaktív vagy!
Glamster, csinálnál nekem egy mozgó avatart Adamrről? ˇˇ" És mostanában kicsit inaktív vagy!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

1 felhasználónak tetszik: