Mi szerettél volna lenni kisgyerekként?
2012. június 23. 09:15
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Fodrász és rendőrnő.
2012. június 26. 16:44
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Focista!
2012. június 26. 19:32
Kiskoromban énekesnő szerettem volna lenni, de mára már annyira elmutálódott a hangom, hogy lemondtam róla
Ma már csak hobbiból énekelgetek a haverjaimmal
Volt egy olyan korszakom is, amikor modell akartam lenni
Néha még most is van olyanom, hogy sz*rok mindenre, sztár leszek és kész
2012. június 27. 02:09
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
vörös.
1 felhasználónak tetszik:
Sophie Taylor
2012. július 06. 11:54
Jézusom, jó sok minden, ezt a kérdést olvasva ugranak be a foglalkozások, felsorolni se tudnám, állatorvos, óvónéni, tanárnéni...
2012. július 06. 20:38
Hát én naponta váltogattam, hogy mi akarok lenni, de a nővérem szerint, amit a leggyakrabban mondogattam, az a fodrász.
Bár jobban belegondolva, ehhez nincs túl sok tehetségem, ezért inkább valami könnyebbet választanék, mint például fagylaltos.
Bár jobban belegondolva, ehhez nincs túl sok tehetségem, ezért inkább valami könnyebbet választanék, mint például fagylaltos.
1 felhasználónak tetszik:
Lexie77
2012. július 06. 21:02
Én játékkészítő (PC) vagy képregény rajzoló szerettem volna lenni, de a mai napig ez az álmom.
Emlékszem kiskoromban mindig tervezgettem, hogy hú de életszerű és aprólékos játékot fogok csinálni. Remélem, hogy ez be is fog teljesedni.
2012. július 07. 12:32
Én amikor kicsi voltam, nagy szerettem volna lenni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.