Turbózd fel magad nyárra a legszebbek tippjeivel!
2012. június 20. 15:08
Blue Sage én is nagyon fehér bőrű vagyok,könnyen leégek,de nem nagyon barnulok ahogy te sem. a szoli az egyetlen megoldás,hogy barna legyél,mivel szoli után nem fogsz úgy kinézni mint egy sült csirke és nem leszel foltos. ha nem viszed túlzásba és heti 2-szer mész be pár percre, 2 hónap alatt meglátszik az eredmény
de ha felkeresel egy barnítószalont,ott a segítségedre lesznek és el fogják mondani,hogy mit hogyan csinálj. ja és egy jó tanács: csak álló kabinba menj,fekvőbe soha,mert éget és nem túl kellemes. remélem tudtam segíteni valamennyit
azért napozhatsz is,valamennyit tuti barnulsz,csak ne vidd azt se túlzásba és nem fogsz leégni
hosszú még a nyár :$
2012. június 21. 23:05
|
Artemisz1345új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 172438 offline
|
Fujjj! Utálom a sminket irtózok tőle! Bár valaki azt hiszi (nem ezekről a sminkekről beszélek)hogy ha feketére keni a szemét és a száját meg ilyen lilásrózsaszínre akkor szép lessz!!!! Hát nagyon őrült... de azért ezek szépek.
2012. június 25. 12:14
|
|
BlueSagevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 167348 offline
|
Eni96 Nagyon aranyos vagy, köszi a segítséget ! Gondoltam a szolira, mert az a legjobb, csak nem szeretnék anyajegyeket, meg bőrbetegséget, mert félek tőle.. Nemtudom, ilyen előfordult veled?/anyajegyek stb./ Köszi a tanácsot, hosszú még a nyár
Köszönöm mégegyszer !
2019. április 25. 15:34
|
|
CelebrityCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.04.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 272026 offline
|
Furcsa de nem mindegyikkel értek egyet
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: