Turbózd fel magad nyárra a legszebbek tippjeivel!
2012. május 12. 15:07
Kim Kardashian szerintem inkább csak maradjon meg a nevetséges kis reality-show-inál ahelyett, hogy szépségtanácsokat ad, mert a műszempillában szerintem semmi esztétikus nincs, főleg nyáron..lehet, hogy elbűvölő, hogy milyen szép hosszú, DE MŰ és a művi dolgok egyáltalán nem divatosak, ezt minden igényes nő tudja.. szerintem tökre lerí róla, hogy nem a sajátja és egyre unalmasabb, hogy mindenki ezzel próbálja felhívni magára a figyelmet, aki szép az mindenféle kencefice meg műszempilla nélkül is szép és a férfiak is jobban szeretik a természetes nőket, mint az agyoncicomázottakat... sokkal jobb ha valakire kellemes ránézni és csókolózás közben nem szúrja ki a barátja a szemét az ötméteres műszempilláival...
2012. május 12. 16:44
De jó, hogy ez a Kim mindig és mindenhol nyilatkozik valamiről.
Egyébként nyáron a műszempilla a legrosszabb választás. Semmi természetesség nincs benne, mű vacak. Az emberről abban a másodperben lerí, ha műszempillája van. A többi tippek is jók...bár nem sminkelem magam. Még a szájfényt sem tudom elviselni magamon 10 percnél tovább.
Egyébként nyáron a műszempilla a legrosszabb választás. Semmi természetesség nincs benne, mű vacak. Az emberről abban a másodperben lerí, ha műszempillája van. A többi tippek is jók...bár nem sminkelem magam. Még a szájfényt sem tudom elviselni magamon 10 percnél tovább.
2012. május 12. 20:16
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
A természetes barnítással, természetes sminkkel és felkötött hajjal egyetértek. De barna színből maximum a szemceruza jön be nekem, a szempillaspirálom úgyis fekete, a szemhéjfestékem meg maximum barnás árnyalatú. A műszempilla meg ha nem maradandó, a legrosszabb nyáron... könyörgöm, 40 fokba majd pont a műszempilla lesz a legfontosabb. Nem kell feltétlen vízálló szempillaspirál, én nem szeretem, nem is egészséges. A vízbe az is elkenődik, akármi van. Akkor nem festem ki magam, nem egyszerűbb?
2012. május 13. 09:07
|
|
Zendy Colemanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 175382 offline
|
minek kell műszempilla,szemceruza és smink nyárra,ha az ember vízbe megy,de ha csak napozni akkor jó ötletek
2012. május 13. 19:32
De jó, manapság nem igazán olvasok ilyen érdekes cikkeket!
2012. május 14. 20:52
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
jó tippek. de az igazi lényeg az, hogy el is hidd magadról, hogy szép vagy, különben semmit sem ér az egész.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: