Dianna Agron távozik a Glee-ből?
2012. május 11. 15:37
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Na ne már!
Pedig Ő a kedvencem.. :/
2012. május 11. 15:45
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Lehet hogy az évad utolsó jelenetére gondolt,nem?
2012. május 11. 16:09
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Idézet (Pixie Buue @ 2012.05.11. 15:45)
Lehet hogy az évad utolsó jelenetére gondolt,nem? 
Én is arra gondoltam. Remélem, hogy így van. :/
2012. május 11. 16:52
Nos, én úgy tudom, Dianna nem távozik majd
Úgy volt, hogy igen, de aztán a Quinn-el történtek után úgy gondolták, érdemes lenne a szálat folytatni. Dianna nagyszerű ember és színésznő, de már három éve ugyanabban a sorozatban játszik, és sajnos nagyobb filmszerepeket sem kap. Biztos vagyok benne, hogy szeretne kitörni, mert Ő nem csak annyit tud, mint amennyit Quinnként mutat. Én is hallottam, hogy nagyban készülnek már az évadzáróra, úgyhogy szerintem erre értette Jane, amit mondott.
2012. május 11. 19:10
ő az egyik legnormálisabb szereplő,bár még így se veszi be a gyomrom a glee-t, de dianna kifejezetten szimpatikus.
2012. május 23. 17:54
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én csak pár részt láttam a Glee-ből, de nekem Dianna és Lea karaktere a legszimpatikusabb.
2012. november 30. 21:45
Tudom ez egy régebbi cikk,de szerencsére nem távozik,mert a következő részben - ami a 'Thanksgiving' címet kapta - benne lesz
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: