Az egyik stábtag, Jane Lynch arra célzott az egyik interjúban, hogy Dianna már nem lesz benne a következő évadban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dianna Agron távozik a Glee-ből?
2012. május 10. 20:10
Remélem, hogy marad, mert ő az egyik kedvenc karakterem (Rachelen, Kurtön és Blainen kívűl)...
2012. május 10. 20:18
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nekem ő az egyik kedvencem a sorozatból :/
2012. május 10. 20:19
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Nagyon remélem,hogy ez nemigaz!
Quinn az egyik legjobb karakter a sorozatban...
Quinn az egyik legjobb karakter a sorozatban...
2012. május 10. 20:37
|
|
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline
|
Én is kedvelem Quinn karakterét, de amit művelnek vele az írók az tragikus. Dianna ennél többet érdemel, és ha ezt a Glee-ben nem tudja megkapni, akkor itt az ideje tovább lépni. Amennyiben tényleg nem lesz már benne a következő évadban, a magam részéről sok sikert kívánok neki, és ugyanezt Amber Riley-nak is, aki ezt nyilatkozta reggel twitteren:
" Amber Patrice Riley @MsAmberPRiley: That's a wrap on Amber Riley! Just closed a chapter in my life, the only thing I've known day in and day out for three years. I'm going to miss the whole Glee family, seeing them everyday! I have so many brothers and sisters now
But I am looking forward to a much needed and deserved summer vacation! SCHOOL'S OUT Glee Kids! Let's play!"
" Amber Patrice Riley @MsAmberPRiley: That's a wrap on Amber Riley! Just closed a chapter in my life, the only thing I've known day in and day out for three years. I'm going to miss the whole Glee family, seeing them everyday! I have so many brothers and sisters now
2012. május 10. 20:49
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem ő az egyik kedvencem, nagyon sajnálnám, ha kiszállna a sorozatból.
2012. május 10. 21:32
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Hát engem nem nagyon rázna meg ha elmenne sosem kedveltem igazán Quinn karakterét
2012. május 11. 06:24
|
|
AnnaBellusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 51 Csatolások: 3 Azonosító: 164762 offline
|
Nagyon szeretem a Glee-t de amit művelnek/műveltek Quinn karakterével az már téleg a szánalom alsó határát súrolja!
Hiányozna mert a Glee minden egyes színésszel tud csak az a Glee lenni amit több millióan szeretnek. Minden mellékszereplővel, minden főszereplővel!
Nem tudom elképzelni hogy mit találnak ki az írók a 4.évadra hogy ne veszítsenek nézőket azzal hogy kiírják szinte a háromnegyed stábot! Olvastam már olyat is hogy azok sem biztos hogy maradnak akik most még csak harmadikosok voltak. Ha viszont ilyen szempontból kiteszik Kevin McHale-t a sorozatból komolyan sztrájkba lépek ( Artie ♥ )
Hiányozna mert a Glee minden egyes színésszel tud csak az a Glee lenni amit több millióan szeretnek. Minden mellékszereplővel, minden főszereplővel!
Nem tudom elképzelni hogy mit találnak ki az írók a 4.évadra hogy ne veszítsenek nézőket azzal hogy kiírják szinte a háromnegyed stábot! Olvastam már olyat is hogy azok sem biztos hogy maradnak akik most még csak harmadikosok voltak. Ha viszont ilyen szempontból kiteszik Kevin McHale-t a sorozatból komolyan sztrájkba lépek ( Artie ♥ )
2012. május 11. 09:25
|
|
isheaesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 156206 offline
|
Hát, elég nehézkes lenne megoldani miután elmegy a Yalere, úgyhogy ez várható volt, és mint ahogy azt többen is mondtátok Dianna többet érdemel, az írok nagyon nem szerették Quinnt, vagyis elég hülye dolgokat írtak neki... persze, sajnálom én is, de de többre képes Dianna.
2012. május 11. 12:21
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Most ez ledöbbentett. Maga Ryan Murphy Twitter oldalán olvastam, hogy Dianna benne lesz. Ez annyira gáz, hogy a gárda több mint felét kiírják. Így már nem is Glee a Glee. Egyébként is. Quinn karakterét végre kezdik jobbá tenni. Hiszen már nem az a nagyképű, méh királynő. De én szerettem azt az énjét is. És általában mindig ő vele szúrtak ki. Ezek után kit fognak majd kikészíteni, vagy balesetekbe berakni? Bár tudom, hogy Dianna egy lenyűgöző színésznő és más filmekben is megállná a helyét, de akkor is! Ő benne volt az elejétől. Nem csak mellék szereplő, vagy csak a másodikba jött be. Ez annyira nem fair...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: