én meg nem fogom kostólni azt most meg mondom:"D
Mondjuk csak 1-szer ittam:D
Jön Kiszel Tünde energiaitala
2012. május 10. 17:31
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
2012. május 10. 17:31
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Na erre kíváncsi vagyok..! -.-
2012. május 10. 17:32
|
|
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 208 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline
|
Neee! csak ezt neee... :'(
2012. május 10. 17:45
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Nagyon kell ám a népnek...
De most úgy komolyan, ki a fene fogja megvenni, azt az energiaitalt (vagy bármit) amin Tünci képe díszeleg?
Pofám leszakadna, ha ilyennel kéne elhagynom a boltot...
Ráadásul, ha már ennyire hírverés kell neki, akkor valami értelmes dologba fogjon.
De most úgy komolyan, ki a fene fogja megvenni, azt az energiaitalt (vagy bármit) amin Tünci képe díszeleg?
Pofám leszakadna, ha ilyennel kéne elhagynom a boltot...
Ráadásul, ha már ennyire hírverés kell neki, akkor valami értelmes dologba fogjon.
2012. május 10. 17:46
|
|
Kelly_Clarksonfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.14. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 165270 offline
|
Amúgy sem rajongok az energiaitalért, szóval nem nagyon vonz a gondolat.. Egyébként, nem értem mit esznek ezen a nőn.(ha már lehet így nevezni
)
2012. május 10. 17:48
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Jót röhögök, de komolyan... Én is rühellem Tündikét, DE ha kéjti perri, jusztin bieber, vagy bármelyik másik felkapott sztárocska dobna piacra energiaitalt most érkeznének az olyan hozzászólások, hogy: "Jujj *-* *-* *-* *-* NEKEM IS KKEELL!" meg "Tuti finom <3 <3"
Remélem érzitek a különbséget, és persze az iróniámat.
2012. május 10. 17:52
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2012.05.10. 17:48)
Jót röhögök, de komolyan... Én is rühellem Tündikét, DE ha kéjti perri, jusztin bieber, vagy bármelyik másik felkapott sztárocska dobna piacra energiaitalt most érkeznének az olyan hozzászólások, hogy: "Jujj *-* *-* *-* *-* NEKEM IS KKEELL!" meg "Tuti finom <3 <3"

Igazad van. Azoknak a felkapott sztárocskáknak is épp annyi közük lenne a termékhez, mint Tüncikének van. Hozzá csak odament valaki és azt mondta, hogy ezt az ő arcával akarja eladni. Gondolom Tüncike nem ingyen, jószívűségből mondott rá igent. Attól, hogy az ő irritáló feje van a dobozon, még lehet jó ízű. Bár nekem aztán halál mindegy, mert nem szeretem az energia italokat, nem is fogyasztok soha. Akkor se innám, ha a kedvencem feje lenne rajta.
2012. május 10. 18:15
|
|
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline
|
soha nem kostolnám meg... semmi pénzért! ki tudja mit rakott ez a nő bele.xd
2012. május 10. 18:32
Remek... kiváncsi vagyok mennyit ad el belőle
Most pár napig látom nem nézhetek tv-t mert biztos ő is benne lesz , és a hangjától egyenesen a falra megyek ugyhogy... xD Én csak azon csodálkozom , hogy a lánya nem akadt még ki tőle.. ha az én anyám lenne...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.

0 felhasználónak tetszik: