Kiderült, kik bírálják a 12. VIVA Comet gála Legjobb klip kategóriájának jelöltjeit. Az eredményre június 14-ig várnia kell a rajongóknak, azonban Karányi Dani, Lakatos Márk, Szabó Győző és Török Ferenc már tudják, hogy melyik jelöltnek osztják majd ki a Comet-gömböt a Papp László Budapest Sportarénában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Összeállt a VIVA Comet legjobb klipjéről döntő szakmai zsűri
2012. május 10. 13:02
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
De várom már a Viva Cometet!
2012. május 10. 13:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem más zsűri tagokat kellet volna össze válogatni...!!!
2012. május 10. 14:16
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Már nagyon várom
2012. május 10. 15:40
karányi dani tömeg tuc-tuc zenét csinál, lakatos márk nemrég került be egy külföldi divatmagazinba mint legrosszabban öltözött stylist, szabó győzőről meg kiderült hogy drogos.
magyarország, én így szeretlek!
magyarország, én így szeretlek!
2012. május 10. 17:59
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Igen érdekes egy összeállítás egy drogos, egy buzi meg egy dj? Egyiknek sincs köze a zenéhez ja meg a Vivának sem.
2012. május 10. 20:53
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Most ez komoly, hogy ők alkotják a "szakmai" zsűrit?
2012. május 10. 20:59
Csak engem késztet röhögésre a szakmai jelző?
Egyébként el tudom képzelni hogy Lakatos Márk minden második emberkétől megkérdezi klipen keresztül hogy "cuncika, hát nincs neked divatérzéked, miért ezt a göncöt vetted föl?!"
Egyébként az említettek közül talán Karányi az, aki tényleg hozzáértő lehet (habár nem a stílusom a zenéje), de végülis nekem mindegy, a Viva Comet szintű rendezvények egyébként is a vicc kategóriát súrolják.
Egyébként el tudom képzelni hogy Lakatos Márk minden második emberkétől megkérdezi klipen keresztül hogy "cuncika, hát nincs neked divatérzéked, miért ezt a göncöt vetted föl?!"
Egyébként az említettek közül talán Karányi az, aki tényleg hozzáértő lehet (habár nem a stílusom a zenéje), de végülis nekem mindegy, a Viva Comet szintű rendezvények egyébként is a vicc kategóriát súrolják.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. május 10. 23:38
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez az újítás, nagyon jót tett, az amúgy is béka segge alatt lévő színvonalnak.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.